קצת עזרה..

גרררר

New member
קצת עזרה..

יש לי חבר (חודש סה"כ) ואנחנו בקשר טוב ממש..מדברים הרבה וכל הקוצ'י מוצ'י הזה של ההתחלה וכל פעם שאנחנו נפגשים אנחנו גם מתחרמנים,עוד לא בקטע של הסקס כי אני בתולה. והבעיה היא שאני מפחדת שאנחנו אולי מתקדמים יותר מדי מהר ואני פשוט לא רוצה שזה יהיה בסיס הקשר שלנו. סך הכל עשיתי לו ביד,שזה לא רציני... אבל אני יודעת שאני לא יעשה משהו בניגוד לרצוני... על לשכב אני בכלל לא מדברת והוא גם לא לוחץ,למרות שהוא לא 'רגיל' לבתולה....איך גורמים לקשר לא להתבסס על מין וכל זה.. כי בסך הכל אני כן רוצה שהוא יהנה והוא גם רוצה שאני יהנה..הוא גם הבהיר לי את זה...אבל השאלה אם זה מהיר מדי.. (אני 17 והוא 18 וקצת). אני יודעת שזה נשמע קצת דבילי,אבל אני פשוט מפחדת כשזה כן יגיע לקטע יותר רציני,שזה לא יהפוך להיות הבסיס..קיצר להקדים תרופה למכה.

Deamonize

New member
פשוט מאד

תזרמי עם זה, אם תרגישי שזה מהיר מידי אז תאטי את הקצב.

גרררר

New member
איך אומרים/עושים את זה

בלי לפגוע בו?? ובלי שהוא יחשוב שאני לא רוצה אותו.. אני לא רוצה להעליב אותו או שסתם ייכנס לתסביכים.

MaGeFa

New member
בקלות...

את מסבירה לו , שאת לא רוצה לרוץ עם הקטע המיני , שאת לא רוצה שזה יהיה הבסיס של הקשר שלכם , ולאט לאט עם הזמן שתרגישי שאפשר להתקדם הלאה פשוט תזרמי יותר וא תגידי לו "תשמע הייתי רוצה שנקח את היחסים שלב אחד קדימה" וככה הלאה... אנשים תקלטו את זה כבר , רמזים? לא טוב יש אנשים שלא מבינים הכי פשוט וכדי זה לדבר... פשוט מאוד לדבר ולהסביר... "אני אוהבת אותך ורוצה אותך ורוצה שיהיה לנו קשר חזק פתוח וארוך , ואני לא רוצה שהקשר יהיה על בסיס מיני , זה לא שאתה לא מושך אותי פשוט אני לא רוצה לרוץ אם זה , זה לא כזה חיוני לתחילת הקשר שלנו" אני אישית בתור בן הייתי מבין את זה, טוב אני מיוחד...

little old me

New member
אני אפנה אותך לשירשור של פטל

האחת והיחידה..חפשי אותו, הוא כאן... וזה פוצי מוצי ולא קוצ'י מוצ'י!!!! אה... וזהו:)

למעלה