קנדידה והריון

קנדידה והריון

התייעצתי אתכם בעבר לגבי קנדידה בלי הריון ועכשיו הנתונים קצת שונים... במשך חצי שנה עשיתי דיאטה לקנדידה +תוספים שרשמה לי תזונאית במכבי טבעי. מאחר ורזיתי המון בדיאטה הזו, החלטתי להפסיק אותה בהריון כדי לא להמשיך לרדת במשקל (הגעתי למשקל נמוך) כרגע אני אוכלת רגיל, אבל הקנדידה עם רצונותיה שלה דורשת עוד ועוד סוכר ואני נכנעת. הגוף כמובן מגיב ואני מתגרדת בנרתיק ובפי הטבעת. אני בשבוע 11 ולא נראה לי סביר לסבול עוד 29 שבועות. מנסיוני כשהגוף לא מאוזן המשחות והקפסולות של הרופא לא עוזרות אז אין טעם להתחיל. מה עושים בהריון? איזה תוספי מזון מותר? איך מקפידים על תזונת קנדידה מבלי לאבד משקל?

../images/Emo4.gif חבל שלא שאלת לפני שהתרת את הרסן

אין ברירה!! קחי תוספי מתאימים (אצידופולוס, חומצה קפרילית, שום) חכי לתום תקופת ההריון וההנקה. זה יוריד את עוצמת הסימפטומים מבלי לפתור את הבעיה. וכך גם לא יזיק לעובר. את יכולה לעשות גם שטיפות וגינליות - בעדינות! ובכלל לשטוף את האיזור מדי פעם במשך היום... אילו שאלת בזמן, אפשר היה לייעץ לך איך כן להמשיך בדיאטה (שמאוד מזינה) ולהמשיך עם התוספים - שאינם מזיקים להריון. חזרה לדיאטה כרגע, היא בעייתית בעיקר בגלל כמויות הרעלנים שהקנדידה משחררת כשהורגים אותה
מאחלת לך המשך הריון קל ונעים,

למעלה