קרב של פיינר על הגנת תואר ב 30.10.2010

קרב של פיינר על הגנת תואר ב 30.10.2010

הגר פיינר תתמודד ב 30.10.2010 מול Julia Sahin בהגנה על התואר שלה Julia Sahin מדורגת 6 בעולם ובמאזנה 20 ניצחונות והפסד אחד לאלופה הנוכחית Susi Kentikian קרב הגנה על תואר קשה להגר פיינר מול יריבה חזקה ולא פרייארית בקנדה מקום לא בייתי להגר הקרב בקזינו רמה קנדה

daskaliano

New member
בהצלחה להגר נחזיק לה אצבעות

כל קרב קשה ובטח קרב הגנה שכל הלחץ עליה. אני והבנים מאמינים בה. יאללה שיעזור לה אלוהים ושתעלה ותצליח.

marx04

New member
אני בטוח שיהיה מעניין

שלום לכולם, ראשית, תודה ליניב על העדכון. לעניות דעתי, הגר נמצאת בצמרת האגרוף העולמי בזכות ולא בחסד. במעט הקרבות שלה שראיתי, נהניתי מאד מהכושר שלה ומרוח הלחימה שלה. בעבר היא הפסידה מספר קרבות למתאגרפות חזקות וטכניות, כמו היימליך, גראף וקנטיקיאן, בעיקר בשל טכניקה לא מושלמת מצידה (לעניות דעתי). יש לציין שהגר הפסידה בעבר בקרב צמוד לג'וליה שאהין (24.1.2006 - לא ראיתי את הקרב הזה), כך שאני מניח שיש לה מוטיבציה מיוחדת בקרב הזה (במיוחד כשיש כאלה שטוענים שהיא הפסידה בגלל שיפוט ביתי - הקרב נערך אז בגרמניה). שאהין כבר לא צעירונת (36), ומבחינה זו יש להגר (25) יתרון עליה. אני מאחל להגר הצלחה, ומקווה שהיא תנצח ותגן על תוארה. בהצלחה, אורי.

daskaliano

New member
כל קרב הוא משהו חדש גם אם המתחרה זהה

אני מקווה שהגר תנצח. יש לה מוטיבציה ויש לה נחישות ובעיקר לב גדול. אני גם יודע מה גילה של יריבתה. למרות זאת אני צופה קרב קשה. היריבה אוהבת ללכת ראש בראש והיא התמודדה מול חזקות ממנה בלי לבייש את עצמה. זה שהיה קרב ב2006 זה לא משנה שום דבר ידידי אורי. גם היריבה משתנה וגם הגר תהיה חייבת להשתנות.

למעלה