קצת תמונות מהיום...

מצב
הנושא נעול.
אני זוכרת בנצרת

איזה...
איזו חהרת אוטובוסים זאת ? כי כשהיתי בנצרת ךפני כ 6 שנים ראיתי אוטובוסים ירוקים ! איזו חברה זאת ?
אני זוכרת בנצרת
אוטובוסים בעיטור ירוק ואוטובוסים בעיטור חום, אבל אני מדברת עוד על תקופת הליילנדים, המון שנים לא הייתי שם.

ה דרומי

New member
ממה שאני זוכר גם בערך אז היו שני

אני זוכרת בנצרת
אוטובוסים בעיטור ירוק ואוטובוסים בעיטור חום, אבל אני מדברת עוד על תקופת הליילנדים, המון שנים לא הייתי שם.
צבעים אחד בצבע אדום פסים וכזה מ"ס הקו 332 לציבור בני המיעוטים. והאלו אם הפסים הירוקים מ"ס הקו 336 לציבור היהודים שני הקווים נסעו לחיפה. זה מה שנדמה לי שהיה פעם. קו אינטר נטה זה דראק.

מה? אני לא זוכרת שזה שהקוים היו

צבעים אחד בצבע אדום פסים וכזה מ"ס הקו 332 לציבור בני המיעוטים. והאלו אם הפסים הירוקים מ"ס הקו 336 לציבור היהודים שני הקווים נסעו לחיפה. זה מה שנדמה לי שהיה פעם. קו אינטר נטה זה דראק.
מופרדים ליהודים ירוק ולמיעוטים אדום, אני גם לא חושבת שהיה דבר כזה.

חברות האוטובוסים בנצרת מחולקות כמו

כל דבר במדינה ל-3: -חברת נצרת תיירות ונופש בבעלות משפחת עפיפי מפעילה את קווי האוטובוס לחיפה (331,332) ולכפרי נצרת מצפון (ריינה,כפר כנא, טורען ועוד). -חברת G.B.TOURS אשר נקראת ע"ש אבי המשפחה: ג'יבי. החברה מפעילה את האוטובוסים לחיפה (במקביל לחברת נצרת ולאגד) ואת הקווים לכיוון דבוריה ואיכסאל. -חברת שירותי אוטובוסים מאוחדים (ש.א.מ) בבעלות משותפת המפעילה את הקווים העירוניים בנצרת ובנצרת עלית.

אוהד11

New member
והיא גם שותפת ב- "קווים" ובעלת

כל דבר במדינה ל-3: -חברת נצרת תיירות ונופש בבעלות משפחת עפיפי מפעילה את קווי האוטובוס לחיפה (331,332) ולכפרי נצרת מצפון (ריינה,כפר כנא, טורען ועוד). -חברת G.B.TOURS אשר נקראת ע"ש אבי המשפחה: ג'יבי. החברה מפעילה את האוטובוסים לחיפה (במקביל לחברת נצרת ולאגד) ואת הקווים לכיוון דבוריה ואיכסאל. -חברת שירותי אוטובוסים מאוחדים (ש.א.מ) בבעלות משותפת המפעילה את הקווים העירוניים בנצרת ובנצרת עלית.
חברת "נתיב אקספרס".

נכון

חברת "נתיב אקספרס".
נכון
חברת נצרת תיירות ונופש (עפיפי) היא בעלת נתיב אקספרס ושותפה ביחד עם "מאיר" ו "הורן את ליבוביץ" בקווים. אני דיברתי על החברות הפועלות בנצרת.

אורי404

New member
מתי ואיך החלו החברות לפעול?

מתי ואיך החלו החברות לפעול?
הרי עד ההפרטה היה רק את אגד בכל הארץ, את דן בגוש דן והסביבה, ואת חברת באר שבע ז"ל (שהייתה שייכת לעיריה). והיו את החברות השונות של נצרת. איך נתנו דוקא להן אישור (הרי אלה חברות פרטיות)? ועוד משהו ידוע שאוטובוס של תחבורה ציבורית - גילו לא מעל חמש עשרה שנה. ה"זלדות" שלהן יותר זקנות, איך זה?

החלוקה של החברות בנצרת...

החלוקה של החברות בנצרת...
בעיקרון בנצרת פועלות 3 חברות: אחת לקווים הפנימיים "שירותי אוטובוסים מאוחדים נצרת". ועוד שתי חברות "עפיפי" "וגי'.בי" שמתחרות עם אגד על הקוים לחיפה. שתי החברות שנוסעות לחיפה למרות שבגדול הם שתי חברות שונות נמצאות בבעלות וניהול משותפים אחרי איזשהו איחוד שבוצע לפני כמה שנים. החברה של האוטובוסים הפנימיים היא גם בבעלותו של אותו עפיפי שמפעיל את הקוים לחיפה. חברת "עפיפי" מפעילה בנוסף לקו נצרת חיפה עוד קו לחיפה דרך צומת המוביל ומספר קוים לכפרי האזור ולאזור משגב חברת "ג'י.בי" מפעילה בנוןסף לקו חיפה קו מנצרת לצמח ועוד מספר קוים לכפרי האזור. ופנימי, תיקון קל לדבריך הקוים לאיכסאל ודבורייה כרגע מופעלים ע"י אגד אבל בגלל ההפרטה בעפולה הם אמורים לעבור לחברת קווים.

ה דרומי

New member
ד.א נדמה לי שאפילו המחיר היה שונה

אצל היהודים עלה משהו כמו שלוש וחצי שקל ישן אצל המיעוטים משהו כמו בערך שקל וחצי אבל מי זוכר ?.

בשנות ה-70 נסעתי המון לנצרת

אצל היהודים עלה משהו כמו שלוש וחצי שקל ישן אצל המיעוטים משהו כמו בערך שקל וחצי אבל מי זוכר ?.
ובתוך נצרת באוטובוסים הללו ולא זכורים לי הבדלים כאלה, נסענו גם בירוקים וגם באדומים.

ה דרומי

New member
שכבר כתבתי נדמה לי ככה לפחות

ובתוך נצרת באוטובוסים הללו ולא זכורים לי הבדלים כאלה, נסענו גם בירוקים וגם באדומים.
משהו שאני זוכר אבל שוב ממש לא בטוח בזה אבל היה משהו כזה. נשאל את זה אחרת למה כול\רוב יהודים נסעו באוטובוסים הירוקים? לחיפה והמיעוטים באדומים או ההפך? מנצרת לחיפה?.

אוהד11

New member
למיטב ידיעתי לבעלי החברה זכיון עוד

משהו שאני זוכר אבל שוב ממש לא בטוח בזה אבל היה משהו כזה. נשאל את זה אחרת למה כול\רוב יהודים נסעו באוטובוסים הירוקים? לחיפה והמיעוטים באדומים או ההפך? מנצרת לחיפה?.
למיטב ידיעתי לבעלי החברה זכיון עוד
מתקופת המנדט הבריטי, לרבות זכיון לקו מחיפה לאירביד שבירדן ואולי גם לעמאן בירת ירדן.

../images/Emo51.gif על ההבהרה...

לא "אני יחזור" אלא " אני אחזור"
על ההבהרה...

האם זה המגרש מכיוון הכניסה לנצרת

איזה מגרש גרוטאות בכניסה לנצרת..
יש שם עוד כמה דברים מעניינים לצלם, אני יחזור לשם בקרוב.
מעילוט? יש גם מגרש אחרי איזור התעשיה הר יונה, אינני זוכר את שם הכפר שם כרגע. עברתי שם פעם וזה אכן נראה כמו גן עדן לחובבי אוטובוסים.אם אתה בסביבה - תבין את הרמז.

אתה מתכוון לעין מאהל

מעילוט? יש גם מגרש אחרי איזור התעשיה הר יונה, אינני זוכר את שם הכפר שם כרגע. עברתי שם פעם וזה אכן נראה כמו גן עדן לחובבי אוטובוסים.אם אתה בסביבה - תבין את הרמז.
אתה מתכוון לעין מאהל
זה החניון של החברה שמפעילה את הקוים הפנימיים (שירותי אוטובוסים מאוחדים נצרת). נסיתי לצלם שם כבר לפני כמה זמן אבל לצערי לא קיבלתי אישור.

מצב
הנושא נעול.
למעלה