קניתי סלק והוא עכשיו על האש.

אורלייט

New member
אני אוהבת סלט סלק../images/Emo99.gif

מיצרכים: 3 יחידות סלק 2 יחידות שן שום כתושה 3 כפות שמן 1/2 כוס חומץ לפי הטעם מלח אופן ההכנה: 1.מבשלים את הסלקים לפחות שעה וחצי בסיר עם מים עד שהם רכים. 2.מקלפים את הסלקים מהקליפה כמו שמקלפים עגבניה ומגרדים אותם בפומפיה עבה. 3.בסיר בינוני מטגנים מעט את שיני השום עם השמן ומוסיפים את הסלק המלח והחומץ. 3.מבשלים עד אידוי הנוזלים בתאבון

kobi 27

New member
אורלייט לבקשתך המתכון לסלט סלק

המצרכים : סלק אדום מבושל הליבה של הכרפס שום מגורד או בצל ירוק קצוץ דק מעט מלח , כמון , פלפל שחור , שמן , לימון ואפשרי חומץ במקום. אופן ההכנה: מגרדים את הסלק בפומפיה גסה קוצצים דק את הבצל או השום וכמו כן את ליבת הכרפס מערבבים יחד עם כל התבלינים ובתאבון

רוייקו

New member
דיאטנית הנחתה את אח שלי להמנע

מסלק בתפריט הדיאטתי שלו.. אולי בגלל הסוכר ? כמה כבר סוכר יש בסלק ? וכמה קלוריות יש כבר בסלק לעומת התכונות הטובות שלו ? מישהו יודע מה באשר לצבע האדום שבסלק ? האם זה צובע את הדם או גורם לעור להראות אדום יותר, במידה וצורכים כמות גדולה לאורך זמן, בדומה לאכילת גזר או דיאטת גזר שגורמת לעור להיות כתום ?

Itai G

New member
סלק? למה? יש סיבה מיוחדת?

אצלי סלק מתקשר תמיד למרק שאמא שלי עושה בחורף. יש משהו טעים שאפשר לעשות איתו?

novemberain

New member
אוי ויי....

כשהייתי על נוזלים, אמא שלי רצתה לרסק סלק ולהוציא ממנו את כל הנוזלים, בשביל שאשתה אותם... לא כדאי שהיא תראה מה שכתוב פה....

ש לומית

New member
סלק ונוזלים:

אני ממש אוהבת לשתות את המיים שהסלק בושל בהם. אפשר לעשות מהם חמיצה - ואז זה עוד יותר טעים.

ronnymp

New member
היי שלומית - יעני חזרת לפה ../images/Emo35.gif ../images/Emo45.gif

למה בכלל נעלמת
לא משנה - העיקר שאת בחזרה פה ....

למעלה