קרדיטים........

אוהבת 55

New member
קרדיטים........

אז אני אחרי.... וחלף מהר כמו חלום...... לתשומת לב המתחתנות - החתונה עוברת במהירות, בלי שמרגישים בכלל ובלי ששמים לב לכלום, אז תבקשו מהצלם לתעד טוב טוב את הרגעים היפים הללו על מנת שתשאר לכם מזכרת.... אז ככה - אולם קאלה מיתוס - מקום מדהים ביופיו, אוכל מדהים ובשפע, שירות מעולה, עיצוב של האולם והחופה משהו משהו, אין מילים, אין מילים כדי לתאר את המקום - מומלץ בחום, כל האנשים מהמרכז, מהדרום ומהצפון התקשרו לומר שזה המקום הכי מדהים שהיו בו, פשוט חבל על הזמן!!! רק הערה קטנה למתחתנים שם - לדאוג שהברים בסוף יפתחו כמה שיותר מאוחר - כי האורחים משתגעים על הקינוחים והברים בחוץ ורחבת הריקודים קצת מתרוקנת סלון ביוטי סנטר - כפי שאתם יודעים היו לי איתם קצת בעיות בהתחלה - בסוף, ולאחר המון טרטורים יצאה שמלה פשוטה ומהממת שסחפה המון מחמאות תמונות ישלחו בהמשך....... ואז יהיה המשך של הקרדיטים.

אוהבת 55

New member
שירים לכל המעוניינות - המלצה...

בכניסה לחופה - "ישקף" של שגיב כהן בשבירת הכוס - "מקודשת" של שבטי ישראל שירים מקוריים שלא שמעתם באף חתונה, אני בטוחה ומומלצים כי הם מתאימים בול לרגעים הללו תשמעו ותאמרו לי מה דעתכם.....

mayaya06

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

כיף לשמוע שבסוף הכל הסתדר, מחכה לתמונות.

אוהבת 55

New member
כל מי שמתחתנת ב"קאלה".....

לפנות אלי במסרים - יש לי המון הערות והארות לחיוב כמובן אז מזל טוב לכן

heyboy22

New member
תודה, זה לחברים טובים מאוד. אני

על היעוץ המוזיקלי, סידורים ועל הופעה של שיר מקורי שכתבתי

אוהבת 55

New member
תודה רבה ולטיפים...

היה אירוע מעלף!!! אני לא הרגשתי ולא שמתי לב לכלום אבל אנשים התקשרו בהלם לומר לי שזו חתונת השנה והחתונה הכי יפה שהיו בה האולם מדהים פשוט אין מילים, האוכל, השתייה, השירות, העיצוב, הסוויטה, החופה - הכל, פשוט הכל ומצחיק לחשוב שאירוע כזה באזור המרכז היה עולה לי כפול ולא מגיע בכלל לאותה הרמה. רק 2 דברים לקחת בחשבון: 1. הבר הוינאי בחוץ כל כך טעים ומדהים שאנשים בורחים החוצה לאכול ורחבת הריקודים מתרוקנת מעט 2. לוודא שלזוג באולם השני אין זיקוקים - כי אצלי היה באמצע החופה ולמזלי זה בא טוב והאורחים לא שמו לב - אבל רצוי שדבר כזה לא יקרה חוץ מזה חלום, פשוט חלום..........

אוהבת 55

New member
בוודאי.....

לצוות, לשרון ולאיקה..... וגם מבחינת המחיר והרזרבות והכל אצלם מתוקתק טיפ טופ ואתה יכול להיות הכי רגוע שבעולם

למעלה