קניתי מאזניים למטבח לפני יומים

קניתי מאזניים למטבח לפני יומים

הם לא מדייקים בסקלה הנמוכה של המספרים ואני מחזירה אותם מחר לחנות. תזכירו לי בבקשה, אני זכאית לכסף או זיכוי? היו דיבורים שהחוק לא מחייב, מה נגמר?

dani666

New member
מכיוון שהיו בשמוש - אינך זכאית להחזר (בטול ..

.. עסקה). גם לגבי זיכוי לא בטוח שאת זכאית - ההחזרה בשלב זה כפופה לתנאי ההחזרה המפורסמים (וא לפחות צריכים להיות מפורסמים) בחנות, כך שתלוי מה כתוב בהם. והמלצה - אל תקני מאזניים מכאניות. עברי למאזניים אלקטרוניות.

dani666

New member
ותוספת : אם אי הדיוק *חורג* מהדיוק ...

.. המובטח של המאזניים (או מדיוק סביר) אז הם לפחות צריכים להחליף את המאזניים בתקינות. השאלה היא מה החריגה.

התופסת שתופסת - אי הדיוק גדול

קודם כל המאזניים אלקטרוניות. רמת הדיוק הרשומה היא של 1 גרם. המספר עומד על 0 עד שהמשקל הכולל עליהם הוא כ 7 גרם ואז מופיע המספר. בדקתי עם מטבעות של שקל. את זה אפשר לראות רק לאחר שימוש. לא כתוב על גבי האריזה שזו צורת העבודה שלהם. ודווקא אהבתי את העיצוב
למען האמת, הוציאו לי את החשק מהחברה הזו. אז זיכוי או החזר?

dani666

New member
זה לא אומר שהמאזניים לא מדוייקים. ...

... זה רק אומר שמתחת ל x גרם (7) הן לא מודדות. כדאי לקרוא במפרט שלהן - ייתכן וזה המצב (שיש משקל מינימום). אם אין "משקל מינימום" אז לפנות לחנות, להציג את הבעייה ולהתקדם משם. בעקרון - הם צריכים לספק מאזניים תקינות - שזה יכול להיות אחרות מאותו דגם, דגם מקביל אחר (בהסכמתכם) או להחזיר כסף. חשוב - דברו עם החנות, אבל בעקרון מי שצריך עכשיו לטפל בבעייה זה היבואן. החנות פשוט יכולה לחסוך ריצות וטלפונים ולזרז דברים (למשל - הם יכולים אם יהיו חכמים להחליף במקום או לסכם עם היבואן על החזר כספי). בהצלחה, ונשמח לעדכון.

מסכימה איתך

הנתונים האילו לא כתובים על האריזה. המוכרת לא נתנה לי את הנתונים האילו. אנחנו נגשים לשם הבוקר. בוואדי שאכתוב את התגובה. לא כותבת את השם והיבואן של המאזניים כדי לא יצור מהומה שיתכן והיא ללא מאומה. ו....המון תודה.

מאקי

New member
איזה משקל? ואיפה קנית??אולי יש מצב שאני יכולה

לסייע לך? ולגבי החזר או זיכוי..לפי החוק זה למוצר שלא נעשה בו שימוש מוצר שנעשה בו שימוש מופנה לשירותלקוחות.. למרות שראיתי פעמים בהם מציעים ללקוח זיכוי לקניה חוזרת..

מאקי תודה, את אחלה

אני בטוחה שאת מכירה את כל הנפשות הפועלות. המשקל הוא מותג של רוסלינג, כתוב עליו rosopro. בחרתי אותו מתוך שניים שהיו בלנות ואחת הסיבות שראיתי שרוסלינג היבואנים. זכרתי את השם וידעתי שהם לא יתעסקו בזוטות וסמכתי עליהם שהמוצר טוב. האחריות היא של החנות. אני אבדוק היום בחנות ונראה איך מתקדמים......

סיום טוב וברוח טובה

בלי מילה ובלי בקשה להסבר, קבלתי זיכוי. מכיוון שזו חנות שאני קונה בה, זה היה אחלה מצידי. תודה על התמיכה ועל המידע הצרכני.

למעלה