קמתי מוקדם

Aozora

New member
קמתי מוקדם

אף פעם לא נהגתי בגשם טסט בנתניה ב7 המורה מחכה לי בחוץ עוד 15דקות טסט ראשון!!!

Aozora

New member
אז הלך חלק עד ש

חשבתי שאני בחד אך לצערי הייתי בדו...אחרי נסיעה חביבה ורגועה... פניה אחת שמאלה מאוחר יותר הוא אומר לי "נסעת כ"כ יפה ועכשיו זרקת הכל" איזה דכאון!!! זה ממש ס-ת-ם... יאללה, ננסה שוב שבוע הבא

FreakStyler

New member
בכל זאת..

מחזיקה לך אצבעות! ושאלה: למה אמרת ננסה שוב שבוע הבא? צריך לחכות שבועיים בין טסט לטסט...

Aozora

New member
נסעתי בסדר עד

שבאנו לרחוב והוא אמר לי לפנות שמאלה. לא ידעתי אם אני בדו או חד סיטרי...אחרי התחבטות בחרתי בחד (טעות מרה), הוא משך את ההגה לימין ו...פנינו שמאלה! בקשת רחבה...עוד שעתיים וקצת זה יהיה רשמי למרות שאני לא רואה מצב בעולם שלא נכשלתי... בהחלט מדכא איך דבר כזה סתמי מפיל אותך...וד"א, זה לא עוד 400 שקל לעוד טסט? כי צריך לשלם את האגרה שוב... בקיצור, נכשלתי על טעות טיפשית שלא היתה צריכה לקרות אבל זה מה יש...

FreakStyler

New member
מבינה אותך, אחי.

אם קראת את ההודעות האחרונות שלי, אתה יודע שאתה לא לבד עם פרצוף מבועס עכשיו. האמת, אם אני הייתי הטסטר לא הייתי מכשילה אותך, הייתי לוקחת בחשבון שטעות כזאת זה מהתרגשות, אבל.. יו נאו... טסטרים הם עולם אכזר, ורק לעיתים רחוקות הם לארג'ים... בכל זאת מחזיקה לך אצבעות בכל הגוף!!!! ו.. כן אתה צריך לשלם שוב אגרה.. בדיוק אתמול עשיתי את זה...
חפיף.... בוא נקווה שהטסטרים שלנו חמודים וחביבים ויוותרו לנו.

Aozora

New member
וואלה

אני מחכה ל4 כדי שאני אוכל לגמור עם זה סופית ולעבור מנטלית לטסט של שבוע הבא ולעבור המניאק!! כולם במשפחה שלי עברו ראשון או שני, יהיו לי פאדיחות אם יקח יותר... ויהיה בסדר אחותי, צריך רק לקבל את ה15 הדקות הטובות, לא המעפנות...יותר מזל משכל!

FreakStyler

New member
../images/Emo13.gif

שמע.. אני מקווה שלא נכשלת, אבל גם אם כן בהצלחה בטסט הבא!!! ואני באמת מקווה שאכן צריך לחכות רק שבוע.. נשמע מצוין! וגם אם לא תעבור אל תגיד שיהיו פאדיחות. אתה יורד עלי קצת כשאתה אומר את זה.. תקשיב, טסט זה עניין של מזל, אז גם אם נכשלת, זה לא פאדיחה אלא סתם מזל רע. אני עדיין מאוד מאמינה בעצמי שאני יודעת לנהוג מצוין! אף אחד לא יגרום לי להרגיש פאדחנית!!! בהצלחה לך בהמשך.... ועדיין מחזיקה אצבעות שלא תצטרך טסט שני....

Aozora

New member
צודקת

העיקר שאת יודעת שהיית קולית ורגועה בטסט (בגדול)...עכשיו רק צריך לפול על יום טוב וטסטר חביב... ולא התכוונתי לרדת עלייך, כמו שנכשלתי היום זה יכול לקרות עוד 10 פעמים (טפו טפו) כי זה היה סתם טעות מפגרת...

FreakStyler

New member
דווקא בטסט הזה לא הייתי ממש רגועה

בטסט הראשון היה לי פול ביטחון והייתי מה זה רגועה, כאילו זה סתם שיעור נהיגה. בטסט הזה עמדתי להתפוצץ מהתרגשות, אני חושבת שהייתי מה זה אדומה, נעשה לי מה זה חם..... עזוב, חפיף, בוא נקווה שעדיין מי יודע, יש לנו מזל טוב ונעבור שנינו את הטסט, ואם לא.... אז בהצלחה לשנינו בהמשך!!!!

FreakStyler

New member
איך אתה יודע?!

תגיד לי בבקשה, זה ממש חשוב, כי אם זה אכן כך, אני עכשיו מרימה למורה שלי טלפון ומבקשת ממנו! ו.. אנחנו מדברים על טסטים נכון?

כן טסטים ...

יודע על זה מהמורה שלי , מהחברים , וגם פה נדמה לי היה כתוב לא מזמן .

FreakStyler

New member
תקשיב....

קודם כל זה טסט שני, ומה זה לא בא לי לעשות אוסף...... דבר שני, אני עשיתי כבר בסביבות 80 (כן, כן) שיעורים. אתה מבין כמה כסף זה? רק היום שילמתי לו אלף שקל, וזה רק בגלל הכישלון של הטסט הראשון.. אתה מבין.. עוד שיעורים.. ואגרה.. וטסט נוסף... זה פול כסף! אז גם זה מכניס לדיכאון... וגם העובדה שוואלה, אם יש לי מזל כזה נאחס.. מה יהיה בטסט הבא? הרי גם בטסט הראשון נפלתי על דבר דבילי ביותר שאף פעם לא קרה לי בשיעורים.. אין לי מושג למה יש לי תקווה.. אני אמורה לבכות מעכשיו.... וואט אבר...

אני מבין אותך ...

אני עוד לא הגעתי לטסט הראשון , הוא בקרוב וביצעתי רק 24 שיעורים , אך אני בהחלט מבין אותך . אני בא מבית שהכסף לא גודל פה מכל כיוון , את המימונים לשיעורי נהיגה אני נאלץ לפרוש לתשלומים של 12 חודשים לאחר שהגעתי להסכמה עם המורה , לכן אני מבין את הלחץ הכספי עלייך . גם אני די בטוח , שאם אני יפול בטסט הראשון , תהיה לי בעייה לממן עוד 300 לטסט נוסף . אל תבכי , אם תהי מדוכאת ועצובה , זה רק יפיל אותך בסופו של דבר . תצברי ביטחון , תרימי את הראש , כתפיים קדימה , ויאללה קדימה צעד לטסט הבא ! את הולכת לעשות את זה !

למעלה