קצת מצחיק

nightbird

New member
קצת מצחיק

התפארות השמאל ששרון מבצע כביכול את מדיניות פרס, מזכירה מתאגרף ששוכב על הקרשים, ומבעד לשיניו השבורות ממלמל לעבר יריבו ``לימדתי אותך טוב, הא?``. מנגד הטענות הדומות מימין מעידות על חוסר הבנה של המצב. מה שקורה הוא ששרון, בתבונה ובסבלנות, ובחסות החללית ``פרס 11`` משלים את הליך פשיטת הרגל של אוסלו. הוא יודע שעליו למצות את המאמץ הנואל הזה עד תום כדי להגיע לעימות הבלתי נמנע עם קונצנזוס רחב ככל האפשר מבית, והבנה נרחבת מחוץ. היום גם חלק גדול מהשמאל יודע שהתאוריה הגורסת שאם נהיה נחמדים לערפאת יהיה שלום, פשוט נכשלה. קורה. הכוונות היו טובות, אבל זה לא הלך. השמאל מוצא כעת מפלט לגאוותו הפוליטית הפגועה בבטחוניזם סביב ענין הגדר ובהאשמת המתנחלים בפיגועים (על משקל: הנאנסת אשמה כי היא הלכה עם מיני). ההקנטות ש``שרון עושה מה שפרס אומר לו`` הן קצת ילדותיות ואינן נוגעות בנושא באופן רציני. די, חברים, הזיזו לכם את הגבינה.

יש היגיון בשגעון!

חזרה אל הקו הירוק, אינה מסכנת את הביטחון, נהפוך הוא. ישראל בגבולות 67 תהיה חזקה הרבה יותר מאשר היום הן בשל העוצמה המוסרית הפנימית והן מבחינת מעמדנו בקרב אומות העולם. באין הסכמה בתוך העם קיימת סכנה שבכל מלחמה עתידית, חלילה, אנו עשויים לקבל מכה אנושה, גם אם לא נפסיד את המלחמה. אתם אינכם זוכרים, כנראה, את מלחמת לבנון. 700 הרוגים (רק במהלך המלחמה) בלי שלאויב (עד היום לא ברור מי היה האויב) יהיו אפילו טנק או מטוס אחד. חזרה אל הקו הירוק, תאפשר לנו לסגור הרמטית את הגבול אין יוצא ואין בא וימנע את רוב הפיגועים בתוך הארץ, מה שהמתנחבלים אינם מאפשרים כיום!

תגיד לי דבילון

אתה מתקשה בהבנת הנקרא? עוד לא הבנת שההודעה פה מכוונת לעיוורים קללניים כמוך? קשי יום שכלי,וחסרי הבנה בסיסית המזרח-התיכון? לך לשוויץ,טפס על הר-ותשאר שם. מרק.

אבו-דני

New member
קקטוסון ...איזו סבלנות...

מרק שלום איך אני מעריך את הסבלנות שלך לאיש המסכן הזה.. אני בפחות זמן ממך נואשתי מכל שיחה איתו... בכל זאת לא הייתי משתמש בשפתך הגם שמילותיך-הגדרותיך מתלבשות ככפפה ליד עדיין בפורום זה קצת צורם... נ.ב. הוא לבטח ממתין למעריצה שלו... מסכן... ``צדיקה אחת בסדום``? מחזיקה לו את היד על שום אומללותו? שלך האבו

אני שמח בשבליך....מרקטון!

אך השמחה שלי גדולה על שאני מצליח לעוור אפילו את עיניך שגם בזמנים טובים שלך הן לא רואות מי יודע מה!

שרוף

New member
אין שום היגיון בשיגעון שלך

לאחר שתהליך אוסלו נכשל ולאחר שסוף שסוף אתם מתחילים להבין שאוסלו מת והוא מרקיב בחדר הקירור עוד לפני קבורתו אתם ממציאים מנטרה תבוסתנית חדשה והיא חזרה לקוי 67 והפרדה.שוב פעם חוזים אנו בטמטום הגדול בבריחה מן המציאות בבריחה מן האמת שבעראפת צריך להלחם שעוד לא נגמר עידן המלחמות והשכול מה לעשות בברירה בין רצח אזרחים ושכול של אזרחים ובין נפילת חיילים במלחמה נגד רצח אזרחים אני מצדד בנפילת חיילים כדי למנוע רצח של אזרחים. הצבא צריך למלא את היעוד שלו קרי הגנה על גבולות המדינה והגנה על אזרחי המדינה. רעיון ההפרדה הוא רעיון טוב רק מה שיבוא אחרי חיסול עראפת והטירור החאמסי והג`יהאד האיסלמי. הפרדה צריכה לבוא מתוך כוח ולא מתוך כניעה ותבוסה.שום גדר או תעלה מבוקרת באמצעים אלקטרוניים לא תמנע טירור.

למה אתה סתם מקשקש....שרוף?

הרעיון של החזרה לקו 67 היה קיים הרבה לפני אוסלו - מאחר ואול נכשל, ולא מעט בגלל הימין, יש לחזור לתוכנית המקור!

שרוף

New member
קודם כל זה שהרעיון היה קיים לפני

אוסלו עדיין לא עושה אותו לרעיון טוב,מה גם שהמציאות לפני אוסלו הייתה שונה מהמציאות של היום.דבר נוסף,שמח אני לראות שאתה כבר מפנים את עובדת היותו של הסכם אוסלו בר מינן. זאת אומרת שגם כל ההסכמים שבאו אחריו בטלים ומבוטלים ונקודת הפתיחה של כל משא ומתן עם המנהיגים העתידיים של ערביי השטחים צריכה להפתח מנקודת ההתחלה ולא מספיחי ההסכמים האחרונים. ברור לי ואני מקווה שגם לך ששנים רבות תעבורנה עד שתתגבש הנהגה חדשה ומתונה שההסתה והטירור היא לא לחם חוקה. ועד אז צריך לתת לצה``ל לנצח את הטירור.

שוב אתה מחפש את הפתרון....שרוף!

אצל הפלסטינים - אני מחפש מנהיג ישראלי שסופסוף יעשה את מה שהעם מצפה ממנו ויסתלק מההתנחבלויות והשטחים!

שרוף

New member
תלמד לקרוא ולהבין את אשר כתוב

דווקא השמאל ואנשים כמוך חיפשו תמיד ועדיין מחפשים את הפתרון אצל ערביי השטחים לכן הבאתם את עראפת מטוניס שכחת? לכן נתתם לו נשק שכחת? ואמרתם הוא יפסיק את הטירור בלי בג`ץ שכחת? ואני אומר יקום המנהיג הישראלי שיאמר חיי ישראלים יותר חשובים לי מעראפת מארה``ב ואירופה יש לי צבא ואני אפעיל אותו למלחמה בטירור. הבנת את זה ברוך? העם מצפה למנהיג שישמור עליו שיחזיר לו את הבטחון את הבטחון לטייל בכל מקום בארץ לקום בבוקר לעבודה ולחזור שלם הביתה לשלוח את הילדים לדיסקוטט ללא פחד. אין מנהיג כזה היום אתה ואנשים כמוך הרסתם את המדינה הזאת. בפרספקטיבה לאחור ההיסטוריה תוקיע אנשים כמוך כחלק מחיסול המפעל הציוני בארץ ישראל.

כן, עדיין לא שיכנעת אותי....שרוף!

בכל פעם שאתה מציע משהו אתה מחפש הצלה אצל הפלסטינים - העמדה שלך נדחתה הן על-ידי השמאל והן על-ידי הימין. אין גם ספק כי לשמאל היו צפיות גדולות מהסכם אוסלו. לעומת החלומות היפים של השמאל - החלום שלך הוא חלום בלהות!

שרוף

New member
האם אפשר לשכנע בלוק בטון בכלל?

אני לא מנסה לשכנע אותך האמן לי אני לא חבר שלך בהזדמנות הראשונה שתקרא על ידי אני ארדוף אותך עד חרמה ואשאף בכל כוחי להכניסך לבית הסוהר בעוון פשעים נגד האנושות בכלל ופשעים נגד עם ישראל בפרט. הויכוח ביננו הוא לא במישור האישי עוד אנשים קוראים את מה שנכתב כאן ואין לי צל של ספק שבקוראם את הדיאלוג ביני לבינך הם מגיעים למסקנות הנכונות לגבי הדרך שלך ושל השמאל. אני בסך הכל מנצל אותך כחומר ביד היוצר כדי להעביר פה את האני מאמין שלי שהוא האנטי תיזה לאני מאמין שלך. אני האחרון שמחפש הצלה אצל הפלשתינים אתה ממש צריך להתבייש בפסיכולוגיה ההפוכה שלך שאתה מנסה להעביר פה לגבי. הרי הדרך שלך ושל השמאל היא הדרך שמחפשת הצלה בעראפת ובכנופית הטירור שלו מאז תחילת ימי אוסלו העליזים כשאמרו לכם אל תביאו את הטירוריסט הזה לכאן אל תתנו לו רובים בסוף הם יופנו לגבינו. ההתיחסות היחידה שלי לעראפת וכנופית הטירור שלו היא מוות, ממות, ממות.

כנראה שאותך קשה מאוד לשכנע...שרוף!

וגם ההבנה שלך לא משהו. לא מזמן השתכנעתי כי השלום אינו בר השגה ואתה עדיין ממשיך בקשקושים שלך למרות שאין להם כל סיכוי!

רק כך

New member
איך אתה מעז!

איך אתה מעז לצרף את המילה מחבלים למתנחלים ולהשוות אותם לרוצחי האדם חסרי המוסר והמצפון !!!! חתיכת חלאה

רק כך

New member
אין בעיה

וכשאפגש איתם, אחפש אולי גם אחד או שניים בשבילך (אני טובה לאנשים במצוקה)

אבו-דני

New member
רק כך אל תתרגשי מאנשי האופנה

רק כך יקירה, אל לך להתרגש מאנשי האופנה הריקים הללו שהלכו בעקבותיה של סילבי קשת מידיעות (שהטביעה את המונח הבזוי-מתנחבלים) יען כי לשם שייכותם החברתית (ראי הודעה בעניין) דוגלים בעמדה שמאלנית? לכאורה (הלכאורה על שום תמיכתם בפשיזם הערפאתי שמאל ופשיזם ערפאתי? שמן ומים? סתירה מעניינת...שמאל-חרטא ומתבטלים בפני המחנה ה``נאור``... המטיף לדמוקחרטא בפלסטין. מסכנים כבר אמרנו? אל תשחיתי כעסך על מסכן תורן זה חבל... שלך לתמיד האבו

למעלה