קצת בלי נט

Fire Wolf

New member
קצת בלי נט

היי לכולם הייתי חסרה לתקופה קצרה- לא כי הייתי חולה אלא בריאה ועובדת קשה. די מטורף בסופר פארם לקראת החורף, למי שלא יודע אני היועצת טבע בסניף תל השומר- כך שאם יש שאלות בנושא אשמח לייעץ.(הכנה לחורף וכ'ו) אני חייבת לציין כי ה"מבטרה" עשתה לי פלאים ונראה כי אני ברמסיה לעכשיו- כמובן הרופא שלי הולכת על ביצים כך שההורדה במינוני התרופות מאד איטית- כי היא טוענת שאני בלי טיפול תומך אחרי המבטרה והיא מפחדת שזה לא מספיק לרסן את הזאב שבי. חחחחחחחח נראה שכן.......... השיער שלי חזר והנפיחות יורדת (לאט לאט) והיום כבר אפשר להכנס לרנואר וקסטרו ולמצוא דברים שמתאימים. מקווה שלכולם טוב וסבבה ושומרות על עצמן גם בחורף מהשמש- זה שלא רואים אותו לא אומר שהוא לא שם! הקרינה עדיין חודרת מבעד לעננים. שיהיה סוף שבוע נעים לכולם באהבה דונה

ל3

New member
איזה יופי

שרק ימשיך ככה
שירי

gaia20

New member
הי דונה

רציתי לשאול משהו. את המבטרה אני לא מכירה לכן עשיתי קריאה קצרה (ודי לא מעמיקה אם מותר לי לציין) על התרופה הזאת. קראתי שנותנים אותה לחולי סרטן הלימפה ושאלתי היא- איפה הלופוס נכנס? התרופה פועלת על הרס של תאים, איזה תאים נהרסים בלופוס? האם זה על אותו עיקרון של הפלקווניל? (נגד מלריה ואופס...במקרה גילינו- הוא גם טוב ללופוס)

למעלה