קסריה?!?!

tevet

New member
הצחקת אותי....

קיסריה זה ישוב של עשירים ליד חדרה ונתניה ויש אמפי מצוין להופעות שלמה ארצי יהודה פוליקר, וריטה מופיעים שם הרבה

maork9

New member
:) יגנוב לא התכוונתי לזה

התכוונתי לשאול עם ההופעות שם בישיבה או בעמידה

tevet

New member
עוד משהו...

זה אמור להיות בישיבה אבל גם משחקי כדורגל אמורים להיות בישיבה.... אף אחד לא ישב שם בחיים כולם יעמדו....

maork9

New member
עדיין

זה מבאס! שיש לך כסאות בין הרגלים היו צריכים לעשות את זה בפארק הירקון זה יפחית מהאווירה לפי דעתי בקסריה גם בגלל המקומות ישיבה וגם בגלל שהמקום מוגבל מבחינת איכלוס

N a V e

New member
אני חושב שהחלוקה צריכה להיות

שונה לגמרי. הופעה ראשונה בירקון שניה בנגב..באחד המכתשים... שלישית בצמח ועוד אחת בירקון... כדי שיותר אנשים יהנו. ומאוד חשוב שלא יתקעו כיסאות בין הרגליים...רוצים לרקוד!!!

עזרא10

New member
זה ידוע שמשינה....

זה ידוע שמשינה חיפשו תמיד להרחיב עוד ועוד את גבולות המוסיקה שלהם, וידוע שמשינה התעקשו לא לציית שנבנו סביבם. הרי כמעט כל דיסק שלהם נחשב כנקודת מפנה מוזיקלית. בעשר שנות פעילותה אפיינו את משינה יצר ההרפתקנות, חוסר המנוחה, הרצון להפתיע כל פעם מחדש וחדוות היצירה. אני חושב שאנחנו רואים את זה גם עכשיו.

Vdrums

New member
אמנם ישיבה אבל מי יושב?

אני כמעט נפלתי שם ב95... (-ף... אני שם בטוח. מה אתם מתלוננים? תבואו ותהנו

ברור שכולם יבואו....

אבל זה ממש ממש מעצבן כיסאות... אי אפשר להתפרע ולהשתחרר

אם אני לא טועה

בקיסריה אין כסאות (הייתי שם בפוליקר בספטמבר) אפשר לקנות כסאות ניידים כאלה בכניסה והאמפי עצמו מורכב ממדרגות גדולות כאלה ורחבה גדולה למטה

Lenard

New member
תן לי לתקן אותך

קבל עבודה שלי בארץ ישראל בה מתואר התאטרון הרומי בקיסריה... אז אדיפוס ועוד מעט משינה. מיקום: קיסריה, ארץ ישראל. נבנה: בין 10 ל-22 לספה"נ על ידי המלך הורדוס. גיל: בערך 1981 שנה. ממדים: קוטר של כ-100 מטר. יכולת אכלוס: כ-4,000 צופים נלהבים. דברים ייחודיים: התיאטרון היה סמוך לחוף, בדרום העיר, וממנו הייתה אפשרות להשקיף אל הים. (המיקום המשובח נבחר בכוונה תחילה והוא היו על פי הקריטריונים המקובלים). רצפת התאטרון טויחה בטיח צבעוני מצויר, עשוי בדגמים פרחוניים, המהווים חיקוי לציפוי שיש. שיטה זו (שהייתה נדירה באותה תקופה) של ציורים על הטיח ברצפות התאטרון לא הייתה מספיק טובה, מפני שתמשיחי הטיח לא החזיקו מעמד זמן רב, והיה צריך להחליפם או לשקמם פעמים רבות. התאטרון הצטיין בעיטורים עשירים ביותר, על פי מיטב האמנות הרומאית. מעל לחלק העליון של המושבים הייתה קומה נוספת - גלריה, שבה היו עיטורים חיצוניים העשויים שיש ומעוטרים במוטיבים צמחיים וגיאומטריים. במקום הוצבו פסלים רבים ובניהם פסלי נשים שהוצבו במקור בגומחות בקיר שהיה הרקע האחורי לבמה. הבולט בין הפסלים היה פסלה של ארטמיס מאפסוס.

Lenard

New member
ושכחתי...

כיום יש קצת יותר מקום מ-4,000 כי הבמה היא כבר לא איפה שהייתה לפני 2000 שנה...

Vdrums

New member
אני אגיד לכם מה היה שפרידה ב95

מן הסתם כל האמפי עצמו זה ישיבה על המדרגות הגדולות, ויש מקום לעמוד כי זה די רחב. זה לא כמו היכל התרבות או קולנוע. אני הייתי בשורה השניה באמצע ועמדתי וקפצתי והיה מ-ע-ו-ל-ה למטה ברחבה בין המדרגות לבמה היו כיסאות, וכמובן שאף אחד לא ישב...

נשמע דומה לאמפי פה ברעננה....

רק שפה אין ים ליד, יש את האגם של הפארק אבל...

Vdrums

New member
ממש לא דומה. הייתי ברעננה, שם אין

הרבה מקום בין השורות של הכיסאות, ואין שטח גדול מול הבמה.

Vdrums

New member
הייתי שם לפני שנתיים +

בהופעה של הקראנבריז, אני מאמין שלרעננה יש רק אמפי אחד... לא?

למעלה