1מדינת ישראל
New member
קעריות סוכר אישיות
קעריות סוכר אישיות / אורן בקר
החומרים
600 גר' סוכר דק
45 גר' גלוקוזה
120 סמ"ק מים
אופן ההכנה
בסיר על האש מביאים את החומרים לרתיחה
מנמיכים וממשיכים לבשל על להבה בינונית עד להסמכת התכולה והחלפת הצבע למעט זהוב
- צריך להיראות כמו דבש.
לוקחים - תבנית סיליקון אישית עם שקעים עגולים גדולים -
הופכים את התבנית
מזלפים מעל התבניות שתי וערב עם כף
מחכים שיתקרר מעט
הופכים את התבנית וזהו - קיבלנו קעריות סוכר
לדעתי (1מדינת ישראל)
באותה מידה ניתן להכין קערית סוכר גדולה , אך חייבים למזוג על הקערה ההפוכה מסיליקון
כמות רצינית מהחומר ולא שתי וערב בכדי שתצא לנו קערה חזקה ולא תישבר
לסיום מכינים מלית-
שמנת מתוקה מוקצפת עם 2 כפות סוכר ומקציפים
כשמוכן מכניסים לשקית זילוף ומזלפים מעל קעריות הסוכר
ופורסים כמה פרוסות דקות של פרי טרופי.
ניתן להכין קרם רוקוקו (גנאש מוקצף)
לקערת נירוסטה מוסיפים -
125 גר' שוקולד לבן -
125 גר' חמאה
מניחים את הקערה מעל סיר אדים
מרתיחים 250 גרם שמנת מתוקה -
לאחר הרתיחה מוסיפים אותה לשוקולד הלבן שבקערת הנירוסטה
מערבבים היטב עד להמסת השוקולד
מכניסים למקרר ל-24 שעות להתייצבות הגנאש
לאחר מכן מוציאים מהמקרר ישר למקסר - ומקציפים
מעבירים את התכולה לשקית זילוף ולזלף מעל קעריות הסוכר
קעריות סוכר אישיות / אורן בקר
החומרים
600 גר' סוכר דק
45 גר' גלוקוזה
120 סמ"ק מים
אופן ההכנה
בסיר על האש מביאים את החומרים לרתיחה
מנמיכים וממשיכים לבשל על להבה בינונית עד להסמכת התכולה והחלפת הצבע למעט זהוב
- צריך להיראות כמו דבש.
לוקחים - תבנית סיליקון אישית עם שקעים עגולים גדולים -
הופכים את התבנית
מזלפים מעל התבניות שתי וערב עם כף
מחכים שיתקרר מעט
הופכים את התבנית וזהו - קיבלנו קעריות סוכר
לדעתי (1מדינת ישראל)
באותה מידה ניתן להכין קערית סוכר גדולה , אך חייבים למזוג על הקערה ההפוכה מסיליקון
כמות רצינית מהחומר ולא שתי וערב בכדי שתצא לנו קערה חזקה ולא תישבר
לסיום מכינים מלית-
שמנת מתוקה מוקצפת עם 2 כפות סוכר ומקציפים
כשמוכן מכניסים לשקית זילוף ומזלפים מעל קעריות הסוכר
ופורסים כמה פרוסות דקות של פרי טרופי.
ניתן להכין קרם רוקוקו (גנאש מוקצף)
לקערת נירוסטה מוסיפים -
125 גר' שוקולד לבן -
125 גר' חמאה
מניחים את הקערה מעל סיר אדים
מרתיחים 250 גרם שמנת מתוקה -
לאחר הרתיחה מוסיפים אותה לשוקולד הלבן שבקערת הנירוסטה
מערבבים היטב עד להמסת השוקולד
מכניסים למקרר ל-24 שעות להתייצבות הגנאש
לאחר מכן מוציאים מהמקרר ישר למקסר - ומקציפים
מעבירים את התכולה לשקית זילוף ולזלף מעל קעריות הסוכר