קצת בלחץ- מי שמבינה בבדיקות בבקשה להיכנס

קצת בלחץ- מי שמבינה בבדיקות בבקשה להיכנס

קיבלתי תשובות לבדיקות דם ושניים מהערכים יצאו לא טובים השאלה היא אם זה משהו שצריך להילחץ ממנו או שזה לא נורא. Neutrophils- זה יצא לי 75.3 שהנורמלי הוא בין 40 ל75 (זה פחות מלחיץ אותי למרות שא"א לדעת) Lymphocytes- זה יצא לי 16.7 שהנורמלי הוא בין 22 ל44. זה מה שיותר מלחיץ אותי.... מה זה?? האם זה אומר משהו לגבי העובר שלי? אני ממש מפחדת, בבקשה תרגיעו אותי!

חמדת35

New member
אין לזה שום משמעות

זה לגמרי נורמלי להריון. המספרים שציינת הם באחוזים. בגלל שבהריון יש יותר נויטרופילים (ואז הם חלק גדול יותר מסה"כ הכדוריות הלבנות) אז נראה כאילו יש פחות לימפוציטים. שני העניינים הם תקינים לגמרי בהריון. אם את לא בהריון, אז נויטרופילים גבוהים, או WBC גבוהים מעידים על דלקת באיזשהו מקום בגוף. אבל בערכים שאת מציינת (נמוכים יחסית) אין לזה משמעות.

אין מה להיות בלחץ

הבדיקה לחלוטין תקינה בהריון-כדוריות הדם האדומות עולות והלבנות יורדות-וזה בדיוק מה שקרה כאן

חמדת35

New member
קצת בלבלת

כל התשובות שהיא תיארה הן כדוריות לבנות (מסוגים שונים). בהריון הלבנות עולות, בעיקר נויטרופילים. אדומות - בד"כ יורדות (וזו האנמיה).

לירי0912

New member
בדיוק שאלתי על זה את הרופא שלי היום

קיבלתי תשובות של העמסת סוכר 50 וגם של בדיקות שכללו את הדברים שתיארת, כשהקראתי לרופא את התוצאות הוא בכלל לא התיחחס אתליהם ואמר שכל המדדים החורגים הם נורמליים להריון... מה שכן לצערי יצא לי 136 בהעמסת סוכר שזה קרוב לטווח העליון (140) ולכן המליץ לי לעשות העמסה של 100

למעלה