קראתם היום בידיעות אחרונות

קראתם היום בידיעות אחרונות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

במדור "24 שעות" - הכותרת: "אז מה יקרה לנו השנה?" ירושלים תחולק, קסאמים ינחתו באשדוד ובפתח תקווה, ממשלה חדשה תוקם עד האביב....... הראל סקעת יפרוץ!!!! ובתוך הכתבה (ציטוט): הכוכב הנולד הראל מויאל יקפוץ מדרגה בסביבות נובמבר-דצמבר. מבחינתו של הראל סקעת, החודשים הקרובים מתסכלים, אבל באמצע השנה הוא יפרוץ קדימה ויגיע להישגים נכבדים
אז מה אתם חושבים? יתקיים או לא יתקיים התחזיות של האסטרולוגים והמיסטיקנים, האם זה יקרה
נקווה שכן.......

חחח מצטער, לא התכוונתי לזה ../images/Emo140.gif

לא התכוונתי שהקסאמים יגיעו לאשדוד ופתח תקווה, ושירושלים תחולק, אלא לזה שההראלים יפרצו ובגדול

Shani276

New member
יוני,כשאתה מציג את זה בפני,הדבר

האחרון שיעניין אותי הוא ההראלים.
חלילה

Shani276

New member
אם היית משתמש קצת בשכל

[להזכירך:אתה ורק אתה רמזת על כך אתמול!
] היית מבין שאני גרה באשדוד

Shani276

New member
כן,תיארתי לעצמי שאם לא אומר לך

יהיה לך קשה קצת להבין.סולחת

20508080

New member
שניהם יצליחו בגדול. יש להם מספיק

מעריצים וכשרון!!!! נקווה שלא רק הם יצליחו אלא כל הכוכבים של כוכב נולד :)

ayaliar

Well-known member
אני אומרת שיתקיים

אבל אני אומרת גם שלא צריך להיות מגדת עתידות כדי לנבא את זה חחחח בטח בסביבות דצמבר מויאל יוציא סינגל. הראל סקעת לא נושם עכשיו אבל אין לי ספק שהוא יגיע רחוק

Martha

New member
לא מאמינה באסטרולוגיה

אבל ידוע שמויאל יוציא סינגל ואחר כך אלבום, אני מקווה שיצליח. וסקעת...סקעת יוציא סינגל ומה אחר כך? לא ידוע. הוא כבר כוכב בשבילי ואני הכי מקווה בשבילו שיתרומם ויעשה את המוזיקה שהוא אוהב.

מאי 406

New member
מקווה שהתחזיות האלה לא יתגשמו...

אם ירושלים תחולק ויפלו קסאמים באשדוד... הדבר האחרון שאני ידאג לו זה מתי ההראלים יוציאו דיסק... בכל אופן- אני מאמינה ששניהם יצליחו, כל אחד בדרכו שלו. והעיקר שתהיה לנו שנה טובה!

sweetdreams

New member
נראה לי שכן

לגבי מויאל זה די פשוט: הוא אמר שהוא רוצה להשאר במוזיקה, ושהוא מתכוון לעבוד על אלבום. וחוץ מזה שהוא גם כותב ויוצר את השירים שלו, וזה יתרון גדול מאוד. אני בטוחה שנראה אותו, ומאמינה שהוא יצליח בגדול! בקשר לסקעת זה קצת יותר מסובך, בגלל בית צבי. זה לא ממש ברור אם הוא מתכוון להמשיך חזק עם המוזיקה או ללכת לכיוונים אחרים כמו משחק, שלפי דעתי זו תהיה טעות!!! אני מאוד מקווה שהוא ייקח את ההחלטה הנכונה וימשיך לשיר, ואם כן אז הסיכויים שלו להצלחה הם מאוד מאוד גבוהים, אם לא ודאיים. בכל מקרה, אני ממש לא מאמינה באסטרולוגיה ובניבוי עתידות, ואני חושבת שהעתיד שלהם תלוי רק בהם ובכמה קשה הם מוכנים לעבוד ולהשקיע.

SheIIy

New member
קסאמים בפתח תקווה?!

שמע ישראל. אני מאוד מקווה שהתחזיות האלה לא יתקיימו. לא בראש שלי למות השנה מאיזה טיל.

למעלה