קצת עזרה...:)

All My Life

New member
קצת עזרה...:)

אהלן..לחבר שלי יש יומהולדת, אחד הדברים שאני רוצה לעשות זה פיקניק צהריים כזה קטן בחדר במלון שנהיה בו בסופ"ש הזה... רציתי קצת עזרה עם מה לשים בסל:) לא דברים שדורשים בישול או משהו בסגנון(אפילו לא דברים עם הוראות בגב האריזה
), לצערי לא כולנו בורכנו בכישרון לסירים ומתכונים
רעיונות? מה לשים בשביל אווירה? נרות? אולי עלי וורדים? או שזה קיטשי מדי?:) כל דבר יתקבל בשמחה!

לילי123456

New member
מה לשים...

בורקסים, עוגה קלה{אפשר עוגת הבית}, עוגיות, קרואסונים ודברים כאלה...שצריך רק לקנות
ממ ולדעתי כדאי להוסיף לאווירה נרות וורדים...תפרסי שמיכה ותפזרי עליה את הורדים ועליה/ מסביבה את הנרות... תהיה לכם אווירה רומנטית ונעימה

פיקניק

מבחינת אווירה- תפרשי שמיכה על הרצפה,מוסיקה ברקע,נרות מוסיפים תמיד.. ואולי במקום עלי ורדים פשוט פרח אחד באגרטל/כוס אוכל: לחמים מיוחדים/באגטים מבחר גבינות חמאה,חמאה מתובלת ירקות חתוכים בורקסים פירות מיץ טבעי וכמובן-יין מה את אומרת?

עינב87

New member
רעינות

לאווירה נרות יחנים פחים ניא לי עמוס על המיטה עם אתה רוצה לסיים פרחים כדי לסיים אותם בהמטיה חמה בומלנים ורק עלי קטרות של ורדים בצבעים אדום ורוד עשיו מה לשים בתיק אפש שקית קרוסנים ושקית בוקס טעים כרים עם כל מיני לחמים שתיקני אפשר להזמין טק או של סיני למלון ורק לאגן יפה בצלחת מלסטיק יפה יש עם מלא דוגמאות של פרחים יפים על צלחת חד פעמית אפשר ירקות חותכים אפשר טונה בשמן תירס מולפנים חומצים בקופסות שומרים ופשוט לסדר יפה על השלחון או על הציפה במלון לא לשכוח לקחת פתחון שומרים עם את לוקחת קופסות תיס וטונה בושמים ואפשר גם להביא יין בכל אופן בהצלחה מקווה שעזרתי

All My Life

New member
אה...

תודה רבה לכן על התגובות המהירות! זה נראה לי מעולה, וכבר רשמתי לי פה כמה דברים:) אגב...אני בחור

למעלה