קציצות מטוגנות

  • פותח הנושא רב1
  • פורסם בתאריך

רב1

New member
קציצות מטוגנות

כשאני מכינה קציצות הן יוצאות "אבן".
למה?
איך עושים קציצות טובות?
תודה מראש....
 

ira m

New member
יתכן שאת מטגנת יתר על המידה

מאיזה בשר את מכינה קציצות?
 

רב1

New member
טחון עוף

אפשר בבקשה לקבל מתכון מוצלח לקציצות?
(עם כמויות מדויקות).
ושוב תודה!
 

ira m

New member
קציצות עוף עם תירס (אפשר לוותר על התירס)

החומרים הדורשים:
1 ביצה
1 כף מיונז קל
1 כף סולת
1 בצל קצוץ דק
1 כפית אבקת מרק
1 שן שום כתוש
1/2 כפית מלח
1/3 כפית פלפל

אופן ההכנה:

בקערה מערבבים ביצה ,1 כף סולת ,1כפית מיונז קל ,1 בצל קצוץ דק 1 כפית אבקת מרק, 1 שן שום כתוש, 1/2 כפית מלח ו כ 1/3 כפית פלפל מערבבים יחדיו.

מוספים 1/2 ק״ג עוף טחון ו 1/2 קופסא תירס לייט מערבבים יחדיו היטב.

יוצרים קציצה ומערבבים למחבת חמה עם 2 כפות שמן זית, מטגנים על כל צד כ 4-5 דקות.

מוצאים מהמחבת. מספגים את השמן על נייר וזהו...
 

נטע 123

New member
נראה מעולה לילדים. אפשר להחליף את

הסולת בפירורי לחם?

בד"כ עושים עם יותר פירורים (כחצי כוס לחצי קילו בשר). כף אחת זה מספיק כדי שהן לא יתפוררו?
 

ira m

New member
לסולת יש נטייה להתנפח ולכן מספיק

אבל אפשר להחליף את הסולת בפירורי לחם , אני שמה כ שלוש כפות פירורי לחם על חצי קילו
 

צלשף

New member
מכיוון שחזה העוף או ההודו הם בשר יבש במעט

יש צורך להוסיף לא מעט שומן איך נגרום לקציצות להיות נמוכות
ועסיסיות אז ככה
המצרכים:
1/2 ק״ג בשר עוף/ הודו טחון ממליץ לך לקנות טחון מבשר טרי
1 בצל גדול פרוס ומטוגן ב-5 כפות שמן עד הזהבה
2 שיני שום כתוש
1 ביצה גדולה טרופה
1/3 כוס פירורי לחם רגילים
1/2 זר פטרוזיליה או שמיר ( לא חובה )
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כוס שמן לטיגון
שקית פירורי לחם
אופן ההכנה:
בתוך קערה להכניס את כל המצרכים וללוש כ-5 דקות, לחמם את השמן ליצור קציצות בינוניות, לטבול את הקציצות בפירורי לחם לשטח מעט את הקציצות, לטגן עד הזהבה להניח על נייד סופג ולהגיש.
בתאבון.
 
רשמת פעמיים פירורי לחם

טובלים בשקית פירורי לחם?
מה ההבדל בין פירורי לחם רגילים לפירורים קנוים בשקית?
תודה
 

צלשף

New member
פעם הראשונה את מוסיפה שליש כוס פירורי לחם

לתערובת הבשר ופעם השניה את פותחת שקית פירורי לחם למגש ומצפה את הקציצה לפני הטיגו.ן
פירורי לחם רגילים הכוונה לא להשתמש בפירורי לחם זהב או גסים אלה הפירורים הדקים הרגילים.
 

אילנית12

New member
קציצות עוף מטוגנות

מתכון: קציצות עוף עם עישבי תיבול
מקור:דרומית1
הכנה ותמונה:אילנית12

הילדים פשוט טורפים את זה

לקציצות עוף

אני שמה קציצות בפיתה מחיטה מלאה /רגילה עם סלט ירקות .

רכיבים:
1 חבילת כוסברה
1 חבילת פטרוזיליה
חצי חבילת שמיר
1 חבילת בצל ירוק(העלים)
700 גר´ חזה עוף טחון
3 כפות שמן זית
3 ביצים
מלח
פלפל שחור גרוס
פירורי לחם "כמה שנכנס" (גם לא לשים יותר מדי ,אחרת הקציצות יוצאות קשות)
שמן קנולה לטיגון

אופן הכנה:
קוצצים דק את העישבי תיבול ולשים היטב עם יתר הרכיבים. ככל שנלוש יהיו הקציצות טעימות יותר.
שמים במקרר לפחות לשעה , מטגנים
וזוללים.

יאמי !


מקור:דרומית1
 
קישוא מגורד

לא רואים אותו לא מרגישים אותו והוא מוסיף מלאאא לחות מאז שגיליתי את זה אני עושה כמעט כל קציצה עם קישוא מגורד ואם אין אז בטטה או תפו"א
 
למעלה