(קצת באיחור) דיווח צלילה

TheAce

New member
(קצת באיחור) דיווח צלילה

יום שישי השישי לשישי (אחלה תאריך לא?) הריף ב15מ' מול מגדל המים של וינגייט IN 6:54 OUT 8:14 WATER TEMP MIN 22.8c MAX 24.4c ראות של כ 10מ' באזורים מסויימים יורדת לכ6מ' (עקב ענני פלנקטון). נצפו טריגון ענק (!) שיצא מהתחפרותו בחול תוך שהוא מרים ענן חול מרשים והחל "לעוף" כמו ציפור מלכותית... החיות האלה תמיד מקסימות אותי, ועוד אחד קטן שממש לא התרגש ממני ואפילו לא זז... תמנון די גדול ששמר בקנאות על התטולה שלי בכוך, וכרגיל דקרים סרגוסים וכו'... להקת פזיות ים תיכוניות ענקית, גרזנונים די גדולים במערות ואה, כן, קבוצה של 5 ברבוניות סקרנית ששחתה לידי ומתחתי תוך כדי שאנו בוחנים אחד את השני. אין כמו ים תיכון. (את מישהו בכלל מעניינים הדיווחים שלי? להמשיך איתם בכלל?) ארי.

Asaf Darash

New member
היי ארי!

אני תושב נתניה ולצערי הרב הניסיון שלי עם ים התיכון הוא עצוב מאוד, עשיתי רק צלילה אחת בים התיכון בקיסריה בחודש מרץ השנה והראות היתה כזאת שלא ראיתי את הבאדי שלי מחצי מטר, וכמובן שלא ראינו כלום במים... ממש לא נעים לי לשאול אותך אפילו, כי אני די בטוח שאתה יורד עם החברה הקבועים שלך, אבל בכל זאת אולי פעם תיקח אותי לאחד הצלילות איתך בוינגיט (לפי ההודעות שקראתי אני מבין שאתה יורד כמעט כל שבת), אני ממש רוצה לשנות את הגישה שיש לי כלפי ים התיכון, אבל אני לא מכיר אותו כמו שאני מכיר אילת לדוגמא ואשמח להצטרף פעם לבן אדם שמכיר ואוהב את הצלילה בים הזה. עצוב לי שהים מול הבית שלי ואני מפספס את זה... תודה לך מראש. אסף.

trisha

New member
וואו איזה יופי,

ואני חשבתי שבים התיכון אין מה לראות... האמת שלא צללתי שם מעולם ואין שום סיבה להשמיץ, פשוט הנחתי שאם קיים ים סוף בארץ עדיף להדרים עד אילת. אבל אחרי שקראתי את הדיווח שלך, אני מתכוונת להגיע גם לשם בזמן הקרוב.

goberfish

New member
needles to say

that i always like to read your reports, even from bc (british colombia). diving in the med is great.have a great time ari amir

למעלה