קניית מצלמה דיגיטלית

נקודתית

New member
קניית מצלמה דיגיטלית

החלטתי לקנות מצלמה, לצרכים די פשוטים וביתיים, וקיבלתי שתי הצעות מחיר.. אני לא כלכך מבינה בעניין של מה צריך לדרוש ומה לא נחוץ, אז הנה המפרטים, אשמח לקבל חוות דעת והמלצה על אחד מהשניים. מה עדיף ? מה החסרונות ומה היתרונות, כי באמת, הכל ג'יבריש בשבילי ........... תודה!
מפרט ראשון 4 מיליון פיקסל עם צג צבעוני, 1.5 אינץ' ופלאש מובנה 24 מגה זיכרון פנימי (אפשרות הרחבה עד 1 ג'יגבה) פורמט תמונות JPEG, טיימר אוטומאטי לצילום עצמי, משמש כמצלמת WEB זום דיגיטלי, חיבור לטלוויזיה, הפעלה ע"י 2 סוללות. כולל: נרתיק ורצועות נשיאה, כבל TV+USB וחבילה תוכנות מתקדמות. אחריות לשנה מחיר- 690 ש"ח |*מפרט שני מצלמת סטילס דיגיטלית 6 מיליון פיקסל משולבת 5 ב1 נגן MP3 סטריאופוני מצלמת וידיאות דיגיטלית + סאונד, טייפ הקלטה דיגיטלי, מצלמת אינטרנט, צג LCD צבעוני 1.55 לצפיה בתמונות בזמן או לאחר הצילום זום דיגיטלי X4 פלאש מובנה - 3 מצבים חיבור USB + TV צילום עצמי כולל: כבל USB, כבל TV, רצועות נשיאה, אוזניות סטריאופוניות תוכנות ודרייברים מחיר 888 ש"ח

kfktj

New member
לא מומלץ.

המחירים למצלמות דיגיטליות גבוהים מאלה... את יכולה לקנות CANON A60 בטווח המחירים של 700 ש"ח. (מצלמת 2 מגה פיקסל לפיתוח סטנדרטי) או CANON A75 ב-1300 ש"ח. (מצלמת 3 מגה פיקסל גם להגדלות) מומלץ לקנות מצלמות עם שם ידוע מאשר מצלמות עלומות שם. תבדקי את "שירשור המצלמות הגדול" לגבי הדגמים שהזכרתי וגם לגבי ניקון 3200.

נקודתית

New member
המותג באמת עקרוני?

התוצרת של המצלמות המצלמה הראשונה של חברת MEGACAM והמצלמה השניה תוצרת Emage אני אבדוק את קנון A60, תודה רבה

kfktj

New member
זאת המצלמה הגרועה מכולן

להתרחק. אמרת משהו על משכורת...אז כמה את מוכנה להשקיע? מה התקציב שלך? ועוד כמה שאלות: את מחפשת דיגיטלית קלה שנכנסת לכיס "כוון ולחץ" או משהו יותר רציני עם אפשרויות ידניות וכו'?

נקודתית

New member
אוקי תודה:)

התקציב שלי נע בין 500-800 שקלים. אם זה כדאי, מוכנה להשקיע עד מאתיים שקלים יותר. אני די מוקצבת
אממ, מה הכוונה אפשרויות ידניות ? להתחיל לכוון זום וכו'? ממש לא. מעדיפה לכוון וללחוץ. אם יש אפשרות לדוגמא לעריכת תמונות (שחור לבן וכאלה) או וידיאו וכו', כמובן שזה יהיה אטרקטיבי. בדקתי בזאפ על מצלמה מחודשת של קנון A60, היא דווקא נשמעת נחמדה מאוד. שאלה- אמרו משהו על חסרון בזה שהיא מחסלת בטריות, ומשהו עם זום בוידיאו. כמה זה משנה????

kfktj

New member
טוב אז הנה ההצעה שלי

לכי על ה-A60 אם את מוצאת אותה חדשה בטווח המחירים של 750 ש"ח (אבל רק חדשה, לא מחודשת). אם את לא מוצאת, יש את הפוג'י A330 עם 3 מגה פיקסל ב-827 ש"ח כולל דמי משלוח בחנות הכי אמינה\זולה\מהירה במצלמות דיגיטליות- הנה קישור ישיר. ההבדלים בין המצלמות: ל-A60 יש 2 מגה פיקסל לעומת 3 בפוג'י. ב-A60 יש אפשרויות ידניות בנוסף לאוטומטיות, בפוג'י יש רק אוטומטיות. לA60 יש מסך יותר איכותי מהפוג'י. ב-A60 אפשר להקליט סרטוני וידאו עם סאונד...בפוג'י אפשר להקליט סרטוני וידאו בלי סאונד.

kfktj

New member
עוד משהו

תסתכלי על הלינקים שצירפתי...יש שם ביקורות על ה-A60 וA-330, יעזור לך להחליט.

water spell

New member
הבנתי....אבל לא מוכרים חדשות

תגיד...איך זה שבחנויות אף אחד לא מכיר את התקלה e18 בקנון a70 ?

kfktj

New member
נראה לי שהם לא מתעסקים בזה...

ה-E18 מוזכר בעיקר ע"י אלה שקנו את המצלמה ואחרי כמה זמן "נדפקו"...את החנויות עצמן זה לא ממש מעניין. הן רוצות רק למכור. אבל היום דווקא אין סיבה להסתכל לעבר ה-A70. קאנון בעצמם כבר מחקו אותה לגמרי. היום זה ה-A75. בכל מקרה, עם מחודשות ועוד במיוחד A70 יש סיכוי ליותר תקלות מנגיד ניקון 3200.

נקודתית

New member
מניסיון?

קודם כל תודה רבה אני חושבת שאני אלך על הקנון.. ולגבי המחודשת - למה באמת לא, היא מתפרקת כי מתיחסים אליה לא יפה ? איך היא יכולה להיות כלכך גרועה אם בודקים אותה והכל שהיא בסדר??? לא אכפת לי להוציא את המאתיים חמישים יותר, רק בשביל לדעת.....

kfktj

New member
זה לא מנסיון אישי...

אני פשוט ראיתי כל כך הרבה הערות של אנשים שקנו מחודשות והיו להם בעיות אח"כ (יש כאן גם כמה אפילו בפורום). גם עד היום ההפרשי מחירים בין החדשות למחודשות לא היו ממש קריטיים. וסתם שאלה...כמה עולה A60 מחודשת?

נקודתית

New member
550. זה די משמעותי, כי מה שמצאתי

בינתיים זה רק ב1000 שקל, ולא 750 כמו שאמרת. תודה על האזהרה והעזרה, תבורכו כולכם

יש עוד כמה תוספות מחיר שאת שוכחת

או שלא הזכירו כאן. כל מצלמה שתקני עם 3 מגהפיקסל ומעלה את חייבת שיהיה לך לפחות 128 מגה זיכרון אחרת תהיה לך תחושת החמצה. זיכרון זול לפחות 200 ש"ח. הוצאה נוספת מומלצת מאד היא רביעיית בטריות עם מטען מהיר. עוד 150 ש"ח לפחות. וכמובן לא נשכח נרתיק. זה נשמע טריוויאלי אבל זה חובה. עוד 100 ש"ח. המצלמה האופטימלית עבורך מתחילה מ- 800 ש"ח ועליה את צריכה להוסיף את ה- 400 ש"ח לפחות על האביזרים האלה. בקיצור, את צריכה לפחות 1200 ש"ח כדי לקנות משהו נורמלי. או שאת יכולה לקנות מצלמה יד שניה. בין הדגמים האפשריים במחיר הזה יש גם את הפוג'י A210

ה א ו ג ר

New member
המצלמה הזאת...

6 מיליון פיקסל עם אינטרפולציית חומרה ויש לה רק זום דיגיטלי, המסקנה:זבל

למעלה