קניתי לעצמי משקפיים חדשים

קניתי לעצמי משקפיים חדשים ../images/Emo67.gif

עלה לי לא פחות מ3300 ש"ח (זה מולטיפוקל כיאה לזקנות כמוני) וזו האופציה הכי זולה שיכולתי למצוא. אני מתייסרת על ההוצאה ומרגישה שממש הגזמתי. זקוקה לעידוד דחוף.

bis fd

New member
עידוד

עכשיו תראי אותנו טוב יותר לא עידוד ..תראי טוב יותר את מקום העבודה הם ורודות?..כדי לראות הכל ורוד תמיד תוכלי להגיד שלפני המשקפים לא ראית טוב את המחיר
מה יש???...תפרגני לעצמך

זו השקעה לטווח רחוק

כעת תראי היטב לרחוק ולקרוב. וחוץ מזה שתמיד את יכולה לאמר שזה פינוק שהענקת לעצמך לכבוד יום הנישואין.

AYELET1

New member
משקפיים זנ מותרות?????

לא נראה לי (מנסיון...) לכן לא מבינה על מה ההתלבטות וההתייסרות... התחחדשי

taltamar

New member
אני חולת משקפיים!! אז זה ממש לא

בזבוז לדעתי. חוץ מזה שמדובר באביזר הכרחי, זה גם אביזר אופנתי. אז פרגני לעצמך בכיף כי מגיע לך!! (לי יש עדשות מגע ו... שבעה(!) זוגות משקפיים, שמתוכם אני אוהבת ממש רק ארבעה..
אבל הם לא היו כל כך יקרים.. אני אוהבת להתאים אותם לבגדים, ואני מתאפקת לא לקנות עוד, גם כי זה ממש יקר ואני לא צריכה, וגם כי זה כבר ממש התמכרות..) בקיצור - תתחדשי ותהני!! (באיזה צבע הם?
)

אמללי

New member
משקפי ראיה זה מותרות../images/Emo12.gif

מה פתאום להתייסר??? אגב משקפיים, אנחנו בחצי השנה האחרונה קנינו שמונה!!! זוגות משקפיים (לא כולל 3 תיקונים) וזה רק לבנות!!! כאשר בפתח עומדים עוד שני זוגות משום שמזוג אחד (של שקד) נפלה שוב העדשה רק הפעם הלכה לאיבוד סופית ואתמול יעלי חזרה עם משקפיים שרוטים נורא (זוג שקיבלנו רק לפני שבועיים!!!) והכי מעצבן בכל הסיפור זה שהן לא תמיד מרכיבות אותן
עד היום לא הצלחתי להבין אם זה עוזר או לא
... באחד הימים שקד חזרה עם זוג משקפיים כאשר עדשה אחת חסרה והיא בכלל לא שמה לב לזה!!!!!!!!
לך תבין...

את יודעת גם אצל דן זה ככה

הזמנתי לו עכשיו משקפיים חדשות "רק" 620 ש"ח וזה ממש זול יחסית למה שהיה עד היום. לא מבינה למה הוא צריך אותם? הוא מתנהג איתם ובלעדיהם אותו הדבר. מאוד אוהב להכניס אותם לפה ולשרוט ואם אפשר לשבת עליהם ולקפוץ מה טוב
. מיכל
מגיע לך.

עמית@

New member
אכן יקר, אבל חיוני, לא?

לפחות תתנחמי בכך שישרתו אותך היטב ולא תצטרכי להחליף זוגות זולים בזה אחרי זה..

למעלה