קצת קשה...

יויוגב

New member
קצת קשה...

את המילים לשיר של דוד דאור ואתי אנקרי- קול מהשמיים א תחפשו ב"שירונט" וב"שירים" כי חיפשתי ובאמת שאין... יש עוד אתרים? תודה רבה יוגב

moon light2

New member
אתי אנקרי../images/Emo35.gif../images/Emo29.gif

בכל מקרה, מי שמוצא שיודיע גם לי כי אני חיפשתי את זה מלאאאאאאאאאאאאאאאאאא

Ice machinE

New member
איזה בעסה ../images/Emo163.gif

רק שלשום שחררתי את אתי אנקרי מהכלא הביתי שלי, אם היית שואל לפני כן אולי הייתי מצליח להוציא את זה ממנה במכות. איך זה בתור מקור סודי?

Ice machinE

New member
מי קטנוני? ../images/Emo163.gif

בסה"כ אמרתי שכלאתי את אתי אנקרי אצלי בבית אבל שחררתי אותה. זה לא מקור סודי למילים? נ.ב. לכל מי שלא הבין (או הבינה) היה פה שימוש עצבני בסרקסטיות על ההערה של יוגב שאנחנו מחביאים ממנו דברים ולא רוצים לעזור לו

moon light2

New member
אני הבנתי מצויין../images/Emo29.gif

זה עדיין קטנוניות אבל תעשה מה שאתה רוצה אז יש לך במקרה את המילים בבקשה

Ice machinE

New member
כן,אני כבר מוציא מהמקור הסודי../images/Emo163.gif

אם היה לי או למישהו בפורום את לא חושבת שהיו נותנים?

moon light2

New member
תשמע../images/Emo29.gif

אין לי ספק שהיו נותנים. אני לא באתי בטענות לאף אחד. אני חיפשתי מלא ברשת ולא מצאתי. מה גם שאני לא טובה בחיפושים. אז חשבתי שאולי מישהו יצליח יותר ממני ולכן העלתי את השאלה הזאתי כבר פעם ועכשיו שהוא גם שאל הצטרפתי שוב פעם. אם זה לא היה חשוב לי לא הייתי "לוחצת" עליכם כ"כ. אל תוציא את התסכולים שלך ואת העצבים שלך עלי בסדר

Ice machinE

New member
יד אלוהים התערבה ../images/Emo163.gif

מכיוון שאין עריכה, נאלצתי למחוק את ההודעה של עצמי ולכתוב מחדש.

moon light2

New member
הבנתי../images/Emo29.gif

אז זאת לא השעה
משהו בהחלט נראה לי מוזר... תודה על ההסבר

בעעע אל תריבו...ועוד משהו..

חיפשתי בשבילכם בכל מיני מקומות, ואין את זה שם. הרעיון הכי טוב, הוא לשבת חמש-עשר דקות, להקשיב לשיר, ולהעתיק את המילים..

יויוגב

New member
הינה אני,סוגר מעגל ל שאלות ונותן את

התשובה...המילים לשיק קול מהשמיים מעט דוד דאור ואתי אנקרי ישבתי כמעט שעה וכתבתי את המילים...ניראה אותם מבינים מה דוד ד'אור אומר!!!! אז הינה לכל מי שחיפש ולא מצא המילים לשיר המבוקש נכתב על"י יוגב קול מהשמיים-דוד ד'אור ואתי אנקרי מתוך- ההופעה חיה קול מהשמיים שמגיע לעולם כולו המלאך בוכה למעלה מתעצב על בן תמותו המלאך בוכה למעלה מתעצב על בן תמותו אח קרוב רצה הוא שידע לראות בין רע לטוב וגם נשמה תיהיה לו להרגיש ולאהוב וגם נשמה תיהיה לו להרגיש ולאהוב שנולד נתן לו מתנה:את העולם כולו וגנים קסומים היו שם כל הטבע רק שלו גנים קסומים היו שם כל הטבע רק שלו הקנאה שלטה בו הוא החל לשרוף את מתנתו ועם עוד לא שרפת את גנו ואת ביתו ועם עוד לא שרפת את גנו ואת ביתו המלאך בוכה למעלה מתעצב על בן תמתו

Mיקי_

New member
וואי אני ממש אשמח אם תעזור לי בלינק

ל"שירים" כי היה לי אותו ונעלם... וגוגל לא מוצא לי אותו בין ים התשובות האחרות שהוא נותן... אז אם תשלח לי לינק לאתר אני אודה לך מאד מאד מאד!!

למעלה