קן קרית חיים קם לתחייה!

קן קרית חיים קם לתחייה!

קן קרית חיים קם לתחייה. חוזר למה שהוא היה פעם. לחדרי הפעילות המלאים. לקן שמפוצץ בחניכים. יש לנו את הצוות הדרכה הכי טוב בארץ, הכי גדול במחוז. את המש"צית הכי טובה בעולם. את הקומונרים הכי טובים שיכלנו לבקש. את עדי המלכה. וכמובן! את שאר אנשי הבוגרת שאין עליהם! קן קרית חיים חוזר ובגדול! ו... פרוזאק והעולם שותק! קן קרית חיים איפריה!

חחח שירי...

כלה :) אכן קן קרית חיים קם לתחייה... אשכרה צריך להעביר פעולות בחוץ! אדיר. עם בוגרת של 30 חניכים (ולא על הדף! על אמת לגמרי!) וצוות הדרכה הכי מגניב והכי גדול במחוז.. [אה כן, וצוות ו' גורדון:) ] פרוזאק שולטים. קן קרית חיים אימפריה.

teofik

New member
לקן הכי טוב בארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שירי ואמלי, אני חולק על דבריכן. קן קרית חיים לא רק קם לתחיה, הוא גם הקן הכי טוב בארץ!!!!!!!!
ד"א יש לו גם אתר חדש... לא עוד ירידות באתר התנועה כמו "מעלה אבק"... תיכנסו עכשיו!!!! http://www.geocities.com/ken_haim2000 האתר עדיין בשלבי בניה אבל אתם יכולים להיכנס ולהתרשם

teofik

New member
!!!!!!!!!!חשוב!!!!!!!!!!!!!

אני בטוח שזה יענין את כולכם... יש לי היום יומולדת!!!!

אלון יומולדת שמח מותק!!../images/Emo24.gif

אממ... אייקונים של יומולדת..?
טוב אז רובם לא קשורים ליומולדת אבל אתה תסלח לי... האתר מגניב ממש!!! צריך להפיץ...

ממתי יש כ"כ הרבה אנשים מקן ק.חיים ב

בפורום??? זה פשוט לא הגיוני! מזל טוב אלון! וואי, איזה מגניב, נולדת יום לפני עדי...שזה אומר שיש לה היום מומולדת אז תתקשרו להגיד מזל טוב... אני גאה לציין שהמורל הזה נכתב בביתי הקט.. קן כרמ"צ אימפריה!! פולידין- לא רק חומר חיטוי!

DONALD DACK

New member
קן קרית חיים ...

אחלה קן!!!!!!!! אבל עדיין הטטניקיות שלכם לא משהו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mania

New member
זאת ריקי

כשתגייסו אותנו יהיו לכם טטניקים חדשים. אבל יש לכם טטניקים, לא? יש את רותם פיכסה מהחדש ואת כל הפקצות האלה, חברות של ניצן.. גם מהחדש.

יאאא!!!!

ריקי!! איזה מגניב שרשמת פה :) בעצם עזבי... איזה מגניב שרשמת שאתם הולכים להיות הטטניקים שלנו!!!! יוו זה כזה משמח, הכי בעולם...ומגייסים אותכם השבוע! מבטיחה. (ואין לי מושג מי זאת רותם... אני רק יודעת שיש לנו את עליזה הזאת, ושנופר "רוצה להתראיין בערוץ היסטורי", "פרשה" מהתנועה...אחלה לה...)

שאלה

כמה קבוצות יש לכם בצעירה ובבוגרת. ואיך בקומונרים החדשים הטוב מבינהם הוא משלנו!

אז ככה,

יש 4 קבוצות קיימות בבוגרת, עם תכנון ל-6. ו*שנייה סופרת* תכנון ל-14 קבוצות בצעירה, שמתוכן יש כבר משהו כמו חצי... וברור! יובל! הוא כזה כלי עולם...כל הקבוצות בבוגרת רצו שהוא ידריך אותם והכל... וגם שתי הקומונריות האחרות ממש אחלה... קיבלנו צוות קומונרים משו בסט :) כמו שאמרנו, מהפכה.

כל הכבוד

אתם ממש קן גדול, איזה יופי. תמסרי את אהבתנו הרבה ליובל ודגידי לו שאנחנו רוצים שהוא יבוא לבקר

caffeine free

New member
אל תגידי משו בסט.

זאת מילה של משגב, לפי איילת. או מילה של חולון, לפי הדס. מצד שני, שניהם בקן חולון!

c h i r

New member
בן,

הגיע הזמן להתגבר על זה ולהשלים עם העובדה שאיילת כבר לא קומונרים בקן חולון יש קומונרים חדשים

למעלה