קניית אופניים ראשונות

nonamet

New member
קניית אופניים ראשונות

אני רוצה לקנות אופניים שיהיו חזקות ויאפשרו לי ''להשתולל'' (קפיצות) והבנתי שפרי רייד זה מה שאני צריך אבל אני גם רוצה שהם יהיו מתאימות ויהיו נוחות לרכיבה רגילה,לא עליות וטכניקה אלה רכיבת שטח רגילה. יש לי תקציב מוגבל 3500 שקל גג..אני יודע שזה לא הרבה אבל אני רוצה להוציא תמקסימום מהתקציב תודה ענקית לכל מי שעוזר ולכל מי שמנסה

nintense

New member
זה תקציב ממש דל...

אך בתור התחלה, נסה הרו 8.1 \ זירו, גיאנט STP ויש עוד כמה שעשויים להכנס לתקציב. קח בחשבון שבמחיר כזה מקבלים שלדה סבירה עם חלקים חלשים וכבדים, ואתה עשוי למצוא עצמך לעיתים קרובות במחלקת התיקונים.

nonamet

New member
קצת יותר פרטים בבקשה

אם תוכלו לפרט לי על שם של דגם וקישור אם אפשר כי השמות לא אומרים לי הרבה.....וכן אני יודע שהתקציב דל אני ינסה לחרוג לכיוון ה4 אבל גם זה גבולי

haro x2

New member
אני מסכים על ה-x2...

אחלה להישתוללויות ואחלה לרכיבה רגילה....

nonamet

New member
או קיי

אני שמח שיש רעיונות מישהו יכול לדבר על כסף ..כי התקציב מוגבל כמה עולות ה x2

haro x2

New member
5000 אבל יש...

מקומות שהם עדיין במבצע של 4400....כמו שאני קניתי אותם.... וגם אתה יכול כמובן למצוא יד שנייה...

roniela

New member
תחפס טוב לדעתי תמצא בפחות

אם תמצע כך אותם לי יש כאלהה והםם אופניים חבל על הזמן!!!!!!!!!!!!!!!!!

lone icewolf

New member
יש לך כבר רקע כללי למה אתה רוצה??

אני מתכוון אפילו ממש ממש כללי...למשל: חברה, זנב קשיח/שיכוך מלא(לא שתמצא הרבה...אם בכלל) ועוד שלא עולים לי לראש כרגע...

nonamet

New member
אין רקע

יש רצון לאופניים טובות לרכיבה בכיף עם אופציה לקפיצות, דרופים וכאלה... לגבי חברה או דגם אין לי כל כך כיוון מיכוון שהתקציב נמוך ואני לא מבין בזה כל כך...לגבי ש''מ או ז''ק...שוב הכול במסגרת התקציב אם יש ש''מ מה טוב.... תודה לכולם נ.ב הכול התחיל מניסיון לרדת את המנרה עם אופניים שבוא נגיד לא בדיוק מתאימות

kikos

New member
כנס

אין ספק שgt נותנים לך את הדיל הכי טוב מותו או רוקוס או צקר וגם שמעתי שהגיעו מונגוס חבלז חפס ברוזן ומינץ אני אישית רוכב על מותו

למעלה