קראתי מאמר באתר "שרירים" ונתקלתי במ

gogi gogi

New member
קראתי מאמר באתר "שרירים" ונתקלתי במ

האם זה באמת מומלץ מה שמסופר בפיסקה( לפי המאמר שעוסק בחיטוב שפורסם באתר שרירים) ומי מכם עושה אירובי בבוקר? "מומלץ ביותר (אני חוזר: מומלץ ביותר) לבצע את הפעילות האירובית כדבר ראשון שקמים בבוקר על קיבה ריקה לאחר צום הלילה. במצב זה, אין לגוף מלאי של פחמימות שיותר קלות לו לשריפה מאשר שומנים במהלך פעילות אירובית. במצב כזה של צום כמו בבוקר לאחר השינה, לגוף לא תהיה ברירה בהעדר פחמימות אלא לשרוף יותר שומנים. בכדי למזער פירוק של שרירים עקב מחסור בחומצות אמינו, מומלץ לצרוך מייד כשקמים, לבן אחד או שניים של ביצה ולשתות כ- 750 מ"ל עד ליטר מים. חלבון הביצה יספק לגוף חומצות אמינו והמים ימנעו התייבשות. מנסיון אישי, ריצה על קיבה ריקה בבוקר שורפת שומנים ביעילות ובמהירות רבה יותר מאשר פעילות אירובית במהלך היום. לאחר ביצוע הפעילות האירובית, מומלץ לחכות כשעה עד האוכל (מחקרים מראים שבמשך לפחות שעה עד שעתיים לאחר פעילות אירובית, הגוף ממשיך בשריפת שומנים ומטבוליזם (חילוף חומרים) מוגבר."

קטריס

New member
כמה בולשיט בהודעה אחת

לא אישי, זו לא אשמתך בכלל, זו אשמת כותבי מאמרים שכאלו שמטעים את הקוראים. ממליץ לך לקרוא שירשור בדף הפורום הזה בו מסבירים יפה מאוד למה *לא* כדאי לעשות אירובי אחרי צום הלילה מבלי לאכול קודם.

gogi gogi

New member
אבל אחרי שעה של אימון אנאירובי

אני יכול לעשות חצי שעה אירובי? זה מומלץ? הרי באימון האנאירובי אני שורף הרבה פחמימות אז זה מומלץ אירובי אחרי זה?? תודה למגיבים

trap

New member
שורף פחמימות?

איזה פחמימות אתה בדיוק שורף? הבערת החמץ (לחם) כבר נגמרה! אתה יכול אירובי לאחר אנאירובי. לא מאמין שאיבר המין שלך ינשור כתוצאה מכך או שתגיע לחדר הטראומה. נא לקחת ישר אחרי האימון האירובי שייק חלבון ופחמימות מהירות ולאחר כרבע שעה להתחיל בפעילות האירובית.

1Unicorn1

New member
אתה מתכוון רבע שעה אחרי האימון

האנאירובי ..

Meshulam24

New member
משנו שמאוד מוזר -שימו לב

מאיזה פורום באת? י נראה שאתה לא מישראלבודי, בטח שלא משרירים וכמובן שלא מהפורום הזה. אתה נסה להרים פה איזה סכסוך מיותר! חג שמח

Meshulam24

New member
אני מתכוון ל gogi gogi למי שלא הבין

אנשים כמוך מגעילים אותי

gogi gogi

New member
אני עכשיו חזרתי הביתה ושמתי לב

להודעה שלך, דבר ראשון אני לא מיתכוון להתחיל פה שום סיכסוך ואיך לעזאזל הגעתה לזה??? דבר שני היחיד שמנסה להתחיל פה סיכסוך זה אתה אולי כי משעמם לך בימי שישי או משו אחר... אז אחי תתחיל להרגיע ולחשוב פעמיים לפני שאתה שולח הודעה מסוג כזה! כי אני לא רוצה לריב פה עם אנשים

למעלה