קצת בבאסה....

דודלי19

New member
קצת בבאסה....

היי בנות יקרות, אני לא יודעת מה קורה לי, אבל מההחזרה ביום רביעי אני לא מפסיקה לבכות... כל דבר גורם לי לבכי, כל הערה של מישהו, אני ממש מרגישה בדיכאון...גם ששמנתי ובא לי לפרוק כל עול עם האוכל, שלא אכפת לי, שאני אוכלת מה בא לי זה לא מוסיף לי למצב רוח במיוחד שאנשים מעירים לי ששמנתי... אני בוכה לכל מי שמדבר איתי, אפילו לבוס המדהים שלי פרצתי בבכי קורע לב... .ימי ההמתנה האלו גורמים לי לצאת משפיות לפעמים, אני כבר טיפול 7 ואני לא מרגישה כלום, כלום זה כלום!!!! לא יאומן!!!! בפעם הקודמת שהיה הריון כימי היו קצת מיכשושים, כאבי ראש, הפעם כלום כלום כלום!!! אפילו לא זרזיף של סימן וכבר עברו 6 ימים מההחזרה... יש לי הרגשה שאפשר להספיד הפעם... מה שמלחיץ אותי, שאני במאוחדת ובמאוחדת יש רק 10 טיפולים!!! (חארות!!!), אני כבר מרגישה את הלחץ שלי ואני חושבת מה יקרה עם טיפול 8, 9 ו- 10 לא יצליחו... דיברתי היום עם מכבי, ואמרו לי שאני יכולה לעבור עד ה- 15 למרץ ואז להכנס למכבי החל מה- 1 למאי... אז מה כדאי לי לעשות? לחכות לסיים 10 טיפולים במאוחדת ובמידה ולא יצליח לעבור, או לעבור עכשיו? אני קצת צריכה להרגע ואני אשמח אם תעזרו לי, אני יודעת שההודעה קצת נשמעת לחוצה (אולי לא קצת אלא הרבה) אבל קצת קשה לי הפעם... אני אשמח לתגובות

דודלי19

New member
אני חושבת שמדובר על פרטי... כמו אסותא

אחרי ה- 10 עוברים לציבורי, מה שבמכבי לדוגמא יש 6 טיפולים בשנה!!! לכל שנה!!! בבית חולים פרטי וכמובן שההשתתפות קטנה יותר

למעלה