קצרים לשני,ערב פסח

TinyRuni

New member
קצרים לשני,ערב פסח

חג אביב שמח!

S i v a n S z

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo104.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif חג שמח!!! ../images/Emo234.gif

איזה תענוג לפתוח את החג בשעה שכזו, ולצאת לרכיבת שטח במשמר העמק, אחרי שנה וחצי שלא רכבתי שטח בכלל...
שיהיה לכולנו חג נפלא ושמח, שימרו על עצמכן !!!
סיון

מור שלז

New member
אכן את חוגגת את חג האביב כמו שצריך

חזרה לרכיבת שטח אחרי שנה וחצי זו בהחלט דרך נפלאה לפתוח את חג האביב. איך היה?

S i v a n S z

New member
היה...מדהים ../images/Emo99.gif

גם בתמונות אי אפשר להעביר את העוצמות, אני יכולה לכתוב עכשיו מונולוג מאלף וארוווווך על החוויה המנטלית והפיזית שעברתי אתמול, אבל אין לי זמן לעשות זאת
הדבר היחיד שלא ברור לי הוא, איך לעזאזל "ביזבזתי" שנה וחצי מחיי מבלי להכנס לשטח...

../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gifחג שמח ומלא בריאות

רוצה לאחל לכל בנות הפורום מהמילים המדהימות של לאה גולדברג (שנמצאות תלויות ליד מיטתי, כדי שאוכל תמיד לקרוא ולזכור אותן, ובעיקר להפנים ברגעים שבהם אני זקוקה לתזכורת!: "יש בעולם הרבה דברים יפים: פרחים וחיות, אנשים ונופים. ומי שיש לו עיניים פקוחות רואה יום יום מאה דברים נפלאים לפחות". אז שנהיה עם עיניים פקוחות, לראות את היש, המאיר, המחזק והתומך בנו, בעשייה לנו - בבית, בעבודה, בעיסוק הספורטיבי שלנו. ומעל לכל - שנהיה אנחנו , כל בני ביתנו וכל הסובב אותנו בריאים. וכמו כל שנה בחמש השנים האחרונות - תפילתי הגדולה היא שגלעד שליט יחזור הביתה, כי די! די!! די!!!! חג שמח נעמי.

מור שלז

New member
אכן מילים מדהימות! אהבתי כל כך..

אני מתביישת לספר שאני מאוד אוהבת את לאה גולדברג, ומשום מה לא הכרתי את זה. תודה

../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gifחג שמח||סביון../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

בוקר שהתחיל בשעה וקצת של טריינר וממשיך בשחרור בסגנון אביבי: אריזות
בגדים לילדים, לנו, בגדים קצרים
, ארוכים
, חגיגיים לסדר וכמובן - כל ציוד הריצה... שיהיה לכולנו חג שמח. עטרה - כיף לראות אותך פה

מור שלז

New member
כבוד../images/Emo106.gif

וואו, שעה וקצת של טריינר זה מכובד מאוד! זה עוד יותר מכובד כשאת אומרת שאת לא יודעת מתי ואם תחזרי לאופני כביש. בעיני, צריך בשביל זה רצון ברזל ונחישות אינסופית, כל הכבוד! ואהבתי את השחרור שלך
אין ספק שכאן בפורום כולנו מזדהות עם השחרור הזה...

וגם... את יודעת שאת ספורטאית כש...

את הולכת לחתונה עם נעליים שטוחות, לא כי זה הכי מתאים אלא כי החרדה על כאבי הרגל גדולים הרבה יותר מהדאגה על "איך תראי". אה! היום רצתי 20 ד' וטפו טפו טפו!!! לא כואב! אפשר להמשיך הלאה באימונים. פניי קדימה. (ועכשיו - הולכת להמשיך בהכנות לפסח).

מור שלז

New member
../images/Emo6.gif סחתיין על הריצה!

איך אני שמחה בשבילך, איזה יופי שלא כואב! התחלה נפלאה לחג, עם הפנים קדימה

יולה40

New member
את יודעת שאת ספורטאית כש...

את יוצאת למסיבה / סרט / אירוע משפחתי / בילוי עם בן הזוג... וחושבת: "אני מקווה שאני אספיק לישון כמו שצריך שאוכל לקום מחר בבוקר לאימון..."

פעם ראשונה עם חליפה בים - איזה כיף שהיה ושאלה

איזה כיף היה לשחות הבוקר בים. פעם ראשונה עם חליפה - היה פשוט מדהים וכיף אמיתי. בקיץ שחיתי בים עם בגד ים אבל זה קצת שונה - להרגיש את הקרירות הנעימה ואיך שכיף בתוך החליפה. היה פשוט תענוג. ושתי שאלות למנוסות: 1. האם במשך הזמן לבישת החליפה נעשית קלה\מיומנת\מהירה יותר? הבוקר שלבשתי אותה ב-6 התחיל להיות לי כ"כ חם אבל שפתחתי החלון - בחוץ היה עוד יותר חם.... 2. במהלך השחיה נתפס לי כל הזמן השיער בסקווץ' הסגירה של החליפה (למרות שהייתי עם כובע). יכול להיות שפשוט לא סגרתי טוב את הסקווץ'? חג שמח לכולן

מור שלז

New member
איזה כיף לך, תתחדשי!

לגבי 1: חד משמעית כן... לבישת חליפה וגם ההורדה שלה זו מיומנות נרכשת. ואגב כשמשתפרים במיומנות הזו לא רק שהלבישה נעשית מהירה יותר, אלא גם את פשוט שמה טוב יותר, יודעת איפה למתוח, איך למתוח כך שהחליפה תשב עליך בול, ולא תציק בשחייה. לגבי 2: זה כנראה תלוי מאוד בדגם של החליפה, אבל בהחלט יכול להיות שלא סגרת טוב את הסקוטש. לי אישית יש שתי חליפות (אחת עם שרוולים ואחת בלי) ובשתיהן אין שום בעיה כזו (והאמת, היתה לי גם חליפה שלישית, הישנה שלי, שעכשיו מושאלת למישהי מהפורום, וגם בה לא היתה בעיה כזו). תבקשי פעם הבאה ממישהו בסביבה לסגור לך את הסקוטש.

ביעור חמץ במציצים../images/Emo13.gif

אימון ים ראשון לעונה. פעם ראשונה עם חליפת הטריאתלון שנקנתה באילת בקיץ- איזה כיף לראות שיש קצת מקום מיותר בה
היה פשוט אימון מעולה עבורי- הרגשתי מצויין במים, שרדתי את הריצה שאחרי. מחר אני חוגגת יומולדת- אימון כזה הוא אחלה דרך לסיים שנה מתישה עבורי. חג שמח

מור שלז

New member
אכן דרך נפלאה לסיים שנה

נשמע טוב האימון שלכם: חזרה לים, עם ריצה לקינוח. שווה! ו... למקרה שאני לא אספיק מחר, אז: יום הולדת שמח

לא היה לך קר בים?

אשמח לשמוע כי מישהו אמר לי להתאמן ולהכנס לים לפני צמח כדי שהשחיה במים קרים תהיה מוכרת לי. וגם - מזל טוב!!! אבל את זה אמשיך ואכתוב מחר. אכן דרך נפלאה להגיע אל יום ההולדת!

היה קצת קר בהתחלה

אבל מתרגלים אחרי כמה תנועות. מה גם שאחרי חצי שעה בערך היתה כבר שמש חמה שעזרה לטמפ' המים
אני עוד מתלבטת על צמח..... ותודה

wonderMem

New member
גם אני שחיתי היום - הקור ממש לא נורא

בכניסה למים זה קצת קשה... אבל אני חושבת על המשפט האלמותי של תמר "מנצלת את זכותי המגדרית לצווח" וזה משעשע אותי כל פעם מחדש - ואז כבר לא קר!

למעלה