קצת חדשות וטעימות מהמוזיקה שלי (Subra)
היי, למי שלא מכיר עדיין אני כותב מוזיקה תחת 2 שמות - Subra בשביל גואה ו Felis בשביל פרוגרסיב. הנה כמה טעימות קצרות מהפרוייקטים האחרונים שלי.
Subra and Har-El Prusky - Freakagnux טראק שנכתב ברובו עם הראל פרוסקי הידוע מקליפורניה סנשיין (תודה רבה לגיא וונדרובוי על החיבור ביננו
). טראק שמאוד מזכיר את האולדסקול הישראלי מאמצע שנות ה-90, אבל עם הפקה מודרנית ורעיונות חדשים. הטראק הזה יצא באוסף Freshly Cut Tomato בלייבל שלי - Cronomi Records, בתקווה עד סוף האביב הקרוב. Jikkenteki - Automagic (Subra Remix) זה הטראק האחרון שסיימתי. סגנון קצת שונה ממה שעשיתי עד עכשיו, הרבה יותר הזוי ומטורף למרות שזה עדיין (או בנוסף) לילי משהו. המקור שוחרר באלבום של Jikkenteki בלייבל היפני שלו - PAR-2. עדיין אין לי מושג איפה יהיה ניתן לשמוע את הרמיקס המלא, אבל כמו שאומרים, stay tuned.
Pandemonium! - A Mad Scientist's Night (Subra vs Felis Remix) המקור, שנכתב על ידי פליפה סנטוס (לוסט בודהה), כפי שאני מקווה שאתם מכירים הוא טראק מלודי מהיר על גבול הנצחונות. באיזה רגע קט של פיצול אישיות החלטתי לנסות לקחת את הטראק לכיוון הרבה יותר אפל ופרוגרסיבי עם כמעט 10 BPM פחות מהמקור. התוצאה יצאה אפלה משהו, מהפנטת וגרובית לגמרי. גם הטראק הזה יצא באוסף Freshly Cut Tomato. מקווה שנהניתם. מי שמחפש עוד קצת, יש טראקים מלאים ומיקסים שלי להורדה פה: http://felis.co.il/?page_id=27
היי, למי שלא מכיר עדיין אני כותב מוזיקה תחת 2 שמות - Subra בשביל גואה ו Felis בשביל פרוגרסיב. הנה כמה טעימות קצרות מהפרוייקטים האחרונים שלי.