לחלק יש גם צד שניקצת אספנות
אם יש למישהו משהו רלוונטי לחת"צ זה יהיה נחמד לאהנה צרור מחזיקי מפתחות של חת"צ כשכולם משנות ה-60, שימו לב לדן הירוק, הוא אני חושבת משנות ה-50![]()
מחזיק מפתחות יובל לדןלחלק יש גם צד שני
אז הנה עוד צילום. של רכבות איו לי
מקווה שאהבתם![]()
WOW איזה יופימחזיק מפתחות יובל לדן
זה שווה זהב!!!!!!!
זה ממש יפה אלונהקצת אספנות
אם יש למישהו משהו רלוונטי לחת"צ זה יהיה נחמד לאהנה צרור מחזיקי מפתחות של חת"צ כשכולם משנות ה-60, שימו לב לדן הירוק, הוא אני חושבת משנות ה-50![]()
המחזיק לא משנות ה50 אלה מ50 שנה לדןזה ממש יפה אלונה
אבל מחזיק המפתחות של דן לא נראה לי משנות ה-50. אם זכור לי נכון (ובשנות ה-50 עוד לא נולדתי...) היה להם סמל אחר בתקופה ההיא.
אוסף מרשיםקצת אספנות
אני מתכוונת למחזיק של דןאוסף מרשים
המחזיק של "דן" הרבה יותר חדש מאשר משנות החמישים. אז היה לנו סמל אחר שהיה כתוב בו דן שת"צ. לצערי אין לי צילום שלו.
כן ! זה הסמל הזה !!!אני מתכוונת למחזיק של דן
שנמצא בין שני המחזיקים של אגד אשדוד בתמונה השניה, זה לא מה-50אני קיבלתי אותו בתור ילדה מהדוד שלי וכבר אז הוא היה ישן. אולי הו משנות ה-60 המוקדמות? יש שם עוד אחד של דן שיש לי אותו משנות ה-60 והאוטובוסים אז היו צבועים בחרדל עם ירוק כמו המחזיק הזה. העגול עם הסמל הנוכחי של דן. שלכם ליילנד![]()
זו לא הסקלרוזהכן ! זה הסמל הזה !!!
לקח לי זמן להבין לאיזה מחזיק את מתכוונת. אני מקווה שזה לא הסקלרוזהזה הסמל משנות החמישים !![]()
זו לא הסקלרוזה
פשוט הסמל החדש יותר הוא גם הברור יותר בתמונה ואת הישן קשה לראות. בגלל זה לא שמת.![]()
האם זה הסמלאוסף מרשים
המחזיק של "דן" הרבה יותר חדש מאשר משנות החמישים. אז היה לנו סמל אחר שהיה כתוב בו דן שת"צ. לצערי אין לי צילום שלו.
הסמל במחזיק הירוקהאם זה הסמל
בדיוק ! זה הסמל !האם זה הסמל
למיטב זכרוני לא היו צבעים בסמלמה היו הצבעים ?
מתי את לא בקצת אספנות
נו., נו, נו דרומימתי את לא ב
בעיקר הטיגר![]()
![]()
כזה סמל אין לך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נו., נו, נו דרומי
כשאנחנו לא בבית הטייגר שלך שומר, תיזהר. חוץ מזה אמרת לנו שאתם באים לקפה, והקפה כבר התקרר![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.