קניית אוטו חדש

krakos

New member
קניית אוטו חדש

אמא שלי מחפשת אוטו חדש בקבוצת המשפחתית-מנהלים בערך. אנחנו עומדים להיפטר מהמאזדה 626 ועלו כמה אופציות, אנא התייחסותכם לעניין. קודם כל להישאר במשפחה הנאמנה ולקנות מאזדה 6 2300, או פורד מונדיאו שבהחלט קיבלה מחמאות מכמה אנשים ששאלתי כבר, או לגונה למרות שהיא מאוד אנונימית ולכן גם בסימן שאלה גדול, או ניסאן פרימרה, ואם יש לכם תוספות נא להגיד המחיר אגב יכול להגיע עד ה170,000 שקל בערך!!! בבקשה לכתוב מה טוב ומה לא ובסופו של דבר מה הכי כדאי..... ואל תתביישו להוסיף דגמים אחרים לרשימה חוץ מה-פאסאט!!!!!!!!!!

Inoni

New member
מבלי להרחיב יותר מידי בגלל השעה...

אבל תבדקו גם את האקורד... ותעשה חיפוש קטן, או אפילו תסתכל בשניים שלוש עמודים אחורה, יש שירשור בדיוק בנושא הזה (בין מכוניות ברמה הזאת). פשוט תחפש אקורד או וקטרה ותמצא את השירשור. ינון.

שח_מט

New member
עדכון סופ"ש (חיפוש 2 ליטר)

אז ככה, את הפרקים הראשונים תוכלו למצוא בדפים הקודמים (הדרישות וההתרשמות מנסיעה בהונדה ווקטרה). בשישי נסענו ברנו לגונה 2 ליטר, לצערי לא קיבלנו את האוטו לנסיעה לבד אלא באו שני מלווים מהסוכנות שגם הגבילו את הדרך והמסלול... האוטו נוח, די יפה לטעמי, מרווח אבל - יש לו גיר דפוק. פשוט דפוק. שני נהגים שנהגו עליו חשבו אותו דבר וגם המלווה טען שככה זה. לוקח לו זמן עד שהוא מאיץ, אח"כ במקום שעזיבה של הגז תעלה הילוך הוא נתקע בהילוך הנמוך עד שבא לו להעביר... והוא ממש לא מתנהג כמו גיר מודרני שצריך להשתלט על מנוע 2 ליטר חביב. יותר מזכיר גיר של יונאי לנטרה מאמצע שנות ה- 90. גם בפנים האוטו לא מרשים יותר מדי, הרבה פלסטיק ולא מהסוג הגרמני וגם המזגן לא התמודד על ה- 32 מעלות בחוץ כמו שמצפים ממנו. ביתרונות אפשר לציין שרנו מתים להיפטר מחמש לגונות אחרונות שיש להם במלאי ונותנים 10K ש"ח הנחה כלומר ב- 155K אתם מקבלים את הגירסה המאובזרת שיש בה הכל חוץ מבקרת שיוט. בשבת לקחנו מזדה 6 של חבר לנסיעת מבחן של שעה וחצי. האוטו הפתיע אותי לטובה ומימש את כל מה שאומרים עליו בעיתונות הרכב (בעיקר מבחו טוב בהגה מול האקורד) - מנוע מרשים וגמיש, הגה מתקשר, שיכוך מהמהורות הדרך, רעשי רוח נמוכים מאוד, יציבות ואפילו התיבה בסדר למרות שהיא 4 הילוכים עם כפתור HOLD ישן נושן... אישית אני לא ממש אוהב את העיצוב הפנימי אבל הוא סביר, יש כיונוני מושב טובים, הסטריאו לא מבריק אבל יש את כל הצ'ופרים של בקרת שיוט, תפעול סטריאו מההגה, מחשב דרך חביב ו 6 כריות אויר. היא יפה ומצליחה להשכיח את גודלה ואורכה כשנוהגים. בחסרונות - אין לה טיפטרוניק, היא מאוד המונית וקצת חלשה מהקורד והווקטרה לדעתי. מה האלה? בשישי נבחן את המונדאו. ממה שהבנתי גירסת 2004 משופרת קצת בעיצוב אבל הכי חשוב מביאה גיר 5 הילוכים עם טיפטרוניק. היא אמורה להיות בעצם מזדה 6 פלוס גיר טוב יותר ואולי אף מרווחת ונוחה יותר. זה מסתמן כמו מונדיאו נגד אקורד בישורת הסופית... הווקטרה פשוט יקרה יקרה. S

שח_מט

New member
אז ככה -

תעשה נסיעות מבחן לרוב, רק ככה מתרשמים מהאוטו. דיברו פה שמזדה 6 גירסת 2.3 יש לה בעיות נוחות נסיעה בגלל צמיגי 17" - שווה לבדוק. הייתי בודק במקומך: הונדה אקורד, רנו לגונה, פורד מונדאו, מזדה 6, סיטרואן C5. הפאסאט מעט יותר יקרה וכך גם אופל ווקטרה. טויוטה אוונסיס מומלצת אבל מכרו הכל עד ספטמבר. S

זאת שאלה בכלל?

מלכת הקטגוריה היא כמובן - C5! במחיר שציינת תוכל לקחת גרסת 2 ליטר+להוסיף 9,000 ולקבל חבילת גימור שכוללת בין היתר - חיישנים אחוריים לרוורס. אם תרצה פירוט מה כלכך טוב בה פשוט תעשה חיפוש על C5 עם השם משתמש שלי. בהצלחה!

שח_מט

New member
בטח שאלה...

לא ראיתי הרבה שמגנים על האמינות והסחירות של סיטרואן. לדעתי היא מכוערת וזאת הסיבה העיקרית שאני לא שוקל לקנות אותה. כמו אמבטיה. אין ספק שהיא נוחה ומרווחת, אם הייתי מקבל אוטו בליסינג כשאני לא צריך לדאוג לתיקונים וימי מוסך וסחירות הייתי לוקח אותה. אם הייתי קונה מכספי (מה שיקרה עוד 2-3 שבועות!) הייתי שוקל משהו אחר. מה? כתבתי למעלה... S

Inoni

New member
ושוב, רק תוספת....

בכל העולם הרכב נמצא בקבוצת המכוניות המשפחתיות הגדולות... זאת שאנחנו קוראים להן מכוניות מנהלים, היא מושוואת ל-A4 ולסידרה 3 ופאסאט (ועוד)... באורך היא גדולה מחלק מהן, ורק הבסיס גלגלים שלה קטן יותר בכמה סנטימרים, אבל ישבתי בחלק מהרכבים האחרים שהזכרתי והם לא הרבה יותר מרווחים מאחורה אם בכלל. בכל מקרה, גודל זה לא רק מה שקובע את ההגדרה "רכב מנהלים" ינון.

Inoni

New member
אני כ-ל-כ-ך שונא את התמונה הזאת...

היא כלכך מכוערת ולא מחמיאה... הכל מגעיל הזווית/הצבע/תנאי האור... הרכב נראה כלכך מגעיל פה... והוא ממש לא כזה, הוא הרבה יותר יפה ומרשים... וחוץ מזה לא הבנתי, אם אמא שלו אוהבת מהירות אז היא לא צריכה לקנות את ה-S40 ???? גם בדגמים היותר חלשים היא מהירה מאוד יחסית לאחרות שהוזכרו פה. אבל אני לא ממליץ עליה במקרה הזה, כבר מזמן אמרתי שה-S40 הרגילה זה לא בדיוק הקניה האידיאלית, זאת הגירסת כניסה לוולוו וכמו בשאר יצרני היוקרה זה לא משתלם. לגבי הגודל, הרכב מדור ישן יותר ומוחלף ב-2004, לכן ישנה צפיפות מאחורה ל-3 מבוגרים (לא מבוגרות, מבוגרים), אבל זה לא כלכך נורא, וזה למרות אורך כללי של יותר מ-4.5 מטר, זה החסרון היחיד... מה שכן היא יותר מרווחת מלנטיס. ינון.

ophir28

New member
אני "מריח" ששווה לחכות

לסובארו B4 החדשה. הקודמת הייתה מענגת, ואם הם שיפרו את מרווח הפנים, וכח המנוע, ולא גרעו מהשאר, אז שווה להמתין לה.

למעלה