קרה לכם.....?

ophra

New member
קרה לכם.....? ../images/Emo4.gif

מתחיל קשר וירטואלי (אודיגו... צ´ט... לא משנה....) שעובר לטלפון בעקרון, מתנהלת שיחה נעימה הקול שלו נעים, הנושאים זורמים אין תחושה של "ראיון" או סתם אי נוחות... ופתאום אני קולטת שהוא נכנס למונולוגים ארוכים כאורך הגלות... נכון, הדברים שהוא אומר הם דברי טעם גם אם אני לא מסכימה עם כל מילה אלה עדיין דברים שנאמרים ממחשבה שאני יכולה להתחבר אליה ואולי אפילו לקחת אותה לכיוונים חדשים אבל.... אי אפשר להכניס מילה.... כי הוא לא עוצר אפילו לקחת אוויר...
אז אני חושבת ביני לבין עצמי: מצד אחד, שתיקות רועמות בשיחה ראשונה עלולות להיות הרבה יותר מביכות וזה לא שהבנאדם מברבר שטויות, בסך הכל הוא נותן לי הזדמנות להכיר את דיעותיו, השקפותיו וצורת המחשבה שלו וזה טוב! ומצד שני, אדם שמדבר ומדבר ומדבר... ובקושי שם לב לעובדה שמתקיים כאן בעיקר מונולוג ולא דיאלוג האם זה אומר עליו משהו....? זה קרה לי יותר מפעם אחת. רציתי לדעת אם גם לכם/ן ומה דעתכם/ן??? יום טוב

עוף כנף

New member
לא רק בקשרים וירטואליים

אלא גם בכלל. ואותו אדם, שנוהג כך בטלפון, נוהג כך גם פנים אל מול פנים. נכון. מה שהוא אומר מעניין, אבל, נוצר מצב מביך: את רוצה להיות שותפה לשיחה, ואין לך הזדמנות... בטלפון, לא רואים הבעות פנים. במפגש, לעומת זאת, את חייבת להראות מרוכזת, להנהן, להיראות מתעניינת,- וזה מתיש...

r e d head

New member
קרה

נשאלת השאלה אם זו שיחה אחת או יותר, כי שיחה אחת לא מייצגת. לפעמים זה פשוט אדם שככה נוהג ולא חסרים כאלה אנשים. ולפעמים זה יכול להיות שיש לו צורך לדבר ולהוציא מהפה וזה חד פעמי. לפעמים יכול להיות שזה בגלל מבוכה משיחה ראשונה. אצלי באופן אישי זה מאוד משתנה אין לי הרבה מוטיבציה להכיר בימים אלא כך שאני מגיע לשיחות טלפון לעיתים מאוד רחוקות. וכשזה קורה אני מרגישה שהלכו לי שעות יקרות מהערב שלי על רייק. לפעמים שיחה יכולה להיות שעות בלי שבכלל שמים לב. ולפעמים אני מתחילה לקבל קוצים בשיחה והאוזניים כואבות לי משני הצדדים. ואז בלי שום בושה אני אומרת. שנפסיק את השיחה בשיאה ונמשיך בפעם אחרת (לרוב זאת - השיחה האחרונה) בהזדמנות זו רציתי להגיד שאני צריכה להתחיל מחדש ולא מצליחה ואני מפחדת שאני שאתפתה לחזור למה שהיה ושאין לכם מושג עד כמה הוא פסיכי

אורלי41

New member
ואולי הבחור צריך פסיכולוגית../images/Emo3.gif

הרבה יותר קל לדבר ולדבר ולדבר אל מישהי שמכירים מאשר לשלם כסף לפסיכולוג. השבוע הכרתי בחור שכל הזמן רק סיפר לי על החברה האחרונה שלו ומדוע עזב אותה. כמה היה מסכן אצלה. מדיי פעם נזכר לומר לי...."מקווה שאת לא נפגעת מזה שאני מדבר עליה.. ככה לפחות אני משתחרר ממנה..." וזה לא פסיכולוגיה בגרוש? אני לא פסיכולוגית

אורלי41

New member
ככה צוחקת על אחותך?!../images/Emo67.gif

יופי אחותי יופי... וואלה הבאתי אותם מאתר הכרויות.... חשבתי להכניס אותו לסדרת טיפול ורק בסוף להגיש חשבונית אבל לא היה לי כח מעבר לפעמיים....
לא נורא........שליחות כפרה שליחות....

העקשנית

New member
רד האדומה-היית צריכה לפתוח הודעה

חדשה? בנוגע לפסיכי שלך??? מעניין כמה פסיכים נסתרים יש לנו כאן..... חחחה.....
אבל תודי-נכון שהוא לא תמיד כזה???
יאללה-תפתחי הודעה חדשה....

בבדאי ../images/Emo6.gif

מה את חושבת לך? שהמצאת אותם
הכל טוב ויפה אבל לי התחושה שאחד כזה נותן היא שבעצם הוא זקוק לקהל,ואני מה ל´שות ,לא בא לי לצאת עם הצגה מהלכת
רק חסר לי שבסוף הוא עוד ימתין למחיאות כפיים...

אולי....

היי עופרה אם הוא לא לוקח אוויר אולי הוא מחובר לבלון חמצן דרך הוריד. ואןלי הוא סתם מצטט מונולוגים? ואולי צריך להזכיר לו שיש משהוא מהצד השני? ואולי הוא פשוט אוהב להיות לבד?

ophra

New member
תודה לכולכם/ן... ../images/Emo140.gif

צרת רבים וכו´....
עוזר לשמוע שאני לא היחידה ולא מדמיינת ואפילו שיש מקרים גרועים מאלו שאני מתארת (אורלי - שהצלחת להעלות חיוך של תדהמה על פני....
) נכון שהשאלה התעוררה בעקבות שיחה מאתמול אבל כאמור, זו לא הפעם הראשונה שזה קורה.... ברוב המקרים זו באמת מתגלה כתופעה מתמשכת... בחלק מהם - זה היה רק סממנן של שיחה ראשונה ואחר כך מתנהלות שיחות יותר דו-צדדיות..
כך או אחרת... זו עוד דרך ללמוד על אדם לא רק מהתוכן אלא גם מהדרך.... שיהיה המשך יום ושבוע נעים!

יהודה 59

New member
עפרה

ואת חושבת שאת הצדיקה היחידה בסדום לכולנו זה קורה ואז או שאנחנו בורחים או שאנחנו אומרים בנימוס שממש לא מעניין אותנו מה היה אלא אנחנו מסתכלים קדימה ולפעמים גם להסתכל קדימה לא עוזר ואנחנו מסתלקים אבללללללל כמובן כל מקרה לגופו ואי אפשר לעשות הכללות

ophra

New member
יהודה מז´תומרת....? ../images/Emo12.gif

אני...? צדיקה...? ממתי?
ורק כדי לדייק - במקרה שלי הוא לא סיפר על החברה הקודמת (זה היה הבחור "של" אורלי...
) דווקא התוכן של דבריו היה מעניין....

האמת שמעולם לא קרה לי...

כי אני פשוט נוהג לברר מתי אפשר להפגש ו... נושא את המונולוגים שם. סגול(על הבמה).

*יערית

New member
קצת בעייתי עבורי....

כי לפעמים יוצא מצב שגם אני מדברת ללא הפסקה ....מה זה אומר עליי? שאני סתם פטפטנית ולפעמים אנילא מנומסת בכדי לתת לצד השני לזרוק משפט
אבל יש מצבים שהשקט אצלי הוא חד...וקשה להוציא ממני משהו.. אז אולי הוא הרגיש נלהב לשוחח עם אישה כמותך ולכן מרוב התרגשות לא הפסיק לדבר...מפעם אחת לא מסיקים מסקנות על אנשים! צריך לבדוק דברים לעומק.

ophra

New member
אותי אי אפשר לעצור מדיבורים

כשאני במצב מאד ספציפי...
אז - אני מקשקשת ומקשקשת ומקשקשת ומקשקשת בלי סוף....

ש י ר ט ל

New member
וזה מזכיר לי

משפט מתוך מונולוג של יהונתן גפן בנושא... אההה... אהבה עם עצמו: "לפעמים אני גומר לפניי"

ophra

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif אהבתי....

ואיכשהו על יהונתן גפן - זו גם נשמעת לי האמת...

gzh22

New member
ואולי הוא היה

בסדנת ויפאסאנה עם גידי גוב, על חשבון אמריקן אקספרס. מי שאינו נותן להשמיע, עלול גם לא לשמוע.

למעלה