קצת מאוכזב מהפורום

Arie021

New member
קצת מאוכזב מהפורום ../images/Emo10.gif

טוב, אני לא רגיל להביע ביקורת ולא אוהב לעשות את זה, אבל התלונה הזו יותר מופנית לתפוז מאשר לדורון שעושה ימים כלילות בלעזור לאנשים וצריך בהחלט להעריך אותו על כך אני בכל אופן הייתי שמח אם הפורום היה נותן קצת יותר במה ל"גרים בארה"ב" אבל השם שלו הוא "עוברים" ולא "גרים" ... ובכל זאת, אני מודע לעניין שאני אזרח ואני האחרון בטח שיש לו זכות לדבר כאן כי אנשים בטח הרבה יותר מתאמצים ממני כדי לקבל ויזה, אפילו לא אזרחות - אבל גם את האזרחות שלי לא השגתי כמו כל הילדים האמריקאים שבאים לישיבות וכו' וההורים שלהם דואגים להם - הייתי צריך לעבוד על זה קשה בדיוק כמו רובכם כאן אני עכשיו מנצל את האזרחות, בעיקר בנושא של בנקים, ביקורים בארה"ב, וגם חברה שהכרתי בדאלאס, רק אין פה ממש מקום בפורום לדבר על מה קורה בארה"ב, להראות תמונות של המקומות בהם אתם נמצאים (ורק לראות את הבניין הענקי של ALBERTSONS או WALMART בדאלאס - וואו, זה גם של סוג של "נוף" חח) ולי קצת חבל עם זה - חבל שלא נותנים במה יותר למה שקורה שם אבל אולי רוב תוכן הפורום מוקדש לויזות וגריןקארדים ופחות למה שיש בפנים, פחות ל"למה" בכלל אנשים רוצים להגיע לשם יום טוב אריה

Vdrums

New member
יש את פורום ישראלים בחו"ל

ושם הרוב המוחץ של המשתתפים גר בארה"ב וזה המקום המתאים לשתף כל חוויה וכל תמונה שבא לך להעלות. אם הפורום הזה יהיה גם פורום "חברתי" זה יגרום להרבה הודעות של ייעוץ ומידע חיוני ורלוונטי להידחק למטה, שאלות לא יענו וזה יגרום להודעות מחודשות או להקפצות טורדניות.

doronf65

New member
מנהל
זה הפורום וזה אופיו

ולשם כך הוא מיועד. לתת תשובה לבעיות ושאלות הגירה. וכמובן לבעיות הסתגלות, אינפורמציה בתוך ארה"ב וכו', ולשם אתה התחברת. אז יש "בפנים", אבל באופן מאוד מסויים. ה"תלונה" שלך, דווקא כן מיועדת למנהלי הפורום: אלי ולאלוף. תפוז לא מגביל אותנו בכלום, ובידינו לעצב את אופיו. אנו בדעה שעלינו לשמור על אופי מסויים, המייחד את הפורום. כך אנו פועלים, אנו שלמים עם כך ולא מתכוונים לשנות את דעתנו. פעם הפורום היה אפילו יותר טכני. היום, בהיותנו מודעים לכך שעבור משתתפים רבים זהו פורום הבית, אנחנו משתדלים לתת לו אופי קצת יותר קהילתי וחברי, ולכן מאפשרים פה ושם לגלוש גם לנושאים שפחות קשורים, אבל עם גבול. כמו שענו לך, בשביל נושאים רחבים ובעלי אופי חברתי באופן מובהק, יש את ישראלים בחו"ל. אם אאפשר סחיפה, הפורום הזה יהפוך לעוד "ישראלים", וזה לא הייתי רוצה שיקרה. דורון

זכיתי

New member
תמיד יש לך את האפשרות לבקש מתפוז

לפתוח פורום חדש, ישראלים בארה"ב או גרים בארה"ב לגבי להראות את התמונות שלך אתה תמיד יכול לפתוח בלוג או בכרטיס האישי אם לא בפורום חדש חוץ מזה הפורום פה לא עד כדי כך טכני ומי כמוני יודע.

yuv2005

New member
תגיד מה אתה רוצה מוצץ? לינוק?תמיכה נפשית?

הגעת לארה"ב חייה את החיים שלך מה יש לך מהפורומים האלה ולמה אתה בקשר עם ישראלים בכלל? רוצה ישראלים תבוא לארץ. לדעתי חלק מהאנשים בורחים מהישראלים ולא רוצים לשמוע מהם ברגע שנוחתים בחו"ל. בהצלחה

טל ר

New member
השאלה ההפוכה

הוא יודע מה הוא רוצה - להיות בקשר עם ישראלים. מדוע מפריעים לך הרצונות שלו? למה אתה רואה לנכון לומר לו מה לעשות איתם ואיך לממש אותם? שיחיה איך שהוא רוצה, יהיה בקשר עם מי שהוא רוצה, ואני ממש לא רואה מדוע זה מעניינך. טל

ismeralda100

New member
אז אני הייתי שואלת אותך

"מה יש לך מהפורומים האלה" (קופי פייסט מההודעה שלך). אף אחד לא מחייב לענות פה לאנשים. לא מבינה למה אתה בכלל טורח אם התגובות שלך נראות ככה.

midnightexpress

New member
אתה בחור מריר

אני לא פסיכולוג, אבל נראה לי שאתה צריך אחד כזה. אז למה אתה מחפש אותו פה? אז כמו שאמרת אתה: "מה יש לך מהפורומים האלה?". לך למקומות אחרים על מנת לפרוק את מרירותך מהחיים וממה "שעושים לך שרותי ההגירה האמריקאים". "יאללה לך הביתה... יובי"

doronf65

New member
מנהל
התגובה נמחקה

מבקש מכולם לשמור על איפוק. דורון

זכיתי

New member
yuv2005 יקר

או שאתה לא יודע לשרשר ומגיב לתשובה שלי בטעות או שהיום זה היה היום שהחלטת לרדת מהתרופות מה ענין התגובה שלך לפוסט שלי

אתה יודע שאתה מזכיר לי:

את אולמרט חדל האישים שהגיע בטעות להיות ראש ממשלה וכעת כל מה שנותר לו זה להתרברב על תפקידו הרם.וכמובן לשמור עליו בכל כוחו שהרי בתוך תוכו הוא יודע שככלומניק כמוהו לא מגיע לו להיות ראש ממשלה. זכית בהגרלה? שב בשקט ואל תרד על אחרים כי אני בטוח שאתה לא שווה יותר מהם.

למעלה