קניתי LCD 32 של שארפ וזה קטן לי

nadd

New member
קניתי LCD 32 של שארפ וזה קטן לי

באו להתקין לי את הטלויזיה אתמול וזה קטן לי אני רוצה אם כבר להשקיע ביותר גדול כי זה להרבה שנים. חשבתי ש-32 אינץ יראה מספיק גדול בחדר- אבל לא האם אני יכול להחליף ל-37 לאותו דגם לפי החוק. האם יראו שונה הכוונה ברזולוציה. אני יושב מאוד קרוב והטלויזיה מיועדת לחדר שינה.

Raffael

New member
לפני החוק - דבר עם המוכר

אולי הוא יהיה מוכן לשדרג אותך, בתמורה להפרש. מבחינת החוק, אם עשית עיסקה רגילה (כלומר לא מרחוק - טלפון או אינטרנט), אין לך זכות ביטול. איך יראו - תלוי מה קנית ומה תקנה.

nadd

New member
לא הבנתי

אני קניתי את הטלוויזיה במחסני חשמל. אין לי זכות ביטול גם אם לא מרוצים מהמוצר ?

Raffael

New member
לא. למה שתהיה לך?

לקחת, שילמת, קיבלת בדיוק מה שקנית. אתה יכול לשאול אותם ואולי לקבל מהם שדרוג. הם לא חייבים.

shy-1

New member
כאחד שקנה בשקם אלקטריק לפני

חודש וידיאו, והחזיר אותו לאחר שבוע(נפתח ונעטף שוב), והתעקש שכספו יוחזר לו ולא רק יקבל זיכוי, וכספו אכן הוחזר (דרך ישראכרט). נדמה לי שאפשר להחזיר(תוך זמן קצר ובאריזה המקורית).

loveUin69

New member
אם אין נכונות לעזרה או לביצוע

החלפה מצד החנות תמיד תוכל להיעזר באנשים שמאחורי האתר הזה.

nadd

New member
סיפור נוסף ....

לפי פרסום באתר תפוז ב-GET IT ביולי 2006 קניתי מערכת מחשב מחברת א.מ.ר.מ מחשבים מכפר סבא. התקשרתי לחברה ודיברתי עם מר ישראל וביצעתי את רכישת המחשב ישירות מהם ולא דרך האתר. הובטח לי שלוש שנים אחריות על רכיבי המחשב. לאחר מספר ימים שהתקנתי את המחשב, כרטיס המסך לא עבד. בשיחה חוזרת עם מר ישראל נתבקשתי לשלוח אליהם את כרטיס המסך ובתמורה אקבל כרטיס חדש. לצערי ולהפתעתי נשלח אליי בתמורה כרטיס מסך זול יותר ממה שרכשתי ולא באריזה מקורית וללא דיסק התקנה. כנראה רכיב משומש. בשיחה עם מר ישראל, ניסה לתרץ בערמומיות שמדובר למעשה בכרטיס יקר יותר ולאחר מכן שינה גירסה שלמעשה מדובר באותו כרטיס מסך אך מיוצרת מחברה אחרת. מה עושים? מדובר בהבדל מחירים של כרטיס כ- 100 ש"ח כבר שילמתי לטכנאי מחשבים 100 ש"ח שיבדוק את המחשב מה היה לא בסדר וגם שילמתי עבור משלוח הכרטיס אני לא מרוצה מהכרטיס מסך היותר זול שנשלח אליי

חובב1

New member
אסור

היה להם לעשות זאת. אתה צריך להתעקש על כרטיס זהה או טוב יותר.

loveUin69

New member
באתר שרשמתי מקודם

תוכל לקבל את כל התשובות מאנשים מוסמכים יותר. ספר להם את מה שרשמתה כאן ותן להם לטפל בזה.

למעלה