קניות

מוּלאן

New member
שיחות ממתינות

נתון מצב: א' מתקשר לב' ובמהלך השיחה ל-ב' יש שיחה ממתינה והוא שם את א' על המתנה. השאלה: מי משלם על זמן ההמתנה - א או ב? תודה מראש... :)

חנות מוזיקה מקוונת

שלום מישהו מכיר חנות מוזיקה ישראלית באינטרנט? חוץ ממוזיקה נטו.... תודה (וגם רצוי חנות שידוע שהיא אמינה...)

ishay6

New member
פלאפל

אני מחפשת מקום בתל אביב שימכור לי משהו כמו 20 מנות פלאפל במחיר זול (לא, 10 זה לא זול) ומכיוון שאני לא תל אביבית אשמח לבקש את עזרתם של האנשים שמבינים קצת יותר ממני בתל אביב. בעיקרון אני צריכה שזה יהיה באזור רכבת צפון, איכילוב... אבל גם אם אני אצטרך לקחת אוטובוס אחד הלוך וחזור זה יהיה בסדר... תודה רבה!

נסי בתחנה מרכזית../images/Emo104.gif

בד"כ המחירים שם לא בשמיים כי עוברים שם הרבה חיילים (לוידע אם זה באיזור שביקשת כי אנ'לא מת"א, אבל בתחנה מרכזית בב"ש המחירים יותר נמוכים מ-10 ש"ח)

ishay6

New member
זה העניין...

שאני צריכה לברר את זה לפני ולבקש שיכינו לי כי אין לי זמן לחפש כשאני אהיה שם אני צריכה לדעת בודאות איפה אני קונה... בעיה..

אני יודעת שזו לא תשובה שתרצה לשמוע

אבל טווח המחירים הוא מאוד רחב. החל מ15-50 ש"ח למשל בשוק עירוני, ממשיך ב70-350 שח בחנויות בקניון (תלוי אם בסוף עונה או בתחילתה, איזו חנות, מה סוג הבד, מה האיכות, איזה מותג, סוג א'/ב' ועוד) וממשיך עוד בחנויות מעצבים ששם המחירים יכולים להגיע למאות יותר גבוהות. יש עוד אבל זה כבר מחוץ לסקלה.

למעלה