קרב סולואים!

MasterD_iL

New member
קרב סולואים!

מקווה שלא עשיתם כזה בעבר... דרגו את הסולו גיטרה הכי יפה של הפפרס לדעתכם. אפשר ע"פ אלבומים, איך שנוח... אפשרי כנ"ל לגבי סולו בס, יש מספיק כאלה... (!Naked in the rain)

MasterD_iL

New member
מנסה...

גיטרה: 5......Otherside 4......Blood Sugar Sex Magik 3......Scar Tissue 2......Suck my kiss 1......The Greeting Song, שילוב אדיר של גיטרה ובס! בס: 5.....Coffee Shop 4.....True Men Don't Kill Coyotes, לא בדיוק סולו אבל עדיין... 3.....Stone Cold Bush 2.....Around the world 1.....Power Of Equality

so called magic

New member
קשה

קשה בכלל לחשוב על זה, גם בתור אחד שניגן(או לפחות ניסה לנגן) הרבה שירים של רד הוט, קשה לי להצביע על סולו שאני אוהב במיוחד. כי אני פשוט לא אוהב סולואים, לפעמים אני אוהב שירים, לפעמים אלבומים.. אני לא יודע בכלל מה אני אוהב, הכל עניין של מצב רוח.

Ori California

New member
יש לי שלוש מילים

Turn It Again תנסו לשמוע אותו בפול ווליום עם אוזניות...זה הסולו הכי עוצמתי וטוב שלהם והאמתי שאני לא אוהב כל כך סולואים של רד הוט..כי הם די סתמיים אבל באמת שהסולו הזה גאוני וענק!

Ori California

New member
פורסליין משעמם

פריברד של לינרד סקינרד,הפתיחה של דיפ קיק משעממת,הקטע של התינוק בוואן ביג מוג משעמם טרן איט אגן,לא משעמם ממש לא><

אני פשוט לא יכולה לשמוע אותו.

היום ניסיתי לשמוע אותו בדרך חזרה הביתה באייפוד, ולא יכולתי, הוא כ"כ שעמם אותי שתוך פחות מדקה העברתי...

כשרק קיבלתי את סטאדיום כן,

חרשתי על כל השירים, אבל אני לא מצליחה לשמוע שוב. אני לא יודעת, אני פשוט משתעממת... >< אני אכריח את עצמי לשמוע עד הסוף היום ואני אגיד לך את דעתי.

asaf58

New member
נכון ניסיתי לשמוע אותו מלא פעמים

ונשברתי אני לא יכול לשמוע אותו

Bassיסט

New member
יש המון!!!

בגיטרה אני לא חזק אבל בבס? Blackeyed Blonde Readymade פתיחה... The Zephyr Song אחחח הגבוהים של פלי... Subterranean Homesick Blues Charlie By the Way אחח איזה סאונד... Fight Like a Brave Walkabout אחחח איזה ריפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ - מאוהב בטירוף- C'mon Girl המהירות אחחח המהירות... Stone Cold Bush אין אין מה להגיד... קשה קשה קשה קשה.. Walkin on down the road גרוב מגניב לאללה.. Good Time Boys אי אפשר להתעלם!!! Pretty Little Ditty שוב הגבוהים המדהימים האלה!!! והריפ הידוע שחידשו קרייזי טאון... Aeroplane זה בין השירים הכי כייפיים שניגנתי... ואחרון חביב...... Around the World אין אחד ניראה לי שלא מכיר את זה!!! התיאום בין הבס לגיטרה מ-ט-ו-ר-ף... קשה לא להתבלבל..

למעלה