WELCOME TO ISRAELקצת תמונות
מהאילסטוטרציה (אני מקווה שככה כותבים, תתקנו אותי! אני בטוח טועה) או בעברית "המחשה" אם אני לא טועה של *תופים* נתב"ג 2000! תמונות,אומנם לא חדשות, אבל לא מה שיש באתר של נתב"ג אז הנה:
"כיכר הקניות"WELCOME TO ISRAEL
השלט המפורם "ברוכים הבאים לישראל" שחכתי לציין, התמונות להמחשה בלבד
כיכר הקניות חלק"כיכר הקניות"
קראתי לזה ... זה איפה שאפשר לשבת או להסתובב בדיוטי פרי -חלק א´-
אהבתי. מאד ישראלי."כיכר הקניות"
קראתי לזה ... זה איפה שאפשר לשבת או להסתובב בדיוטי פרי -חלק א´-
לדעתי האיור הזה בכלל לא מרשים.WELCOME TO ISRAEL
השלט המפורם "ברוכים הבאים לישראל" שחכתי לציין, התמונות להמחשה בלבד
זה לאלדעתי האיור הזה בכלל לא מרשים.
מסדרון ארוך ולא יפה מי יודע מה, עם חלונות זכוכית. והשלט "ברוכים הבאים לישראל" - מה זה, פוסטר? ועוד בצבע צהוב? ועוד בתוך אותו מסדרון משעמם? נו באמת. אני מאד מקווה שזה ייראה הרבה יותר טוב ממה שזה נראה באיור.
אילוסטרציהקצת תמונות
מהאילסטוטרציה (אני מקווה שככה כותבים, תתקנו אותי! אני בטוח טועה) או בעברית "המחשה" אם אני לא טועה של *תופים* נתב"ג 2000! תמונות,אומנם לא חדשות, אבל לא מה שיש באתר של נתב"ג אז הנה:
מעניין ומרשים!קצת תמונות
מדהים, תודהקצת תמונות
בבקשה...מדהים, תודה
ועוד LINK עם תמונות נתב"ג 2000:קצת תמונות
ועוד LINK מענייןועוד LINK עם תמונות נתב"ג 2000:
באתר המשרד של משה ספדיה (האדריכל הראשי של הפרוייקט). אגב, באותו העמוד אפשר גם לראות פרוייקט "מקביל" - נמל התעופה של טורונטו.
האם תחנת הרכבת מופיעה בתמונה?קצת תמונות
אני לא מבחין בה בתמונות המודלהאם תחנת הרכבת מופיעה בתמונה?
אם כן, היכן היא ממוקמת?
התחנתאני לא מבחין בה בתמונות המודל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.