קצת הבהרות בבקשה....

mebulbalit

New member
קצת הבהרות בבקשה....

שלום לכל חברי הפורום. אני מוכרחה לציין שמשום מה הפורום הזה מסקרן אותי מאוד למרות שאני לא בצד שלכם אך בבקשה אם תוכלו לענות לכמה שאלות שנשאלות אולי מתמימות אפילו בורות בנושא. אני לא פעם הגבתי פה בפורום תגובות בוטות אולי, אך לעול איני שופטת אף אחד באשר הוא, אבל בכל זאת, בוגדים/ות האם הפחד לא אוחז בכן בזמן מעשה, האם לא עולה בדעתכן רווח מול הפסד שעלול להיות עם חשיפת הבגידה? האם נשים וגברים שבוגדים עושים את זה מאותן סיבות, סיפוק מיני? מה עושים עם המצפון? איפה בדיוק מניחים אותו בשעת מעשה? איך גבר או אישה שבוגדים יגיבו אם יתברר להם שגם החוקי בוגד? האם יכולה להיות אהבת אמת בין זוגות בוגדים? לא רק תשוקה? איך? ואם זו "אהבת אמת", מדוע ברוב המקרים אינה מתממשת? רווקות שהולכות עם גברים נשואים לא חושבות שהקשר הזה הוא בסה"כ "אשליה", בזבוז זמן? האם לא פוחדות? שזה יתנקם בהן? מה בכל זאת מחזיק אותן שם? למה נשים רווקות שמנהלות רומן ארוך עם גבר נשוי לא קמות ונלחמות על אהבתן בכך שמספרות לחוקית? ומנסות להביא את אהבתן אליהן? למה מסתפקות בפירורים? אני יודעת שרובכם יהפכו את ההודעה הזו לבדיחה, תשתדלו שלא, pleas ? שבוע טוב לכולכם!

היא כנראה

מגששת את השטח לקראת בגידה בפעם הראשונה, מחפשת טיפים. עוד שבועיים היא תבוא עם חוויות.

zipo1232

New member
או אשתו של

ההוא מהפוסט למעלה............ מנסה להבין מה קרה

היה לי חלום רע בלילה

חלמתי שעיתונאית נכנסת לנו לקרביים של הפורום ומחליטה לעשות כתבה על בוגדים ובוגדות ומה נגיש יותר מהפורום הזה. ופתאוםםםםםםםםם מגיע לו הפוסט הזה <אמא שלי תמיד אומרת שאצלנו במשפחה חלומות מתגשמים> <מזל שלא הלכתי לכוכב נולד5>

zipo1232

New member
לפעמים...חלומות.......מתגשמים

והנה היא באה להגשים לך........ נראה לי שהיא מכירה את אמא שלך

באמת, זה מה שחלמתי...../images/Emo18.gif../images/Emo62.gif

תארו לכם שתסתנן לפה עיתונאית לאט לאט תדלה פרטים עליכם ותפרסם בכתבה ענקית ב7 ימים מרוחה על פריסה דו צידית כותרת: בגידות - עכשיו זה רשמי

starglow

New member
אז שתפרסם...מה אכפת לך..

מכירה אותך.??..יודעת משהו עלייך?... תשים בשער תמונה שלך?? הריי כתבות מסוג זה רובן המצאות ודמיונות של הכותבים

starglow

New member
בטח שיש כאלה

ואפילו הרבה מאיתנו מכירים אנשים מפה אבל הם לא אלו שימסרו פרטים אישיים החוצה..הם פה מאותה הסיבה שכולנו פה. אבל תמיד צריך להיזהר ולא להחשף יתר על המידה..

zipo1232

New member
Only the paranoids survive

חחחחחחחח שתבוא, היא מהר מאוד תתאהב ותשאר. אל תדאגי

zipo1232

New member
או ש....

נעלה אותה לתרבות טובה. הכל ענין של השקפת עולם.

seymore butts

New member
תשובותיי (הרציניות)

בוגדים/ות האם הפחד לא אוחז בכן בזמן מעשה, האם לא עולה בדעתכן רווח מול הפסד שעלול להיות עם חשיפת הבגידה?
הפחד קיים כל הזמן ולא רק בזמן מעשה. פחד שאולי שכחנו למחוק ראיות במחשב, שתתגלה איזו ראיה מפלילה אחרת וכולי. בה בעת גם קיים אצלי פחד לגבי העניין עם איראן, פחד שחס וחלילה יקרה פתאום משהו לאחד הילדים וכולי. האם נשים וגברים שבוגדים עושים את זה מאותן סיבות, סיפוק מיני?
יש עוד הרבה סיבות שיכולות לגרום לזה בשני המינים. לנמק בגידה בצורך בסיפוק מיני נטו זה קצת שטחי. מה עושים עם המצפון? איפה בדיוק מניחים אותו בשעת מעשה?
באותו המקום שעד לאותו רגע היו מונחים התיסכולים והחוסרים. איך גבר או אישה שבוגדים יגיבו אם יתברר להם שגם החוקי בוגד?
באופן אישי אני מאוד אפרגן לה ואנסה לנצל את ההזדמנות כדי לצאת מהמחתרת. אבל להפתעתי נוכחתי לדעת שבוגדים רבים לא יפרגנו עד ישתוללו אם יגלו על דבר כזה. האם יכולה להיות אהבת אמת בין זוגות בוגדים? לא רק תשוקה? איך?
ברור שיכולה להיות, כמו שבין זוגות נשואים יש מקרים שהקשר התחיל מתשוקה מינית שהתפתחה לאהבה. ואם זו "אהבת אמת", מדוע ברוב המקרים אינה מתממשת?
באופן אישי אצלי שמירת המסגרת המשפחתית עבור הילדים היא ערך עליון, וישנן עוד סיבות. רווקות שהולכות עם גברים נשואים לא חושבות שהקשר הזה הוא בסה"כ "אשליה", בזבוז זמן? האם לא פוחדות שזה יתנקם בהן? מה בכל זאת מחזיק אותן שם??
מנסיון שלי קשרים כאלו הם באמת בעייתיים, הפנויות (יש עוד סוגי סטטוס חוץ מרווקה/נשואה) נמצאות בד"כ בהתייסרות מתמדת סביב מה שתיארת וזה מקרין לרעה על הקשר. מה מחזיק אותן שם לדעתי - או שהן בשליטה ומתייחסות לזה כאל "תחליף ויברטור" עד שיגיע משהו יותר טוב, או שהן מתאהבות ומאבדות שליטה. למה נשים רווקות שמנהלות רומן ארוך עם גבר נשוי לא קמות ונלחמות על אהבתן בכך שמספרות לחוקית? ומנסות להביא את אהבתן אליהן? למה מסתפקות בפירורים?
קודם כל צריך שהרווקה תהיה מנייאקית אמיתית וגם טיפשה בשביל לעשות דבר כזה. לו חס וחלילה היה קורה לי באופן אישי דבר כזה הייתי מתנער מהגברת, מנתק את הקשר מיידית ואם הייתה שבה להטריד אף מתלונן עליה במשטרה. תודי שלא הפכתי את זה לבדיחה

starglow

New member
אני מודה הפתעת אותי...

איפה פה ההערה על התחת??...((-: בהחלט תשובה רצינית..

seymore butts

New member
לפעמים יש לי הרגשה

שהרצון פה לקרוא על ענייני תחת הרבה יותר גדול מהצורך שלי לכתוב על זה.. .

starglow

New member
הרגלת אותנו שכמעט כל..

תגובה שלך תכלול איזה הערה בנושא...והרגלים קשה לשנות...חחח

seymore butts

New member
זו אורחת בפורום.גם ככה התדמית שלנו לא משהו

אז אני משתדל להתנהג יפה. חכה שהיא תכתוב עוד פוסט או שניים ואז נראה לה איפה מזיין הסימור...

למעלה