קניתי חיפושית וכמה שאלות

sorvall

New member
קניתי חיפושית וכמה שאלות

שלום לכולם בשעה טובה קניתי חיפושית גרמניה 1200 אספנות ויש לי כמה שאלות: 1. יש לי חור ברצפה מתחת למצבר. האם הרצפה מוברגת או מרותכת? כי יש לי רצפה על חיפושית אחרת אז האם אפשר להעביר? 2. במשך חייה של החיפושית טפטף נוזל ברקס מהמיכל על הגוף והמיס את הצבע שמתחת למיכל. אני רוצה לשייף עד הפח ולצבוע. איך אני מוציא את המיכל דלק? אפשר לצבוע בצבע יסוד רגיל למתכת כמו של מסגרים? 3. אני צריך מכסה למיכל דלק כי בסיבובים שמאלה נשפך דלק. יש תחליפי או שיש למישהו למכור מכסה תקין?

Avi 66

New member
תתחדש! איזה מודל? תשובות...........

1- הריצפה לפי מייטב ידעתי מרותכת. מה שאתה צריך לעשות זה לחתוך את חלק הפח עם החור, מהריצפה התקינה חתוך מאותו איזור חלק גדול יותר ותחבר אותו במקום החלק הישן בעזרת אקדח ניטים. 2- מיכל הדלק מחובר בעמצעות ברגים. 3- מיכסה דלק..... אולי יש לי מיותר. תקבל במתנה. מקווה שעזרתי אבי. בכל מיקרא תבדוק עוד אפשרויות שיוצעו לך ע"י חבריי המועדון. וברוך הבא למשפחת החיפושיות.

zbug

New member
תתחדש : תשובות.........

1.הריצפה מחוברת עם ברגים,ואם אני לא טועה,22 כאילו,עשה תיקון נקודתי עם כמה שפחות ריתוכים כי החלודה תחזור לריתוך,יש גם צבע סיליקון מיוחד 2.מיכל דלק מחובר עם 4 ברגים 13 ממ זהירות דליק 3.נסה לשים גומייה ממכסה חדש או גומייה בכלל 4.בננה אתה רואה

sorvall

New member
ובענין הצבע

בענין צביעת הרצפה מחיפוש שעשיתי בפורום לא כ"כ הבנתי אם לצבוע או לרסס ספרי זפת ואז לצבוע (אני מתכוון מבפנים) ואם לצבוע אז עם צבע רגיל נגד חלודה או המרייט או משהו מיוחד למכוניות?

אז ככה

קודם תיקח מסור דיסק עם מברשת ברזל עליו, תעבור ככה על כל הרצפה ותוריד ממנה את על החלודה , אם יש חורים צריך לתפור שם פח חדש. אחרי זה תיקח ממיר חלודה kurerust של המרייט ותצבע איתו את כל הרצפה, תחכה 3 שעות ואז תתן שתי שכבות עם המרייט וזהו. אחרי זה אתה יכול לעשות זפת או מה שבא לך.

sorvall

New member
רצפה של 74' מתאימה ל71'?

שכחתי את השאלה הכי חשובה. האם רצפה מחיפושית 1300 74' גרמניה תתאים לחיפושית 1200 71'? תודה מראש.

למעלה