קנית בגדים מח״ל

כיתהה

New member
קנית בגדים מח״ל

גיסתי מגיעה בעוד חודש מארה״ב חשבתי להזמין דרך אמזון ביגוד ריצה נראה לי בעיקר חורף אשמח לשמוע ממי שמזמינה מחו״ל מה כדאי להביא משם? והאם אמזון זה המקום המומלץ לקנייה? תודה

didi651

New member
האתר המועדף עלי הוא runningwarehouse

מזמינה ממנו הרבה, בנוסף לביגוד מומלץ לבדוק את אגף הנעליים מצ"ב הקישור

גם יפה וגם המוווון כיסים

בריצות ארוכות צריך מקום לג'לים, טלפון נייד וכו' בחצאית שלי יש שני כיסים גדולים על הטייץ ועוד אחד גדול מאחור. הרבה יותר נוח וגם יפה...

בעיקר יפה

לי אישית זה לא הכי נוח, הטייץ מתחת לחצאית קצר לי מדי אבל אין ספק שזה מהמם

limlim13

New member
כאחת שרצה בד"כ רק עם חצאית....

בעיניי זה מאוד נח וגם יפה.. אני אוהבת לרוץ עם החצאיות של נייקי, המכנס שמתחת קצר ונח לי ואני רצה עם ומרגישה בלי
יש לי גם חצאית של אדידס שאני מתה עליה והיא נוחה לי בטירוף, יש מגוון של צבעים והדפסים מה שאין במכנסיים... התרגלתי כל כך לרוץ עם חצאית שכאשר אני לובשת מכנס ריצה זה מוזר ולא נח לי.... אם את מגיעה "לסובב"תזהי אותי לפי החצאית הלבנה....

limlim13

New member
אני קונה בחנות נייקי בהרצליה,

בעלי איש צבא ויש לנו כרטיס הנחה של 30% אז זה מוזיל משמעותית את המחיר... לאחרונה "גילתי" שפתחו מחלקונת של ילדים נוער בנייקי הרצליה ואני לוקחת את החצאיות של הילדים במידה גדולה יותר וזה ממש מוזיל את הקניה...(החצאיות במחלקת ילדים ממש לא במידה קטנה) סתם לדוגמא חצאית נשים שעולה 279 ש"ח קניתי בילדים ב149 ש"ח!!! (הבדל משמעותי) יש גם חצאיות שוות באדידס בנמל ת"א !!!

חגה22

New member
בעיניי לא יפה ולא נוח...(ולא מסתיר כלום
)

ובכלל לגבי קניית בגדים/נעליים מחו"ל או באינטרנט - כאחת שנכוותה כבר יותר מידי פעמים מבגדים שהובאו מחו"ל והוחזרו או נעליים שהובאו והוחלפו/נתרמו/יושבות במגרה - מטעמי אי התאמה.... מעדיפה לשלם יותר בארץ ולהיות בטוחה במה שאני קונה. למזלי יש לי משפחה בארה"ב כך שאני תמיד יכולה לשלוח איתם חזרה ולהחליף... אבל זה מבאס וסתם מטריח אותם... בקיצור אין כמו לקנות בארץ הקוייידש
או לטוס לחו"ל ולקנות שם
. זה מושלם!!

כיתהה

New member
ועל איזה רשתות את ממליצה?

בכוונה אומרת רשתות כי אני מאזור הצפון והבחנתי שרוב החנויות היעודיות באזור המרכז.

חגה22

New member
אז ככה...

גם אני מהצפון ולכן.... נעליים - אצל דורון ב runaway - חד משמעית. קניתי אצלו רק פעמיים (כל היתר היו התפשרויות סֵמי מתאימות מחו"ל כאמור) אבל מה שקניתי היה מעולה. וכמובן שחברים קונים שם ומרוצים מאוד. בגדים - עודפי נייק או סתם ללא מותג בתפרון, מגה-ספורט (לא להאמין אבל כן!) וחנויות מותג למינהן אם בא לך להתפרע (נייק בכרמיאל, אדידס וריבוק בקיריון...) מעולם לא קניתי שם אבל יש.

מצטרפת בחום להמלצה על דורון בRUNWAY

מקצוען אמיתי. יש עדיין מה לקנות בתפרון?

חגה22

New member
תלוי מתי באים....

כי זה עודפים וסוג ב' וכאלו.... צריך מזל (וחברה שעובדת שם
כי להם באמת יש הנחות שוות)

mica35

New member
אני מודדת בארץ וקונה בחול

אמנם זה מגביל אותי למותגים הגדולים ולדגמים החדשים או לקניית צבעים נוספים מדגמים שכבר יש לי ופחות מאפשר לנצל סיילים טובים, אבל גם ככה זה משתלם יותר לקנות בחול.

למעלה