היי, בשעה טובה "בזק" התקינו לי מודם adsl, הייתי מעוניין בהדרכה לגבי כל התהליך שעליי לבצע, החל מהתקנת החייגן של בזק, הגדרות למיניהן (גם ברג´יסטרי) וכו´. תודה, ז´רום.
להתיעצות כאן יותר מאוחר. בד"כ לא צריך, אתה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך. חייגן בזק לא להתקין, אלא להתקין חייגן לספק ועוד חייגן נפרד לWOW . את שניהם יש להתקין בעזרת התמיכה של הספק. הכי קל. מקווה שעזרתי.
אם לא מבינים - בריגסטרי לא משחקים! וגם לא מדביקים פאטצ´ים. לגבי השאר: כנס למעלה ללינק הירוק אל "אתר פורום רשתות ופס רחב" שם כנס ל-הגדרות חיוג. בחר את מערכת ההפעלה שלך. ו-Tada! Scott
אפילו אם זה AVL . דבר שני הירוק למעלה הוא אוצר למי שכבר יודע מעט לאכול פס רחב. גולש מתחיל בפס רחב יכול להכנס לויברציות מכמות הנתונים. חוצמזה אם אנחנו נתן את כל התמיכה, יפטרו תומכים אצל הספקים, לא? אז חבל !
ולדעתי, ההגדרות של החיוג כמו שהן מופיעות באתר הן פשוטות וברורות גם למי שאין לו ידע. בכל מקרה...אני מסכים ב-100% שהתקנה ראשונה תהיה כאב הראש של הספק, גם בשביל זה הם מקבלים כסף. Scott
ההלם הראשוני, לא יודעים במה להתחיל, לכולם יש עצות, רוצים לראות מהירות.............ואז האוויר יוצא מהבלון......כי מתגלות בעיות קטנות ומעצבנות.....ומרעין בישין..........ו.....ו........בסוף גם תוכן מצ´וקמק בתשלום.