קצת צ'סטר...

לילשוש

New member
ואחרונה להיום

זהו בינתיים....בקרוב גם מייק....

pookacha1

New member
שימו ../images/Emo23.gif למשהו...

חחחח קודם כל.. תודה רבה על התמונות!!! דבר שני.. בתמונה שעושים לו קעקוע ברגל.. שימו לב איך הוא בפנאן שלו.. יושב.. משתעמם.. וקעקוע זה דבר כואב!! חח כנראה הוא כבר התרגל...
דבר שלישי.. גררררררר *מזילה ריר....* דבר רביעי.. לא נשבר לכן הלב לראות אותו עם אישתו כשבא לכן להיות במקומה?!
דבר חמישי... הקעקוע ששמת בהתחלה.. את יודעת שהוא ממש.. אבל מ-מ-ש התרחב עכשיו נכון?
ודבר אחרון......... הבנאדם פשוט מושלם!!!

GoodInsanity

New member
יו פיפל....ופוקצ'ה(?)....

אני מתה על מבול התמונות שהולך פה(קורע לראות איך רק נאמר ש"מספיק על התמונות להיום" ושנייה אחרי התמונות ממשיכות...אי אפשר לשלוט בזה אה?!) עכשיו...אני מבינה שצ'סטר הוא פשוט...אממ באיזה מילה לבחור?... ולראות אותו עם אשתו זה די מתסכל אבל תחשבו על זה רק לשנייה שאתם אוהבים אותו לא?!אז מה איכפת לכם שיש לו אישה?!פשוט תשמחו שהבנאדם מאושר ושהוא לפחות מצא ת'אישה שלו ושהיא שם בשבילו. כבר אמרו לפניי שכאילו היה לכם ממש סיכוי איתו.. ו...אח"כ כבר תוכלו להוציא ת'האגן דאז (לפי הטעם שלכם) ולמרר בקריאות קורעות "Why God Why?!?!?" טוףףף?!?...
קחו את זה חפיף(מהנסיון שלי יש לכם שיטה לכיסוח אנשים טוב טוב)

®NuLy®

New member
צ'סטר ../images/Emo99.gif

תודה רבה!!! יש לי עוד תמונות צ'סטר לאוסף חחחחחחחח

pookacha1

New member
וואי התמונה האחרונה מחרפנת../images/Emo70.gif

איזה שני דובשנים!!!!!

מיכל63

New member
תודה../images/Emo13.gif

אני רואה שמרגיז פה כמה בנות התמונות שלו עם אישתו, אז אני לא אשים...חחח בשבוע הבא אני אוסיף עוד תמונות לגלריה של צ'סטר...אם תרצו

למעלה