קניית קולות באירוויזיון

במבליק1

New member
עצוב מאוד, ואפילו מעלה תהיות האם הזכיה ב-2011

בכלל היתה אמיתית? מי יודע...

אבל השירים שהם שולחים מדי שנה

באמת מגיע להן המיקומים....אני בטוח שאזרבגאן אכן אשמה,אבל בכללי הן שולחת מדי שנה שירים טובים ועדכניים ולכן זוכים למיקומים גבוהים....

nit li

New member
"כן... אבל"

באמת יפים מושקעים, אבל יש טובים יותר.
ב2010 באמת הגיע להם מקום גבוה, אבל ב2011 לא הגיע להם נצחון. השיר שלהם היה שיר פופ בינוני שמקומו בשנת 2006 (אפילו קודם), ב2012 הייתה להם בלדה קצת ארכאית (ע"ע בריטניה, שלקחה מקום קצת יותר נמוך מהם). הם לא לבד בתחרות הזאת, יש המון שירים טובים ומושקעים שלא מצליחים.

nit li

New member
טוב, אבל זה ידוע, לא?

ידוע שהאזרים קונים קולות. עוד דנה אמרה את זה ב2011.
השנה אני דווקא מאמינה שהאזרים הצליחו בזכות עצמם, כי היה להם שיר מצוין עם הופעה אדירה. היה להם שיר ראוי מכל בחינה, אחד החזקים בתחרות.
לגבי שנה שעברה ולפני שנתיים... כן, אני כמעט בטוחה שהקולות נקנו. עם שיר כל כך בינוני כמו של 2011, עם הופעה כזאת זייפנית, אין סיכוי שהם היו מנצחים בלי כמה קולות קנויים. עשו לי טובה. לגבי שנה שעברה- כן, ביצוע ווקלי מושלם, אחלה גימיק, אבל היו מספיק בלדות יותר טובות משלהם.

אני חושב שאזר' 2012 הוא השיר הכי טוב.מקום 4

זה נמוך מבחנתי..הגיע להם מקם שני באותה שנה.....שיר אדיר...

Brady

New member
הבנתי את זה לבד רק מהמקום השני שהשופטים

נתנו לשיר הבינוני שלהם השנה. 2?? על מה ולמה? וחסכו ממני את על טעם ועל ריח.. פשוט לא
לא הייתי פוסל גם את 2011. השופטים לא היו משתינים לכיוון הזייפנית המילפית, אם לא היה מדובר באזרבייג'אן. ופרשיית האהבה מלטה-הונגריה-אזרבייג'אן-קפריסין
די נו בחייכם. הם פשוט נתפסו 3 שנים מאוחר מדי.

זה מה שקורה כשמכניסים מדינות מה'סוג' הזה לתחרות. מי ישמע, כולה אירווזיון. ממש חזרה לימי הסובייטים.
למרות שמדובר במדינה די טובה מבחינת רמת שירים (לפחות עד 2011), כולי תקווה שיעיפו אותם לשנת הבראה.

אבל עזבו אזרבייג'אן. לפני הכל-
ל ה ע י ף את השופטים אם אפשר עוד היום, ה19.6
ככה אולי גם טורקיה - האחות הגדולה והטובה בהרבה של אזרבייג'אן - תחזור. אמן ו

לפני מספר שנים הודו בישראל....

שגם אלינו פנו לדילים מסוג זה ...ישראל סרבה....

meravi223

New member
חדשות מצוינות.

האפשרות שאזרבייג'ן הגיעה לאן שהגיעה ב- 2011 רק בזכות קניית קולות, מאד מרגיעה אותי. מה עדיף, לחשוב שבאמת אהבו את השיר הזה?!

והחדשות האלה כל כך לא חדשות שזה עצוב. לא פלא שהכתבה מתפרסמת בניו-זילנד - רק אותם זה עוד מפתיע.

למעלה