קצת מקדימה..איזה לק נלבש בשישבת?

Osnatz1

New member
Zoya - Kelly

צבע חמוד לגמרי.. בתמונות הוא יצא אפור לחלוטין אבל יש בו גוון די כחול במציאות ובתאורה מסויימת אולי אפילו טיפה סגלגל. וכמו שכתבתי בשרשור התחדשות- לא ברורה לי מגמת ההתלהבות מזויה כאן.. אולי באתי עם ציפיות בשמיים מרוב ההמלצות חחח אבל המברשת הייתה נורא צרה והפורמולה לא היסטרית בכלל, היה בעייתי להגיע למראה אחיד.. בנתיים OPI עדיין המנצחים שלי מבחינת לקים :) בכל מקרה בגלל שלא מזמן כבר הייתי עם הSKI TEAL WE DROP של אופי קצת לא בא לי שוב על סוג-של כחול כהה אז נראה לי שמחר אחליף ללוריאל החדש שאני כבר מתה לנסות
קורל קיצי שנראה חמוד ממש בבקבוק.. שבת שלום!

Osnatz1

New member
לטיפולך המהיר! אני מתה על אפורים ../images/Emo13.gif

יש לי אפילו יותר מדיי אפורים.. האהוב עליי הוא 278 של שיק שהוא ממש אפור עכבר שכזה.. ותודה לכן בנות.. הוא אכן יפה אבל הוא כבר יורד למען הלוריאל (שאין לי מושג איפה אני רואה את המס' שלו)

Kani s

New member
וואוו. איזה ציפורניים מדהימות! ומריחה מושלמת

poynter

New member
מותר לי להגיד משהו נגד כולם? ../images/Emo122.gif

לא נפלתי ממנו בכלל, ואני בכלל לא מבינה מה ההערצה דווקא סביב הגוון הזה? ראיתי מספיק סווטצ'ים שלו והוא נראה לי פשוט אפור. בעיניי 278 של שיק הוא עדיין האפור המנצח

Osnatz1

New member
278 לגמרי מנצח את כל האפורים שראיתי!

הוא פשוט אפור עכבר מושלם, לא בהיר מדיי (כמו האפור של ג'ייד למשל) ולא כהה מדיי כמו קלי או סמוקינ' הוט של אסי..

יפעתיקו

New member
../images/Emo110.gif

יש ביום ראשון בגרות בתנ"ך אז לא רציתי ממש להתעסק ולהשקיע כי עד יום ראשון אני הולכת להיות עמוק בתוך החומר.. אז עשיתי משהו בקטנה הבסיס הוא סגול של גולדן רוז (פריז) והקוף הוא מדיסקית M30

Osnatz1

New member
איזה סגול יפה! מה המס' שלו? והמון הצלחה../images/Emo13.gif

Osnatz1

New member
החלפתי ללוריאל - 185

מקווה שזה המספר שלו, בחנתי את כל הבקבוק וזה היה נראה כמו הדבר היחידי שעלול להיות מס' מזהה כלשהו.. מאוד אהבתי את הצבע, גם הפורמולה הייתה ממש נוחה לשימוש.. הפקק של הלק קצת קטן (הכסוף מסתבר יוצא ותחתיו יש פקק שחור מוזר כזה) אז היה קצת לא נוח לאחוז בזה, אבל חוץ מזה ממש לא רע. מאוד אהבתי את הצבע!! ובכלל קניתי אותו רק כי לא היה הצהוב והתבאסתי לצאת בלי כלום.. (וגם הייתי צריכה לחכות שתפתח חנות ב16:00 וברור שהגיוני להמתין בסופרפארם...) בתמונה עם הפלאש הוא נראה, רחמנא לצלן, בעל גימור פנינתי... אבל הוא קרמי לחלוטין. השארתי את התמונה כי הצבע שם די קרוב למציאות מינוס השימר הפנינתי שהמצלמה המציאה לו.. שימו לב למצעים התואמים

poynter

New member
טוב הוא מושלם נקודה../images/Emo99.gif

אין פה ויכוח בכלל על המריחה והציפורניים נראה לי שאמרתי כבר הכל. לגבי הפקק, נראה לי שפשוט לא צריך להוציא את הפקק הכסוף..כאילו בו את צריכה לאחוז, מה שיש מתחתיו (הפקק השחור) זה סתם חלק שמקשר את כל העניין.. הוא במבצע של ה17 שח?

Osnatz1

New member
בארור, מי יקנה ב40?? וכן הצבע לגמרי להיט!

ולא חשבתי על לחבר את הכסוף חזרה אחרי שפותחים את הלק
הצבעים החדשים של לוריאל באמת נראים טוב, היה גם כתום שלא קניתי כי יש לי מספיק, וכחול נראה לי שלא הייתי בטוחה אם יש לי גוון דומה או לא, ועכשיו אני כבר לא זוכרת איך הוא נראה.. ותודה יקירתי!

לייאןן

New member
קניתי היום את הצהוב!! ורציתי גם את זה אבל

לא יודעת למה לא קניתי, ועכשיו בא לי אותו ואת התורכיז תכלת ממממש !! ><

עינב ג ל

New member
עצור!!!!!!!!! ../images/Emo243.gif

א. זה אכן ככל הנראה המספר שלו. ב. הוא אכן מושלם. לחלוטין מושלם. אני תוהה, יכול להיות שהוא בטעות שיופ של אסי tart deco ? או של אסי cute as a button ? ג. לעניין הפקק - בפירוש יש לו פקק כפול ככה שאת אמורה להשתמש בפקק הקטן והנוראי (עייני ערך "לק של שאנל"). ואת יודעת מה? הוא כל כך מושלם מכל שאר הבחינות, לרבות מבחינת המברשת, שאני מוכנה לסבול.

למעלה