קניית מחשב - שאלות

• פותח הנושא MvP4
  • פורסם בתאריך

MvP4

New member
קניית מחשב - שאלות

אהלן
אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואשמח לעצות ועזרה.
המטרה שלי במחשב היא בעיקר תוכנות , קצת visual studio , matlab , אופיס וכדומה , ואם ארצה אז שיריץ גם איזה משחק בצורה טובה
(אבל לא איזה מכונת גיימינג כמובן )

עד היום אני כבר 5 שנים עם לפטופ של טושיבה SATELITE שעבד לי די טוב אבל היום הוא כבר די מיושן וזז לאט.
הייתי עם לפטופ כי זה שימש אותי גם ללימודים , אבל היום אני חושב שאלך על מחשב שולחני .
אז הייתי שמח לדעת מה אתם חושבים שהמפרט של המחשב צריך להיות מבחינת זיכרון פנימי וכד' , כך שירוץ טוב.

כמו כן אני די לא מעודכן בסוגי המחשבים שיש היום ומה יותר משתלם. אני למשל ראיתי שיש מחשבים ALL IN ONE שנראים מאוד נוחים לעבודה ולא תופסים הרבה מקום. השאלה היא איך הם עומדים מבחינת עלות תועלת לעומת קניית מחשב + מסך .

תודה רבה!!

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שאלת השאלות תקציב...

ואת זה לא נתת ..

בגדול אני בעד מחשב נפרד מסך נפרד..

ובגדול I5 כמובן אינטל
8 גיגה זיכרון
רצוי SSD וקשיח מגנטי
ספק כח איכותי עם Active PFC(החוזק תלוי בכרטיס מסך.בעיקר..)
כרטיס מסך זה תלוי במה רוצים לשחק היום הבסיסי למשחקים פופולארים החל מ 750 של NVIDIA ..ומעלה ולך רצוי משלהם בגלל התוכנות שאתה משתמש..
אם תביא מסגרת תקציב ומה אתה רוצה כלול .כלומר איזה גודל מסך?...ובאמת איזה משחקים אתה מתכנן לשחק?..

מקלדת עכבר ורמקולים אני מציע לבדוק לבד ,בעיקר עכבר שתלוי באיזה אחיזה אתה משתמש גודל כף יד כפתורים כן לא...ועוד..מקלדת יש פשוטות יש עם תוספות יש מכנאיות..כנ"ל רמקולים..

MvP4

New member
צודק

אני כמובן מחפש את העסקה המשתלמת ביותר שתענה על המפרט שלדוגמא אתה הצעת לי אבל בוא נניח שאני רוצה להשקיע עד 3500 שקל
כולל מסך , 22-24 אינטש

האם זה מעשי?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
לא

משהו ריאלי ..חסכוני וסביר....יעלה כ5500 ..וזה עם רכיבים טובים אבל בסיסים כולל מסך ומערכת הפעלה ...כשהמעבד I5 ..

למעלה