אדיוטים פשוט , לא נורא גירושים ותדמית לא טובה זה המחיר בפרהסיהזה יכול להיות בעיה
כמו הזוג הזה בהופעה של קולדפליי
חוסר מזל...זה יכול להיות בעיה
צדיקה אחותה שמיהרה כמעט להרוס את הבית,קצת מחשבה.בעיה מוכרת. ובכל זאת הסתובבתי בגלוי עם בנות זוג. רק דאגנו לא לעשות זאת במקומות שהיא או אני מוכרים. עד כה זה עבד.
מצד שני. לפני הרבה שנים מעט אחרי שהכרתי את זו שעכשיו אישתי. אחותה מתקשרת אלייה ומספרת שראתה אותי עם איזו בלונדינית.
אבל. בזמן שעליו דיווחה הייתי במחיצתה. כך שלא היה מקום למהומה.
התברר שזה היה אחי שדומה לי מאוד. הפעם לא היתה בעיה להוכיח שאין לי אחות. (או אח).![]()
אמנם כך. היא די תיעבה אותי בהתחלה. היום כבר מעריצהצדיקה אחותה שמיהרה כמעט להרוס את הבית,קצת מחשבה.
לא מזמן הייתי עם גברת אחת שרצתה להתייעץ איתי על חייה.בעיה מוכרת. ובכל זאת הסתובבתי בגלוי עם בנות זוג. רק דאגנו לא לעשות זאת במקומות שהיא או אני מוכרים. עד כה זה עבד.
מצד שני. לפני הרבה שנים מעט אחרי שהכרתי את זו שעכשיו אישתי. אחותה מתקשרת אלייה ומספרת שראתה אותי עם איזו בלונדינית.
אבל. בזמן שעליו דיווחה הייתי במחיצתה. כך שלא היה מקום למהומה.
התברר שזה היה אחי שדומה לי מאוד. הפעם לא היתה בעיה להוכיח שאין לי אחות. (או אח).![]()
אני לא מבינה למה הפיטורים,והוא המנכל,למען יראו ויראו?נזק אדדדדיר
שניהם פוטרו מהעבודה
משפחות התפרקו
בלגן שלם
זו הצדקנות האמריקאית המבחילה.אני לא מבינה למה הפיטורים,והוא המנכל,למען יראו ויראו?
"משהו שלא עושים"?
הם לא חשבו "מעבר לקופסא",שניהם נשואים עם משפחות בציבור אומנם רחוק,יש מצלמות ויש טלויזיה, לטעמי,מחיר יקר.
קראתי שהוא שילם לחוקית המון, אבל המון כסף.נזק אדדדדיר
שניהם פוטרו מהעבודה
משפחות התפרקו
בלגן שלם
אההההטיעון:
שניהם ביחסים אינטימים באותה חברה בתפקידים בכירים ולכן פוטרו
יחסי מרות בכל מקום לא מקובלים/בעייתיים,בעיקר בגלל הטרדות מיניות ועוד.אהההה
הצדקנות האמריקאית מבחילה ובלתי נסבלת.
וברגעים אלה אתה ודאי אומר לעצמך " שיט,,בעסה שלא נולדתי אישה,אה?בעיה של יחסי מרות, קידום וכו למה שאני עובד טוב ומשקיע לא אקודם, וזאת שפותחת רגליים תקודם בגלל רומן או סטוץ?
לכן אסור להתעסק בעבודה
חחחחחח ממש לא זה פשוט הנשק שיש לכל אלו שרוצות קיצורי דרך , מכירים את המשחקים , 7 שנים עבדתי עם נשים, קידום דרך קומבינה לא מחזיק מעמד , מה שלא הולך בצורה ישרה סופו ליפולוברגעים אלה אתה ודאי אומר לעצמך " שיט,,בעסה שלא נולדתי אישה,אה?
חוסר מזלזה יכול להיות בעיה
מה לעשות, תשנה את העולם?חחחחחח ממש לא זה פשוט הנשק שיש לכל אלו שרוצות קיצורי דרך , מכירים את המשחקים , 7 שנים עבדתי עם נשים, קידום דרך קומבינה לא מחזיק מעמד , מה שלא הולך בצורה ישרה סופו ליפול
אני כיום הכעתי למסקנה שאם אין לך חיבור עם העןבדת ללא מין כמובן , זה רק סבל והתשה נפשית , לכן צריך להרגיש את האנרגיות היטב היטב , אני בגלל אנרגיות לא הכי נפלתי לבעיות בעיוןת לזמן קצר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.