קריאה דחופה להצלת חיים

קריאה דחופה להצלת חיים

דורון דג בן 34 אב לשלושה ילדים קטנים,חבר הישוב נופי פרת שליד כפר אדומים, חלה במחלת דם נדירה הפוגעת במערכת הדם. לפני ימים אחדים הידרדר מצבו והוא אושפז בבידוד מוחלט בבית החולים הדסה הר הצופים. בכדי לשקם את מערכת הדם של דורון, יש צורך בעשרות תרומות דם, מכיוון שמכל כמה עשרות תרומות אפשר ליצור מנה אחת המותאמת לדורון. במהלך התרומה המתבצעת כתרומת דם רגילה, תיבדק מידת התאמתו של דם התורם, התורמים שדמם יימצא מתאים, יווצר עימם קשר להמשך תרומה (שגם היא תהליך לא חודרני הדומה לתרומת דם) אנא עשו מאמץ להגיע ולתרום, כל תרומה עשויה לתרום להצלת חיים, אנא הודיעו גם למכריכם. לתרומות נא לגשת לבית החולים הדסה הר הצופים בימים א´-ה´ בין השעות 8:00 ל-13:30 ולבית החולים הדסה עין כרם בימים א´-ה´ בין השעות 8:30 ל-16:30 חשוב מאוד לציין בעת התרומה כי התורם הגיע לבדיקת התאמה עבור דורון דג. כל המציל נפש אחת מישראל כאילו קיים עולם מלא. תזכו למצוות נא להעביר דואר זה למכריכם.

אוריאל-אין אפשרות לתרום בחיפה??

היתי מוכנה לתרום ולהביא איתי עוד כמה וכמה תורמים ותורמות אבל עם כל הרצון הטוב שלי ירושלים מאוד רחוק להגיע. סליחה , ואם יש אפשרות לעשות את זה דרך חיפה או מגן דוד בנק הדם או כאלו רק תגיד לי ואני יעשה. בריאות ואור לאיש .

למעלה