קצת עזרה בהתחברות לwow...

jerom44

New member
קצת עזרה בהתחברות לwow...../images/Emo92.gif

היי, בשעה טובה "בזק" התקינו לי מודם adsl, הייתי מעוניין בהדרכה לגבי כל התהליך שעליי לבצע, החל מהתקנת החייגן של בזק, הגדרות למיניהן (גם ברג´יסטרי) וכו´. תודה, ז´רום.

dov98

New member
ברג´יסטרי אל תגע, עד

להתיעצות כאן יותר מאוחר. בד"כ לא צריך, אתה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך. חייגן בזק לא להתקין, אלא להתקין חייגן לספק ועוד חייגן נפרד לWOW . את שניהם יש להתקין בעזרת התמיכה של הספק. הכי קל. מקווה שעזרתי.

genady12

New member
ברור אבל היתה צריך להסביר לו

מה כן לעשות לא היתה לך תשובה מלאה ....

Scott

New member
בוא נתחיל עם הנחת יסוד:

אם לא מבינים - בריגסטרי לא משחקים! וגם לא מדביקים פאטצ´ים. לגבי השאר: כנס למעלה ללינק הירוק אל "אתר פורום רשתות ופס רחב" שם כנס ל-הגדרות חיוג. בחר את מערכת ההפעלה שלך. ו-Tada! Scott

dov98

New member
אתה צודק במקרה שהוא יודע

מה לרשום איפה, ולכן פעם ראשונה כדאי לעשות עם התמיכה של הספק.

Scott

New member
מקובל עלי ../images/Emo9.gif

Scott שעדיין חושב על ה-AVL של אנטידוט.

dov98

New member
קודם כל חתימה לא מחליפים כמו

גרביים.
אפילו אם זה AVL . דבר שני הירוק למעלה הוא אוצר למי שכבר יודע מעט לאכול פס רחב. גולש מתחיל בפס רחב יכול להכנס לויברציות מכמות הנתונים. חוצמזה אם אנחנו נתן את כל התמיכה, יפטרו תומכים אצל הספקים, לא? אז חבל !

Scott

New member
העניין הוא שאני עצלן מדי בשביל

חתימה, אז אני כותב כל פעם לבד
ולדעתי, ההגדרות של החיוג כמו שהן מופיעות באתר הן פשוטות וברורות גם למי שאין לו ידע. בכל מקרה...אני מסכים ב-100% שהתקנה ראשונה תהיה כאב הראש של הספק, גם בשביל זה הם מקבלים כסף. Scott

dov98

New member
../images/Emo6.gif אני פשוט זוכר את זה כמו היום:

ההלם הראשוני, לא יודעים במה להתחיל, לכולם יש עצות, רוצים לראות מהירות.............ואז האוויר יוצא מהבלון......כי מתגלות בעיות קטנות ומעצבנות.....ומרעין בישין..........ו.....ו........בסוף גם תוכן מצ´וקמק בתשלום.

jerom44

New member
לדוב, גינאדי וסקוט...../images/Emo51.gif

תודה לעת עתה, אם יהיו שאלות נוספות(וכנראה שיהיו)אני אפנה למעלה. ז´רום.

למעלה