קציפת שמנת ושוקולד

veredvered

New member
קציפת שמנת ושוקולד

הרתחתי שמנת ושוקולד לבן שמתי במקפיא למשך כמה שעות טובות, מה עושים עכשיו? עד כמה מוצק זה אמור להיות? להקציף רגיל?
 

fairy_mi

New member
היי ורד

בעיקרון הכי כדאי להשאיר את הגנאש ללילה במקרר אבל גם כמה שעות הקפאה יכולות להספיק. מה עושים עכשיו? מעבירים הגנאש למיקסר ומקציפים כמו שמנת מתוקה כרגיל עד לקרם אוורירי ובהיר
 

veredvered

New member
עד כמה קפוא זה צריך להיות?

כרגע זה נע בין סמיכות מירבית לקרח... זה טוב?
 

Wednesday

New member
אם זה לקרם מוסי

לא צריך להקפיא כלל, רק להשאיר במקרר. ם שמת בהקפאה, כדאי להוציא...
 
למעלה