באתר האינטרנט של CTA תוכל למצואקרוניות הסעה בשיקגו
שלום! מישהו שמע על מערכת ההסעה ההמונית שמתוכננת לפעול בשיקגו עוד כמה שנים? ראיתי פעם כתבה על הדבר הזה שהוא בעצם קרוניות שיגיעו למהירות של עד 100 קמ"ש ויסעו בכל רחבי שיקגו. למישהו יש מושג על מה אני מדבר? יש עוד פרטים?
אני לא יכול למצוא שםבאתר האינטרנט של CTA תוכל למצוא
את כל החדשות הקשורות למערכת התחבורה של העיר שיקגו (CHICAGO TRANSPORTATION AUTHORITY). כיוון שהם מעדכנים את החדשות מדי כמה ימים, אין לי אפשרות לדעת באיזה תאריך בערך קראת את הידיעה והאם מדובר על חדשה מלפני חודש או מלפני חצי שנה (יש ארכיון באתר). קישור לאתר אתה מוזמן לעדכן את כולנו, כמו גם בדברים מעניינים אחרים שאתה קורא או מוצא ברחבי הרשת
תחבורה מסילתית אישיתאני לא יכול למצוא שם
זה מסובך מדי למצוא שם.. מישהו חייב לדעת זה לא הגיוני.. ראיתי על הקרוניות האלה תוכנית פעם באיזשהו ערוץ... יכול להיות שטעיתי ומדובר בעיר אחרת למרות שאני מעריך שלא... זה לא הגיוני שאנשים לא יידעו על זה! מישהו חייב לדעת!
זה בדיוק מה שאני מתכוון!!תחבורה מסילתית אישית
רשף, אני לא בטוח שאני קולע למה שאת/אתה מתכוון/ת, אבל אם כוונתך לקרוניות תחבורה ציבורית קטנות שנוסעות על מסילות מיוחדות, מסוגלות להסיע מספר קטן של נוסעים כ"א ובאות ´לפי הזמנה´, הרי שהרעיון הומצא כבר בשנות ה-60, ובסוף שנות ה-70 היו כבר אבות טיפוס ומערכות נסיוניות. אז התחילו להבין שזה רעיון, איך נאמר... מטומטם. העלות היא מטורפת להפליא, בין אם משווים לכבישים עם מכוניות או (מהקצה השני) לרכבת עירונית לקיבולות גבוהות (´מטרו´) ובערך כל מה שבאמצע. אמנם זה מאוד אקזוטי ומושך, אבל היכולת של זה להתמודד עם כמויות אנשים שמצדיקה את השם ´תחבורה ציבורית´ היא די עלובה. אם קלעתי לכוונתך, מצוין, ואם לא אשמח לשמוע ולנסות להמשיך לענות.
מכוניות חשמליות ותחבורה אישיתזה בדיוק מה שאני מתכוון!!
זה קצת מטופש בשביל אנשים עם רישיון, אבל בשביל אנשים בלי רישיון זה רעיון לא רע. לא ידעתי שהעלות מטורפת אבל אם אתה אומר.. אותי מאוד מלהיב רעיון שברגע כשאתה מגיע לתחנה אז יש לך קרונית קטנה ואתה מגיע איתה מהר לכל מקום. בכתבה שאני ראיתי, מחברים כמה קרוניות נוסעות אחת לשנייה במהלך הנסיעה, כדי להגיע למהירות גבוהה. הבנתי מהכתבה שראיתי שמערכת כזו הולכת לפעול בשיקגו בשנים הקרובות, אולי טעיתי. אגב, ראיתי בערוץ ´אגו´ כתבה על מכוניות חשמליות שיפעלו בצרפת שכולן תהיינה להשכרה - אתה מגיע לתחנה שיש בה את המכונית, לוקח אותה עם הכרטיס המגנטי שלך, ושם נרשם כמה ק"מ עשית. כאשר אתה צריך לתדלק אתה הולך לאחת מהתחנות הללו ומטעין את המכונית, ושם משלם רק על הק"מ שעשית. זה גם רעיון נחמד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.