להגיש תביעה על הלנת שכרקנסות בעבודה
אני עובד בתור מלצר בגן אירועים. על פי המנהלים אסור לנו לאכול בזמן האירוע. באם נתפסתי אוכל מותר למנהל לקנוס אותי בחמישים שקלים(להוריד לי מהמשכורת)? ואם לא, מה ניתן לעשות בעניין?
תגובה לPAZROקנסות בעבודה
אני עובד בתור מלצר בגן אירועים. על פי המנהלים אסור לנו לאכול בזמן האירוע. באם נתפסתי אוכל מותר למנהל לקנוס אותי בחמישים שקלים(להוריד לי מהמשכורת)? ואם לא, מה ניתן לעשות בעניין?
זה כבר עניין שלךתגובה לPAZRO
האם כדאי לעשות את התהליך הזה בגלל 50 שקלים?
התכוונתיזה כבר עניין שלך
חוץ מזה אפשר לנהל רישום מסודר של הקנסות שקבלת, ולהגיש אחר כך תביעה אחת על כל הקנסות. שים לב, שגם המעסיק יכול להגיש נגדך תביעת נזיקין על גנבות. (אכילה ללא רשות יכולה להחשב כגנבה).
50 שקל כל פעם. כשתעזוב את העבודההתכוונתי
תודה על המידע. האם הליך זה יכול לקחת הרבה זמן והאם אצטרך להוציא כסף לצורך זה?
במקרה וכן50 שקל כל פעם. כשתעזוב את העבודה
תתבעה אותם על כל הסכום. לבטח תצבור עוד כנסות, נכון?
זה יכול לקחת כמה חודשיםבמקרה וכן
לא ענית לי כמה זמן זה לוקח. תהליך כזה של תביעה יכול להימשך כמה חודשים מאז הגשת התביעה ועד קבלת התוצאות או.. לאן אני מגיש תביעה כזאת? אצטרך עורך דין בשביל כל הסיפור הזה? כמה שעות זה יכול לקחת מזמני(הגשת התביעה, להגיע לדיונים וכאלה)? תודה שוב על התשובות אני מאוד מעריך את זה וצר לי על הבורות שלי בנושא אבל פשוט ממש אין לי מושג בזה.
אני לא מכיר בית דין שירשיע בגניבהזה כבר עניין שלך
חוץ מזה אפשר לנהל רישום מסודר של הקנסות שקבלת, ולהגיש אחר כך תביעה אחת על כל הקנסות. שים לב, שגם המעסיק יכול להגיש נגדך תביעת נזיקין על גנבות. (אכילה ללא רשות יכולה להחשב כגנבה).
אכלתי קוביית קרח לצורך העניין.אני לא מכיר בית דין שירשיע בגניבה
מישהו שאכל בזמן עבודתו,מה גם שעבודתו זה אוכל. נראה לי שהגזמת בהפחדתו של הבחור,אכילה ללא רשות יכולה להחשב לכל היותר כעברת משמעת קלה.
במקרה כזה , יכול להיות שזו התאכזרותאכלתי קוביית קרח לצורך העניין.
במקרה כזה , יכול להיות שזו התאכזרות
של המעסיק. זכותו לדרוש ממך לא לאכול בשעת העבודה, בודאי כאשר אתה צריך להגיש לאחרים. אך חובתו לאפשר לך לצאת להפסקות קצרות לרינון ואכילה. אם עובד מגיע למצב שהוא נאלץ לאכול קרח, סימן שהוא הגיע למצב חמור במיוחד ויתכן והתיחסותו של המעביד מגיע לכדי התעללות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.