קמתי מוקדם

FreakStyler

New member
אויייי תודה על העידוד

ומקווה בשבילך שתצליח! אצלי ההורים ממנים את השיעורים, אבל בכל זאת, ממש לא נעים לי! רק אתמול באתי לאמא שלי ואמרתי לה שאני צריכה אלף שקל. היא לא עשתה שום עניין אבל בכל זאת זה ממש לא נעים..... וזה לא רק עניין של כסף, זה גם עניין של עצבים והזמן שעובר הוא כמו נצח.. זה מעצבן בעיקר אם אתה יודע שאתה נוהג מצוין ודווקא דווקא דווקא בטסטטטטטט זה קורה! הכי טמטום, זה שהוא אומר לי שמאלה, אני באה לשמאל , פתאום זזה נתיב אחד ימינה לכיוון ישר ונוסעת לי! אני ממש לא מבינה למה עשיתי את זה זה בטוח מהתרגשות!!!!!!! אתה חושב שזה רציני? כי בתכלס אני לא חושבת שסיכנתי מישהו... זה היה רגע של בלבול והתרגשות.... אוףףףףף!!
ותודה על העידוד, אבל הבעיה היא שאני לא טיפוס של אחת שלוקחת דברים בקלות, במיוחד כישלונות. ממש קשה לי לקבל כישלון. עכשיו אני קצת מעודדת אבל אחר כך הרגשת הבעסה תחזור לי... בכל אופן, תודה, ובהצלחה לך!!!

אמממ ...

לדעתי זאת בעייה של חוסר ריכוז . אולי היית מרוכזת יותר מדיי שלא תעשי טעות והטעות באה בלי לשים לב ? דבר ראשון , אי אפשר לדעת אם נכשלת , הכל תלוי בטסטר . מחזיק אצבעות ! יש לי חבר עלה על כיכר לגמריי (כן !!!) במהלך הטסט בטעות , אבל בסוף עבר כי הטסטר הבחין שהוא אחלה . אל תדאגי נשמה , גם אני לוקח דברים קשה (לא רק בתחום הזה) , אבל צריך ללמוד להשיך קדימה . בהצלחהההההההההההההההההההההה , מחזיק אצבעות כמובן !

FreakStyler

New member
תודההההההה!!!

וואי איזה מעודד אתה.... אני באמת מקווה שזה טסטר אחלה והוא יוותר לי, הבעיה הייתה של חוסר ריכוז, יכול להיות. חבל שלא אמרתי לו כלום, כי הוא אמר לי: "אז מה.. עוברים שמאלה וממשיכים ישר?!" ואני אמרתי "מתרגשת".. זה הכל.. אני מצטערת שלא אמרתי לו עוד משו, אולי משו בקול המתחנן שלי היה עושה לו משו אנא ערף.... בכל זאת, תודה על העידוד איזה נשמה אתה! ואני מאחלת לך הצלחה!! המורה דיבר איתך משו על פנימי?

לדעתי ../images/Emo13.gif

מתרגשת זה גם מספיק להגיד , אולי הוא יקלוט
לא צריך לבכות לו
בקשר לטסט הפנימי - כן הוא רצה להגיש אותי בתחילת שבוע שעבר לפנימי , אך מכיוון שמנהל (המניאק חשוב לציין) של הבית ספר הזה , לא עושה את הטסט בלי 120 שקל בעלייה לאוטו . לי כרגע אין את הסכום , אז אני מנסה להשיג את הסכום , בתקווה לשבוע הבא או שבועיים . תודה על הברכות , אני מצפה לראות פה טופיק ב 5 בסגנון : "עברתיייייייייייי ישששששששש" , ברור !?!?

FreakStyler

New member
חחחחחח חמוד...

מאוד מקווה שאני אזכה לרשום את השורה המדהימה הזאת שבינתיים נכון לעכשיו נראית לי כמו חלום!!! אני מקווה בשבילך שתצליח להשיג את הסכום כמה שיותר מהר ויאלהה לגשת כבר לפנימי! בקטע של הפנימי, הם באמת גנבים לדעתי, גם ככה הפנימי הוא סתם.. אבל מקווה בשבילך שתעבור! (כאילו, דההההה) אני מחכה לארבע- חמש, ובאמת מקווה שהטסטר היה לארג'. עוד משו שאני רוצה לציין: כשנכנסתי לחניון (כשסיימתי את הטסט), שאלתי את הטסטר אם ליישר את האוטו, והוא אמר: לא לא, ויצא. חשבתי, אולי הוא כבר החליט לא להעביר אותי, אז מה זה משנה אם אני איישר? זה כל הזמן רודף אותי.... אוףףףףף מקווה שהטסטר לארג'..

או שאולי הוא שכח את הגז פתוח בבית ?

אל תנסי לחפש סימנים שנכשלת , בי אופטימית ! עשית בב"ש את הטסט ?

FreakStyler

New member
חח תודה

עשיתי את הטסט באשדוד. וזה היה איזה כביש שבחיים לא עברתי בו.... סתם שיט. אתה רואה מה זה? מזל חרא שלי! גם בטסט הקודם נבלמתי כביש שבימי חיי לא עברתי בו!
אופטימית? אמממ קצת..., תראה .. אולי בכל זאת........?

FreakStyler

New member
חחח איזה חמוד בשבילך: ../images/Emo13.gif

הלוואי שבשעה ארבע עד חמש (ואילך) יהיה לי פרצוף כזה:
יש בי עדיין אופטימיות קטנה...

למעלה