קצת השווצות מאילת
ר רויטל ולירון New member 5/9/05 #8 ואחרונה על הטרקטור שלקח אותנו לקיבוץ אילות לפינת החי. אלון ביקש מהנהג לעשון "האןהאן האן"
J Joy107 New member 5/9/05 #10 פשוט מקסים!!../images/Emo57.gif הודעות כאלה מזכירות לי למה אי אפשר להסתפק בקריאת הפורום בנייד... איך שהוא גדל, ואיזה שיער ארוך! פשוט נסיך!
פשוט מקסים!!../images/Emo57.gif הודעות כאלה מזכירות לי למה אי אפשר להסתפק בקריאת הפורום בנייד... איך שהוא גדל, ואיזה שיער ארוך! פשוט נסיך!
D dafgol New member 5/9/05 #13 ../images/Emo25.gif ליפיופון הזה ../images/Emo99.gif חייבת להגיב גם פה , ה שלכם פשוט מדהים נראה שעשיתם חיים משוגעים באילת אומנם פה לא רואים אבל את נראית כמו אחותו הגדולה של אלוני ( רויטל, עשית לי את היום עם התמונות הבוקר, ולגביי השיער הארוך.....שיחיו הקנאים עד 120 - ושיסבלו , גם לי אין כוונות לספר את בר בזמן הקרוב )
../images/Emo25.gif ליפיופון הזה ../images/Emo99.gif חייבת להגיב גם פה , ה שלכם פשוט מדהים נראה שעשיתם חיים משוגעים באילת אומנם פה לא רואים אבל את נראית כמו אחותו הגדולה של אלוני ( רויטל, עשית לי את היום עם התמונות הבוקר, ולגביי השיער הארוך.....שיחיו הקנאים עד 120 - ושיסבלו , גם לי אין כוונות לספר את בר בזמן הקרוב )
ר רויטל ולירון New member 5/9/05 #15 עכשיו אני רואה שהגבת פה ואני לא מבינה למה את לא מחזירה לי מייל. ותודה על כל המחמאות.