קצת סדר בבלאגן...

מצב
הנושא נעול.
קצת סדר בבלאגן...

קצת סדר בבלאגן...
ידוע לי ש 26.12.04 אמורה להיפתח תחנת מלחה, בה יסעו רכבות לתל אביב על התואי הקיים שמשופר. אבל מה אחר כך? איך בדיוק יראה הקטע החדש המהיר? איזה עוד תחנות יהיו בירושלים? מתי כל זה צפוי להיות? אני אשמח לקבל תשובה מפורטת. תודה,

אף אחד לא יודע../images/Emo35.gif

קצת סדר בבלאגן...
ידוע לי ש 26.12.04 אמורה להיפתח תחנת מלחה, בה יסעו רכבות לתל אביב על התואי הקיים שמשופר. אבל מה אחר כך? איך בדיוק יראה הקטע החדש המהיר? איזה עוד תחנות יהיו בירושלים? מתי כל זה צפוי להיות? אני אשמח לקבל תשובה מפורטת. תודה,
אף אחד לא יודע

באמת שחיפשתי../images/Emo70.gif

צר לי אבל שוב אותה התשובה:
בארכיון הפורום דנו בשאלות האלה בהרחבה יתרה בעבר. אנא "סע" כמה עשרות עמודים אחורה ומצא את השרשורים המתאימים.
באמת שחיפשתי

אבל לא מצאתי כלום
אתה יכול אולי לתת לי קישור לדיון הנ"ל

הקוים לירושלים

קצת סדר בבלאגן...
הקוים לירושלים
למי שמחפש מידע כללי ופרטני על שני הפרויקטים להקמת קוים לירושלים (כולל מפות ורשימת תחנות) אני ממליץ להכנס לאתר 'חדשות הרכבת' ולפרק המעקב שבו.

חן,

הקוים לירושלים
למי שמחפש מידע כללי ופרטני על שני הפרויקטים להקמת קוים לירושלים (כולל מפות ורשימת תחנות) אני ממליץ להכנס לאתר 'חדשות הרכבת' ולפרק המעקב שבו.
חן,
חרשתי על האתר שלך - יש שם סיקור מצוין - אבל אני צריך יותר מזה - שיםלב לזה שהאתר שלך עבר עידכון על נושא זה לפני הרבה זמן, ככה שאין לי מה לחפש שם. בכל מקרה כל הכבוד על האתר כי הוא באמת מוצלח

מצב
הנושא נעול.
למעלה